طرفداران ژانر FPS

• Thread starter Thread starter uriel
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
یه فن مید فوق العاده باکیفیت تو دنیای Fallout روی انجین GZDoom

Fallout: Bakersfield Trailer​

View attachment 386723

========
کیفیت از سر و روش میباره.
امیداورم پروژه تکمیل بشه و نیمه کاره رها نشه.
خیلی جالبه واقعا. کارای فن مید توی این ژانر خیلی جذاب تر از اکثر AAA های بازار هست.
امسال البته سال خوبی بود واسه این ژانر.
فعلا stalker 2 بیاد روی 5 بزنیم به بدن که دارم براش لحظه شماری میکنم. انصافا بهترین ستینگ و دیزاین توی ژانر scifi- post apocalyps هست به نظرم.

امروز 29 مین سالگرد بازی Quake هست. دستی دستی 30 سال تقریبا ازش گذشت و هنوز انتظار ساخت یک بازی با دایرکشن نسخه اول رو به دلمون گذاشتن. اگر ساخته بشه و همین تیم id بسازتش خارق العاده در میاد بازی.
machin games هم دوباره تاکید کرده البته که داره روی چند عنوان معرفی نشده کار میکنه که البته امیدوارم wolf رو بسازن و quake رو بزارن برای خود id .

4808116-quake-dos-front-cover.jpg

رفقا hell raiserرو معرفی کردن و من در پوست خودم نمیگنجم. برگشتن به فضای فکری بارکر و اون مالیخولیا و جنون شیطانی این آدم در خلق جهان هاش دیوانه م میکنه. نمیدونم چطور بگم چقدر خوشحالم😂😍. فقط خدا کنه میراثش رو به خوبی و آبرومندانه بسازن و اینبار هم critical و هم commercial بترکونه تا بتونیم شاید نسخه بعدی بازی های undying و jericho رو هم ببینیم. به نظرم میاد با توجه به تریلرش عنوان خیلی خفنی بشه😍

ظاهرا خود بارکر دخالت مستقیم در ساخت بازی داره، باید منتظر اثری به شدت روانی و دیوانه کننده باشیم. دنیای لابیرنت و سنوبایت ها سومین حرکت بارکر توی این مدیومه با همه وجودم دلم میخواددبازی موفق بشه، خبر از این بهتر نمیتونستم بخونم امروز😍😍

کرایتک دوباره جون گرفته داره با روح و روان طرفدارها بازی میکنه :D :

اعضای کرایتک در مورد نحوه تشکیل استودیو و اولین دمویی که ساختن و به ناشرها نشون دادن که بعدها منجر شد به بستن قرارداد با یوبیسافت و فارکرای 1 و در ادامه کرایسیس ها با EA صحبت میکنن.
==========
اول ویدئو میگه 18 ماه برای ما طول کشید تا تونستیم سیستم AI بازی رو تکمیل کنیم.
من دقیقا یادمه اولین بار که فارکرای 1 رو بازی کردم باورم نمیشه که چقدر هوش مصنوعی بازی پیشرفتست و از بازیهای دیگه جلوتره.
طوریکه من و پسرخالم که با هم بازی میکردیم یه حالت تاکتیکی وار بازی میکردیمش.

آخرین ویرایش:
کرایتک دوباره جون گرفته داره با روح و روان طرفدارها بازی میکنه :D :

