طرفداران ژانر FPS

• Thread starter Thread starter uriel
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
View attachment 357452
View attachment 357453

من با نظر @Dinosaur کاملاً موافق هستم؛ اکثر بازی‌های روسی یا اوکراینی از مشکلات گسترده فنی رنج می‌برند؛ اما در مجموع ناامیدتان نمی‌کنند؛ چون دنیای خودشان را دارند و دنیایشان مانند آن فیلم «استالکر» (آندره تارکوفسکی) بدیع و مسخ‌کننده است. بحث «استالکر» و «مترو» شد؛ نمی‌دونم کسی بازی Crysotasis رو انجام داده یا نه؟ یک بازی شوتر اول شخص (با درونمایه وحشت - بقا) که توسط یه استودیو اوکراینی ساخته شده بود؛ بازی اتمسفر خفنی داشت؛ به شدت ترسناک بود و ترکیبی از فیلم‌های The Thing، Abyss و Das Boot بود.

بازی باگ داشت؛ افت فریم هم داشت؛ اما بازهم لذت‌بخش بود. اون موقع (سال 1388 یا 1389) نتوانستم تمامش کنم؛ الان آمدم دوباره نصبش کنم که خطا داد که «فایل نصب قدیمی شده و دیگر قابل اجرا نخواهد شد» (چه دارک!) :D 🦢

پ.ن: چُسناله‌های متاکریتیکی نکنید!:D:D
یک نسخه gog داره اگر تونستی دانلود کن برای من بدون مشکل اجرا شد

Valve zoomed in Half-Life 2's FOV from the gold standard 90 so you could see all those pretty Source engine faces better

"So, we began experimenting with a tighter FOV and ultimately landed on 75 degrees. It took some adjustment from both us and players, and it required an additional FOV for viewmodels, which are the player's weapon held at the bottom of the screen. Their models were originally built with 90 degrees in mind, so they looked distorted at 75. But this change succeeded in doing what we wanted: Putting our characters front and center in the game."

دوستان Project Borealis پرولوگش منتشر شده ها:
View attachment Project Borealis_ Prologue - Final Trailer.mp4

میدونین که این پروژه فن مید برای ساخت اپیزود سوم HL3 بود که تقریبا 7-6 سال پیش معرفی شده بود.
سرعت پروژه بالا و پایین داشت ، این وسطها به همه گیری خوردن و خیلی کم ازشون خبر شنیدیم.
ولی چندماه پیش دوباره فعال شدن و الان توسعش سرعت خوبی گرفته ، منتشر شدن این پرولوگ هم نشونشه.

این پرولوگ هیچ محتوایی از اپیزود سوم رو لو نمیده.
صرفا یک تک دموست.
عملا بازسازی Ravenholm تو UE و نمایش مکانیکهای Hl2 و بهبودهایی که خود تیم داده هست.
اگه خواستین کلش رو میتونین اینجا ببینین:

این ویدئو در مورد روند توسعه و برنامه هاشون برای آینده توضیح میده.
آرت ورکهایی که نشون میده خیلی جذابن.

===========

اگه بتونن تا دو سه سال دیگه توسعش رو تموم کنن عالی میشه.
جذابترین حالت اینه که قبل انتشار هافلایف بعدی بیاد.

آخر سر هم خود این طرفدارها half life 3 رو میسازن فکر کنم😂. چقدر خلاقن انصافا.
الان دوره زمونه ایه که پروژه های فن مید و حتی عناوین مستقل حقیقتا جذابتر و مهیج تر از عناوین triple A توی ژانر اول شخص شوتر شدن. امسال خوبه همین stalker اومد بازم با وجود نقایص فنی زیادش ولی یه عنوان fps خوب و نوستالژی داشتیم حداقال.
ولی سال دیگه احتمالا باید سال خیلی خوبی باشه برای این ژانر.

