دوستان میخواستم یه کوچولو از این تاپیک سو استفاده کنم و راجب داستان دووم ایترنال صحبت کنیم چون به تاریخ doom the dark ages هم نزدیک میشیم

.
من مجدد بازی رو ران کردم و دارم بازیش میکنم، خیلی نکات گنگ و عجیبی داره داستان بازی که حالا نمیدونم به عمد هست یا از دستشون در رفته واقعا.
منتها صد در صد مشخصه که davoth یا همون دارک لرد خودمون مخلوق موجودات دیگری باید باشه ضمن اینکه هوگو مارتین هم توی یک لایو بهش اشاره کرده.
نکته جالب توجه نژاد maykr ها هستن، موجوداتی فرشته مانند که ظاهر( و باطن البته) شیطانیشون رو زیر اون anglic armour شون پنهان کردن. ابعاد و شکل این موجودات و قدرت هاشون تایپی دیگر از demon ها رو به من نشون میده. khan maykr بعد از نابودیه زره ش هیبتی شیطانی ( حتی کاتولایی) داره. البته ممکنه مثل ۳ priest یا همون راهبان جهنمی تحت تاثیر hell energy به این روز دراومده باشه ولی چیزی که این فرضیه رو رد میکنه اون khan maykr مرده توی مرحله urdak هست که زیر مایعی مدفون شده و شبیه یه یک معبد هست که اونو دفن کردنش. اونجا مشخص میشه که ظاهرا شکل واقعی این موجودات اصلا به همین صورت هست
و خود khan maykr
با توجه به اینکه میکرها از hell energy استفاده میکردن تا فرآیند transfiguration شون رو به تعویق بندازن و توی Ag p1 سامور میکر این فرآیند روش اتفاق میفته و شبیه به ماهیتی کاملا لاوکرفتی میشه من احساس میکنم باید vilain اصلی این سری بازی ها خدایان لاوکرفتی باشن که میکرها احتمالا مخلوقات واقعی اون ها هستن. اگر هم دقت کرده باشید تمام تکنولوژی های داخل بازی و حتی divinity machin و ... هم مال این نژاد هست.
راجب دارک لرد هم همینطور، وقتی توی لومیناریوم فادر اونو معرفی میکنه میگه که دارک لرد شجاع ترین مبارز شیاطین هست و نه پادشاه اون ها، و در دنیای اون ها شجاعترین مبارز تو هستی، که دارک لرد هم کاملا شبیه به ما هست یعنی در واقع ما شبیه به دارک لرد هستیم و خودش مارو آفریده.
حالا این وسط من احتمال میدم تمام نبرد دووم مربوط به نبرد شیاطین جهنمی و شیاطین لاوکرفتی باید باشه. چون عملا فلسفه دووم گای و چگونگی ورودش به داستان و هدفش برای نجات بشریت توی دی ال سی های اترنال دود شد و رفت به هوا و اینقدر گنگ و مجهوله که من نمیتونم پاسخ منطقی براش پیدا کنم.
میکرها و فادر به دارک لرد در پیدا کردن اکسیر جاودانگی برای نژاد جهنم خیانت کردن، ولی اینکه چجوری خودشون اون رو پیدا کردن هم جای سواله. و اینکه اساسا چرا میکرها تا این حد قدرتمند هستن هم بازم سواله. ضمن اینکه ریتم موسیقی ای که داخل urdak پخش میشه بسیار اسرار آمیز و آمیخته با ترس هست در حالی که این ریتم رو حتی در مراحل nekravol که جهنمی هستن هم نمیبینیم. و این نشونه هرچه بیشتر اسرارآمیز بودن این نژاد رو داره به عقیده من. از طرفی موجودات دیگری به نام wraith ها که ظاهرا تمدن انسان ها و sentinel ها از اون ها بوجود اومده هم میتونن نماد و آواتار ماهیت های الوهی تری باشن که در تقابل با خدایان شیطانی لاوکرفتی که سازنده شیاطین جهنمی و میکرها هستن قلمداد بشن.
در کل ای کاش یک سیکوئل هم زودتر ازش ساخته بشه. البته من احساس میکنم باید قسمت های بسیار جذابی رو از lore این فرنچایز در این نسخه ببینیم.
داستان doom علی رغم اینکه خیلی ها فکر میکنن داستان ساده و سطحی ای داره بسیار بسیار عمیق و پر جزییاته.