اعضای کرایتک در مورد نحوه تشکیل استودیو و اولین دمویی که ساختن و به ناشرها نشون دادن که بعدها منجر شد به بستن قرارداد با یوبیسافت و فارکرای 1 و در ادامه کرایسیس ها با EA صحبت میکنن.
==========
اول ویدئو میگه 18 ماه برای ما طول کشید تا تونستیم سیستم AI بازی رو تکمیل کنیم.
من دقیقا یادمه اولین بار که فارکرای 1 رو بازی کردم باورم نمیشه که چقدر هوش مصنوعی بازی پیشرفتست و از بازیهای دیگه جلوتره.
طوریکه من و پسرخالم که با هم بازی میکردیم یه حالت تاکتیکی وار بازی میکردیمش.
واقعا farcry 1 بهترین بازیه اینا بود. خیلیا میگن crysis 1 بهترین بود ولی از نظر من به فارکرای نمیرسید بازم در عینه شایستگی هاش و انقااب و دستاوردهای تکنیکیش. فارکرای الانم کاملا قابل بازیه. الانم هوش مصنوعیش خوبه و طراحی مراحلش برای بازی های سندباکس میتونه کلاس درس باشه. چالشی که trigen ها ایجاد میکردن توی کمتر بازی ای وجود داره. Ceph های کرایسیس هیچوقت نتونستن جذابیت های trigen های فارکرای رو برای من ایجاد کنن. هردو بازی از نیمه دوم به بعدشون کاملا روند مبارزات و دشمنانشون متفاوت میشدن ولی واقعا فارکرای اون مراحلش رو میشه کاملا توی دسته بازی های horror دسته بندی کرد😁. چونکه با دیدن اون جهش یافته ها آدم خودشو خراب میکرد قشنگ😁.
ولی AI کرایسیس هم عالی بود خداییش. کلکسیون سلاح های هردو فوق العاده بودن ولی فارکرای ۱ کاربردی تر بود سلاح هاش بازم‌.
ای کاش اینا برگردن و یه کرایسیس توی حال و هوای نسخه ۱ بسازن بازم. الان خیلییی دنیای گیم به این دست بازی ها نیاز داره.
من معتقدم گیمرا و منتقدا خیلی به این استودیو سخت گرفتن در حالی که ضعیف ترین بازیشون که ryse بود هم به اون بدی ای که همه میگفتن نبود بخدا. کرایسیس ها هم تا خود نسخه ۳ هنوزم عالی بودن. ولی خب چه میشه کرد به هر حال از کورس جا موندن حالا دلیلش مدیریت ناصحیح بوده یا تامین نشدن منابع مالی و فروش کم بازی هاشون یا گمیرا و منتقدین... امیدوارم زودتر برگردن.

• Like
Reactions: m.d.makan
واقعا farcry 1 بهترین بازیه اینا بود. خیلیا میگن crysis 1 بهترین بود ولی از نظر من به فارکرای نمیرسید بازم در عینه شایستگی هاش و انقااب و دستاوردهای تکنیکیش. فارکرای الانم کاملا قابل بازیه. الانم هوش مصنوعیش خوبه و طراحی مراحلش برای بازی های سندباکس میتونه کلاس درس باشه. چالشی که trigen ها ایجاد میکردن توی کمتر بازی ای وجود داره. Ceph های کرایسیس هیچوقت نتونستن جذابیت های trigen های فارکرای رو برای من ایجاد کنن. هردو بازی از نیمه دوم به بعدشون کاملا روند مبارزات و دشمنانشون متفاوت میشدن ولی واقعا فارکرای اون مراحلش رو میشه کاملا توی دسته بازی های horror دسته بندی کرد😁. چونکه با دیدن اون جهش یافته ها آدم خودشو خراب میکرد قشنگ😁.
من فارکرای رو چشم بسته خریدم و با پسرخالم اومدیم خونه نصب کردیم.
اصلا فکرش رو هم نمیکردم از اواسط بازی حالت تخیلی میگیره و جهش یافته ها و دشمنهای جدید بهش اضافه میشن.
م پسرخالم اونموقع اصلا این تم تخیلی/فضایی رو دوست نداشت ولی تا وقتی به اون بخش بازی برسیم داشتیم با بازی عشق میکردیم.
اوایل بازی که گلایدر رو دیدیم و همینطوری رفتم روش دکمه زدم و دیدم میشه باهاش پرواز کرد من تا مرز خیس کردن خودم رفتم.
در صورتی که جزو مراحل اصلی بازی بود ولی خب کی بود که زیرنویس بخونه یا به مکالمات گوش بده ، کامل محو بازی بودیم.