الان دوره زمونه ایه که پروژه های فن مید و حتی عناوین مستقل حقیقتا جذابتر و مهیج تر از عناوین triple A توی ژانر اول شخص شوتر شدن. امسال خوبه همین stalker اومد بازم با وجود نقایص فنی زیادش ولی یه عنوان fps خوب و نوستالژی داشتیم حداقال.
داداش عکس پروفایل و امضاتون رو دیدم خیلی حال کردم من تازه رفتم سراغ این بازی . عجب بازی نابی هست با ایده های که تازه الان به روز به نظر میاد و مهیج . تازه این بازی دوبله فارسی هم داره که جالب بود باز

• Love
  • Like
Reactions: SoRoS and uriel
داداش عکس پروفایل و امضاتون رو دیدم خیلی حال کردم من تازه رفتم سراغ این بازی . عجب بازی نابی هست با ایده های که تازه الان به روز به نظر میاد و مهیج . تازه این بازی دوبله فارسی هم داره که جالب بود باز
احسنت بر شما، این بازی اگر موارد گرافیکی و ویژوالش رو نادیده بگیریم از 90 درصد بازی های ژانر وحشت امروزی گیم پلی و گیم دیزاین بروزتر و جذابتری داره به حدی که حقیقتا من بعد از سال ها که دوباره رفتم سراغش مسحور شدم. به لحاظ صداگذاری که همین حالا هم جزو بهترین sound design های این ژانر محسوب میشه و داستانشم شبیه به یه اثر سینمایی بلاک باستری هست که ای کاش یا یک فیلمی از روش ساخته میشد و یا حداقال با استانداردهای روز گرافیکی یه ریمیک درخور ازش میساختن.
من هنوز موندم که چرا اون زمان متای این بازی 85 شده و اینقدر مورد بی مهری قرار گرفته؟!!!! این اثر قشنگ میتونست کاندید بهترین بازی سال باشه و راحت متای +90 بگیره. رقبای این بازی مثل return to castle wolfenstein که البته به حق مورد ستایش قرار گرفتن ولی اونقدری نسبت به این بازی برتری های فاحش نداشتن، توی خیلی از موارد این بازی از اون ها جلو میزنه حتی. تنها دلیلی که میبینم فقط و فقط باید مارکتینگ فوق ضعیف EA Games باشه برای نشر بازی وگرنه این بازی یک الماس و جواهر فراموش شده هست که الانم توی هیج لیستی اسمشو نمیارن در حالی که لایق تر از این بازی در ژانر وحشت سراغ ندارم من.

دوستان یه چند تا بازی خوب بجز کالاف و ولفنشتاین معرفی کنید که کمپین خوبی داشته باشه​
توی بازی های جدید کمپین های خوب قطعا سری DOOM هست و همینطور Titanfall 2 . بازی Stalker 2 هم هست که منتها فعلا دست نزن بهش تا یکم بالانس بشه. عناوین مستقل ولی زیاد داریم، یکسری هاشو دوستان توی همین تاپیک گذاشتن که خب اکثرشون تم الداسکول دارن اگر حال میکنی با بازی های با فرمت دیزاین قدیمی. Atomic heart هم بازیه بدی نبود ولی خب کمپین بی عیب و نقصی نداره ولی سر جمع بد نیست.
بازی the darkness 2 رو بازی کن، کمپین و داستان خیلی عالی ای داره. قدیمیه ولی واقعا بازیه فانی هست، همینطور Bullet storm. اینا قدیمی هستن ولی الانم عالین.

نسل هفت دیگه داشت حالمون از FPS بهم میخورد بعد الان در سال به اندازه انگشت یک دست هم FPS ای که کمپین خوب داشته باشه نداریم.
یعنی شاید دو یا سه FPS خوب هر سال بیاد اونا هم کلا تمرکز روی انلاین و مولتی

روی PS5 که انگار FPS حرامه ، سونی نه خودش چیزی میسازه نه میده بقیه براش بسازن یعنی کسی بخواد FPS روی PS5 بازی کنه باید بره سراغ Doom , Metro و بازی های نسل قبل

نسل هفت دیگه داشت حالمون از FPS بهم میخورد بعد الان در سال به اندازه انگشت یک دست هم FPS ای که کمپین خوب داشته باشه نداریم.
یعنی شاید دو یا سه FPS خوب هر سال بیاد اونا هم کلا تمرکز روی انلاین و مولتی

روی PS5 که انگار FPS حرامه ، سونی نه خودش چیزی میسازه نه میده بقیه براش بسازن یعنی کسی بخواد FPS روی PS5 بازی کنه باید بره سراغ Doom , Metro و بازی های نسل قبل
حق مطلب رو گفتین :D . الان این دوستمون که سوال کرد حقیقتش داشتم فکر میکردم چه بازی ای بهش معرفیکنم دیدم همینارو بیشتر نمیتونم بگم:D اینقدر که برهوته، کالاف هم که این سال های اخیر اینقدر افت داشته که خودم هم رغبت نمیکنم برم سمتش دیگه، حالا این نسخه جدید طاهرا بهتره کمپینش. ولی واقعا توی این ژانر بازی پر هزینه و با تبلیغات فراوان ساخته نمیشه و یه جورایی عملا به یک ژانر تهی و فقیر تبدیل شده که نسخه های جدید همون عناوین 20 30 سال پیش مثل Doom و Wolfenstein هنوزم آبروی این ژانر رو نگه داشتن. روی ps5 که عملا این ژانر مرده به حساب میاد.

