طرفداران ژانر FPS

• Thread starter Thread starter uriel
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
اگر 2025 معرفی بشه احتمالش هست که 2026 رو برای انتشارش بتونیم در نظر بگیریم. مشخصه که بازی قطعا توی مراحل ساخت هست. فکر میکنم از بعد از Alyx و 2020 یا 2021 بازی در دست ساخت بوده باشه.

• Like
Reactions: Natural Killer
آقا احسنت به شما ، حقیقتا مشخصه که مثل من عاشق ایشون هستید چرا که یکی از صاحب سبک های ژانر وحشت هست و کاملا کارهاش شناسنامه خودشون رو دارن. درسته که خودش هم از بعضی از بزرگان ژانر وحشت الهام گرفته ولی واقعا کارهاش و سبک نوشته هاش منحصر به فرده. Undying دوبله نوین پندارش هم حرف نداشت با دوبله های محشر دوبلورهای سینما و تلویزیون. این بازی یکی بهترین عناوین ژانر وحشت کلاسیک بازی های کامپیوتری بوده و هست و اینقدر در حدش بی مهری شده که دلم میخواد مدام ازش طومار بنویسم. کانلا پتانسیل یک فرنچایز بسیار غنی و مهیب و ترسناک رو داشت که متاسفانه با شکست در مارکت به کلی از بین رفت. امیدوار خود کلایو بارکر برای بار سوم یه اثر تاریک و دیدنی در مدیوم گیم بنویسه و کارگردانی کنه هرچند که پیر شده ولی واقعا امیدوارم به آرزوم برسم.
ببنید من ایده ای در ارتباط با این بازی دوبله دارم،اگر میشه بگید چطوری تو خصوصی شما بگم ایده ای ام؟ظاهرا حق ندارم تو گروه بگم.

آقا احسنت به شما ، حقیقتا مشخصه که مثل من عاشق ایشون هستید چرا که یکی از صاحب سبک های ژانر وحشت هست و کاملا کارهاش شناسنامه خودشون رو دارن. درسته که خودش هم از بعضی از بزرگان ژانر وحشت الهام گرفته ولی واقعا کارهاش و سبک نوشته هاش منحصر به فرده. Undying دوبله نوین پندارش هم حرف نداشت با دوبله های محشر دوبلورهای سینما و تلویزیون. این بازی یکی بهترین عناوین ژانر وحشت کلاسیک بازی های کامپیوتری بوده و هست و اینقدر در حدش بی مهری شده که دلم میخواد مدام ازش طومار بنویسم. کانلا پتانسیل یک فرنچایز بسیار غنی و مهیب و ترسناک رو داشت که متاسفانه با شکست در مارکت به کلی از بین رفت. امیدوار خود کلایو بارکر برای بار سوم یه اثر تاریک و دیدنی در مدیوم گیم بنویسه و کارگردانی کنه هرچند که پیر شده ولی واقعا امیدوارم به آرزوم برسم.
سلام ،ببینید من ایده ای براتون دارم لطفا جوابم رو بدید.

رفقا امسال اگر judas و borderlands و clockwork بیان کنار doom the dark ages سال خیلی خفنی میشه برای این ژانر. اگر gears of war e day هم بیاد که ژانر شوتر ( اول شخص و سوم شخص) یه سال عجیب غریبی میشه. حالا اگر این احتمال رو بدیم که یک درصد سر و کله half life 3 و bioshock 4 هم پیدا بشه غوغایی به پا میشه حقیقتا

دوستان میخواستم یه کوچولو از این تاپیک سو استفاده کنم و راجب داستان دووم ایترنال صحبت کنیم چون به تاریخ doom the dark ages هم نزدیک میشیم😁.
من مجدد بازی رو ران کردم و دارم بازیش میکنم، خیلی نکات گنگ و عجیبی داره داستان بازی که حالا نمیدونم به عمد هست یا از دستشون در رفته واقعا.
منتها صد در صد مشخصه که davoth یا همون دارک لرد خودمون مخلوق موجودات دیگری باید باشه ضمن اینکه هوگو مارتین هم توی یک لایو بهش اشاره کرده.
نکته جالب توجه نژاد maykr ها هستن، موجوداتی فرشته مانند که ظاهر( و باطن البته) شیطانیشون رو زیر اون anglic armour شون پنهان کردن. ابعاد و شکل این موجودات و قدرت هاشون تایپی دیگر از demon ها رو به من نشون میده. khan maykr بعد از نابودیه زره ش هیبتی شیطانی ( حتی کاتولایی) داره. البته ممکنه مثل ۳ priest یا همون راهبان جهنمی تحت تاثیر hell energy به این روز دراومده باشه ولی چیزی که این فرضیه رو رد میکنه اون khan maykr مرده توی مرحله urdak هست که زیر مایعی مدفون شده و شبیه یه یک معبد هست که اونو دفن کردنش. اونجا مشخص میشه که ظاهرا شکل واقعی این موجودات اصلا به همین صورت هست