از ان بخش که جهش یافته ها اومد پسرخالم انگار آب یخ ریختن روش و از بازی بدش اومد ولی خب من تو روزهای بعد ادامه دادم و شد یکی از بهترین بازیهای اون سال.
جالبه بعد تموم کردنش دیگه بازی نکردمش ، بعدها یه دیسک دیگه ازش اومده بود به اسم فارکرای 1.5 یا همچین چیزی که چندتا مرحله داشت که با اوایل نسخه اوریجینال متفاوت بود. (احتمالا از این دموها بوده که بهمون انداخته بودن ، نمیدونم :D )
اون رو کمی بازی کردم و گذاشتم کنار تا کرایسیس که تریلر اولش رو که دیدم مغزم ذوب شد.

پیشرفت تو یه دوره دو+سه ساله واقعا عجیب و غریب و غیر قابل باور بود.

اون سالها تو بخش گرافیکی و تصویری بازیها عملا رنسانس صنعت بود که به نظرم کرایسیس پیشرو ترین بین عناوین دیگه بود.
هنوز هم که هنوزه میشه کرایسیس 1 رو با فارکرای 5 و حتی 6 تو یکسری از ویژگیها مقایسه کرد و چهارشاخ موند که چطور اون زمان یه همچین چیزی رو ساختن.
واقعا کرایتک دیوونه بود که فکر ساخت همچین بازی رو به واقعیت تبدیل کرد ولی از اون دیوونه تر ناشری مثل EA بود:D

من کرایسیس 1 رو همون سال توی گیم نت یه چندساعتی بازی کردم که این هیجان و هایپم برای بازی رو بخوابونه ولی تقریبا 2009 یا 10 بود که PC رو به روز کردم و تونستم کاملا بازی کنم که خب اونموقع وارهد هم در دسترس بود و پشت به پشت بازیشون کردم.
واقعا نسخه اول و از اون بهتر وارهد یکی از بهترین پکیجهای شوتر اول شخص هستن ، هنوز هم به راحتی میتونن جزو 10تای برتر تاریخ باشن.
مخصوصا که حالت نیمه جهان باز و سندباکس دارن.

من فارکرای رو چشم بسته خریدم و با پسرخالم اومدیم خونه نصب کردیم.
اصلا فکرش رو هم نمیکردم از اواسط بازی حالت تخیلی میگیره و جهش یافته ها و دشمنهای جدید بهش اضافه میشن.
م پسرخالم اونموقع اصلا این تم تخیلی/فضایی رو دوست نداشت ولی تا وقتی به اون بخش بازی برسیم داشتیم با بازی عشق میکردیم.
اوایل بازی که گلایدر رو دیدیم و همینطوری رفتم روش دکمه زدم و دیدم میشه باهاش پرواز کرد من تا مرز خیس کردن خودم رفتم.
در صورتی که جزو مراحل اصلی بازی بود ولی خب کی بود که زیرنویس بخونه یا به مکالمات گوش بده ، کامل محو بازی بودیم.

از ان بخش که جهش یافته ها اومد پسرخالم انگار آب یخ ریختن روش و از بازی بدش اومد ولی خب من تو روزهای بعد ادامه دادم و شد یکی از بهترین بازیهای اون سال.
جالبه بعد تموم کردنش دیگه بازی نکردمش ، بعدها یه دیسک دیگه ازش اومده بود به اسم فارکرای 1.5 یا همچین چیزی که چندتا مرحله داشت که با اوایل نسخه اوریجینال متفاوت بود. (احتمالا از این دموها بوده که بهمون انداخته بودن ، نمیدونم :D )
اون رو کمی بازی کردم و گذاشتم کنار تا کرایسیس که تریلر اولش رو که دیدم مغزم ذوب شد.

پیشرفت تو یه دوره دو+سه ساله واقعا عجیب و غریب و غیر قابل باور بود.