دوستان یه چند تا بازی خوب بجز کالاف و ولفنشتاین معرفی کنید که کمپین خوبی داشته باشه​
اصولا برای تجربه کمپین های خوب مخصوصا تو سبک FPS باید برگردی به عناوین قدیمی تر و حتی نسلهای قدیمی تر.

من اگه بخوام به لیست دوستان اضافه کنم میتونم از اینها نام ببرم ، اگرچه ترکیبی از بازیهای همین نسل و قدیمتر هستن.
مخصوصا اگه روی PC بازی میکنی:
  • System Shock Remake
  • Dusk
  • Blood West
  • Robocop
  • Trepang 2
  • Warhammer 40k: Boltgun
  • Prey چه نسخه 2006 و چه نسخه 2017
  • حالا که صحبتش شد deus ex mankind divided فوق العادست اگه بازی نکردی.
    البته Rpg هست ولی به راحتی میتونی بازی کنی و غرق داستان و دنیاش بشی.

• اگه نسل جدیدتر رو همچنان نادیده بگیریم singularity رو حتما باید بازی کنی.
  • حیفم میاد که از یکی از بهترین توتال کانورژنهای Doom اسم نبرم:
    Ashes Afterglow و کلا سری Ashes:

• Halo Master Chief Collection که جواهره.

• یه روگلایت خیلی جذاب هم بگم : Roboquest
اینها به ذهنم میرسه.

اصولا برای تجربه کمپین های خوب مخصوصا تو سبک FPS باید برگردی به عناوین قدیمی تر و حتی نسلهای قدیمی تر.

من اگه بخوام به لیست دوستان اضافه کنم میتونم از اینها نام ببرم ، اگرچه ترکیبی از بازیهای همین نسل و قدیمتر هستن.
  • System Shock Remake
  • Dusk
  • Blood West
  • Robocop
  • Trepang 2

اینها به ذهنم میرسه.
احسنت بر تو که مثل همیشه بهترین پکیج رو مرتب کردی و گذاشتی 😍 👌
blood west یک ادای دین عالی به blood هست ، بازیش نکردم توی این لیستت و حتما بازیش میکنم.
Trepang 2 بازیه خیلی قشنگیه. هم تمش هم گیم پلیش. قابلیت بالت تایمش یاد بازی های قدیمی تر میتدازه منو.
بازار بازیای مستقل توی این ژانر واقعا اوضاع خیلی خیلی بهتری داره تا عناوین شناخته شده و پر هزینه این ژانر.

• System Shock Remake
  • Dusk
  • Blood West
  • Robocop
  • Trepang 2
    البته Rpg هست ولی به راحتی میتونی بازی کنی و غرق داستان و دنیاش بشی.

اینها به ذهنم میرسه.
نظر خودم رو روبوکاپ بود ولی هر دفعه میبینم متا ش پایینه پشیمون میشم از خرید

نظر خودم رو روبوکاپ بود ولی هر دفعه میبینم متا ش پایینه پشیمون میشم از خرید
متا رو بنداز دور ، بازی عالیه.
مخصوصا اگه تو بچیگیت فن فیلمش بوده باشی.

کلا هرچی Teyonمیسازه رو به راحتی بشین بازی کن.
ترمیناتورشون هم خیلی خوب بود.

ریمیک نسخه اول هاف لایف

روایت یکپارچه و گیمپلی شبیه سری hl داره
و مثل hl میشه با محیط برای پیشروی در بازی تعامل داشت
فعلا چپتر اول منتشر شده

View attachment Selaco (LAUNCHING TODAY!) (@SelacoGame) _ X.mp4View attachment Home _ X_6.mp4

-------------------------------------------------
اگر به بومر شوتر علاقه‌مندی

--------------------------------------------------------

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or