2279152609_preview_20200514022821_1.jpg
joxj2tous0p41.jpg
و خود khan maykr
a4ux2ggjr7s41.jpg

با توجه به اینکه میکرها از hell energy استفاده میکردن تا فرآیند transfiguration شون رو به تعویق بندازن و توی Ag p1 سامور میکر این فرآیند روش اتفاق میفته و شبیه به ماهیتی کاملا لاوکرفتی میشه من احساس میکنم باید vilain اصلی این سری بازی ها خدایان لاوکرفتی باشن که میکرها احتمالا مخلوقات واقعی اون ها هستن. اگر هم دقت کرده باشید تمام تکنولوژی های داخل بازی و حتی divinity machin و ... هم مال این نژاد هست.
راجب دارک لرد هم همینطور، وقتی توی لومیناریوم فادر اونو معرفی میکنه میگه که دارک لرد شجاع ترین مبارز شیاطین هست و نه پادشاه اون ها، و در دنیای اون ها شجاعترین مبارز تو هستی، که دارک لرد هم کاملا شبیه به ما هست یعنی در واقع ما شبیه به دارک لرد هستیم و خودش مارو آفریده.
حالا این وسط من احتمال میدم تمام نبرد دووم مربوط به نبرد شیاطین جهنمی و شیاطین لاوکرفتی باید باشه. چون عملا فلسفه دووم گای و چگونگی ورودش به داستان و هدفش برای نجات بشریت توی دی ال سی های اترنال دود شد و رفت به هوا و اینقدر گنگ و مجهوله که من نمیتونم پاسخ منطقی براش پیدا کنم.
میکرها و فادر به دارک لرد در پیدا کردن اکسیر جاودانگی برای نژاد جهنم خیانت کردن، ولی اینکه چجوری خودشون اون رو پیدا کردن هم جای سواله. و اینکه اساسا چرا میکرها تا این حد قدرتمند هستن هم بازم سواله. ضمن اینکه ریتم موسیقی ای که داخل urdak پخش میشه بسیار اسرار آمیز و آمیخته با ترس هست در حالی که این ریتم رو حتی در مراحل nekravol که جهنمی هستن هم نمیبینیم. و این نشونه هرچه بیشتر اسرارآمیز بودن این نژاد رو داره به عقیده من. از طرفی موجودات دیگری به نام wraith ها که ظاهرا تمدن انسان ها و sentinel ها از اون ها بوجود اومده هم میتونن نماد و آواتار ماهیت های الوهی تری باشن که در تقابل با خدایان شیطانی لاوکرفتی که سازنده شیاطین جهنمی و میکرها هستن قلمداد بشن.
در کل ای کاش یک سیکوئل هم زودتر ازش ساخته بشه. البته من احساس میکنم باید قسمت های بسیار جذابی رو از lore این فرنچایز در این نسخه ببینیم.
داستان doom علی رغم اینکه خیلی ها فکر میکنن داستان ساده و سطحی ای داره بسیار بسیار عمیق و پر جزییاته.

ریمستر سیستم شاک 2 به زودی منتشر میشه.
اسمش هم شده System Shock 2: 25th Anniversary Remaster
View attachment '𝘸𝘦 𝘥𝘰 𝘯𝘰𝘵 𝘬𝘯𝘰𝘸 𝘥𝘦𝘢𝘵𝘩 - 𝘰𝘯𝘭𝘺 𝘤𝘩𝘢𝘯𝘨𝘦' System Shock® 2- 25th Anniversary Remaster - 𝘤𝘰𝘮𝘪𝘯𝘨 - 𝘴...mp4

Nightdive گفته که این ریمستر برای انتشار بعد از نمایشگاه GDC برنامه ریزی شده.
این نسخه برای پلیرهایی که ریمیک نسخه اول رو پیش خرید کردن رایگانه و بعد اتمام نمایشگاه GDC سی دی کی های بازی به ایمیل اونها ارسال میشه.

ss_a37acb6318cd9089b2e31821a163dbbf94596986.600x338.jpg ss_ba9ae2c702743cdbfd8baa1e67b5ab1f124e254c.600x338.jpg ss_1132194cab89f0d998c3dc3dcb05cd088af1e27e.600x338.jpg ss_08ceb7fc286cdb4fad13163c36bd1499a4181e2a.600x338.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or