اون سالها تو بخش گرافیکی و تصویری بازیها عملا رنسانس صنعت بود که به نظرم کرایسیس پیشرو ترین بین عناوین دیگه بود.
هنوز هم که هنوزه میشه کرایسیس 1 رو با فارکرای 5 و حتی 6 تو یکسری از ویژگیها مقایسه کرد و چهارشاخ موند که چطور اون زمان یه همچین چیزی رو ساختن.
واقعا کرایتک دیوونه بود که فکر ساخت همچین بازی رو به واقعیت تبدیل کرد ولی از اون دیوونه تر ناشری مثل EA بود:D

من کرایسیس 1 رو همون سال توی گیم نت یه چندساعتی بازی کردم که این هیجان و هایپم برای بازی رو بخوابونه ولی تقریبا 2009 یا 10 بود که PC رو به روز کردم و تونستم کاملا بازی کنم که خب اونموقع وارهد هم در دسترس بود و پشت به پشت بازیشون کردم.
واقعا نسخه اول و از اون بهتر وارهد یکی از بهترین پکیجهای شوتر اول شخص هستن ، هنوز هم به راحتی میتونن جزو 10تای برتر تاریخ باشن.
مخصوصا که حالت نیمه جهان باز و سندباکس دارن.
good old days...
منو یاددقدیم انداختی😁😔. برم توی آرشیوم بگردم فارکرای رو پیدا کنم دوباره بازیش کنم. دلم شدیدا برای اون سال ها تنگ شده. دقیقا اونسال ها حکم رنسانس تکنولوژی بصری بود و کرایسیس یک معجزه بوده و هست و خواهد بود در این زمینه.
پسر خاله گرامی عنوان عجیب و غریبی رو از دست دادن حقیقتا😁. ولی خب طبیعیه خیلی هارو میشناسم که ابدا از تخیل خوششون نمیاد نه در مدیوم گیم و نه فیلم عالم سینما.
ولی من شخصا با تخیل و فانتزی و چیزهای عجیب و غریب و دنیاهای مخوف و نا آشنا زنده هستم😁

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: m.d.makan
آخرین ویرایش:
دوباره این وی پی ... من قاطی کرده نمیتونم بازش کنم متاسفانه😔. لینک آپارات نداری ازش علی جان؟!
اگه از کروم یا فایرفاکس استفاده میکنی از این افزونه استفاده کن ، خیلی خوبه.
Free VPN for Chrome - VPN Proxy VeePN - Chrome Web Store

فقط اگه خواست نسخه پرمیوم یا Free trial و... رو اکتیو کنی روی No بزن.
به طور رایگان میتونی از سرورهای هلند ، انگلیس ، روسیه ، آمریکا و... استفاده کنی.

انگلیس اصولا من راحت کانکت میشم.

• Love
Reactions: uriel

Heretic + Hexen Official Launch Trailer (4K) | Now Available​

این دوتا جواهر از ساخته های Raven رو استودیو نایت دایو دوباره زنده کرده و تحت یه پکیج منتشر کردن.
اگه نسخه های اصلی رو دارید به طور رایگان به لایبرری استیمتون اضافه شدن.

Heretic + Hexen Official Launch Trailer (4K) | Now Available​

این دوتا جواهر از ساخته های Raven رو استودیو نایت دایو دوباره زنده کرده و تحت یه پکیج منتشر کردن.
اگه نسخه های اصلی رو دارید به طور رایگان به لایبرری استیمتون اضافه شدن.
یعنی میشه یه روزی همون اتفاقی که برای دووم افتاد برای این سری بازی ها هم بیفته؟😍 خداییش این بازیا رو به شکل دووم باز آفرینی کنن وحشتناک عالی در میاد، الان id software واقعا توی بهترین شرایط هست برای خلق دوباره این بازی ها، اینارو بدن بسازه یه چیز معرکه ای از داخلش در میاد که نشه توصیفش کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or