playstation1
کاربر سایت
این بازی time crisis برای ps1 مگه نیست؟
این بازی time crisis برای ps1 مگه نیست؟
roboticaیعنی چی میتونه باشه؟؟
یعنی چی میتونه باشه؟؟
این طراحی مراحل متفاوتش منو یاد هف لایف انداخت....هف لایف2 هم هر مرحلش انگار یه بازی جدا بود از بس طراحی مراحل و مکانیزماش با هم فرق می کرد و هر کدوم برا خودشون یونیک بودنتایتال فال رو چندساعت پیش تموم کردم
چیزی که منو خیلی شگفت زده کرد طراحی مراحل بازی بود.کسایی که بازی کردن میدونن من چیمیگم.انگار هر مرحلش یه بازی دیگه بود.یه مرحله داره که من یاد دیزانرد 2 افتادم.
باورم نمیشد همچین طراحی مراحلی تو شوتر نظامی ببینم.
خب چون تمرکز این بازیها روی مولتی هست رو این حساب زیاد وقت نمیذارن.ولی بازم همون 5 ساعت لذت عجیبی داشت.یچیزیو یادم رفت بگم اگه ولو انقدر درگیر این استیم نمیشد حداقل امسال یه half life یا left 4 dead میدیدیم.این طراحی مراحل متفاوتش منو یاد هف لایف انداخت....هف لایف2 هم هر مرحلش انگار یه بازی جدا بود از بس طراحی مراحل و مکانیزماش با هم فرق می کرد و هر کدوم برا خودشون یونیک بودن
در کل کمپین خوبی داشت تایتان فال 2 فقط کوتاهی و هول هولکی بودن کمپینش بخاطر هزینه زیادی که رو این بخش نکرده بودن تو ذوق میزد....وگرنه اگه بیشتر روش کار میکردن یه چیز شاهکار و بی نقص تحویل داده بودن
چقدر چرت بود این بازی و با اینهمه چقدر بازیش کردیم
.
سلام امیر جان مرررسی، آقا من هرجا باشم دلم اینجاس پیش شما و بچه های گل این سایت، یکم درگیرم چند ماهه، ولی اینجا رو محاله ترک کنم .خداییش شورشو دراووردی اخه کجا بودی؟
با توجه با اواتارم من دارکنس رو انتخاب میکنم...همیشه طرفدار حق بودم
الان میخواستم پست بذارم دیدم یکی پست گذاشت شکه شدم.
چطوری عزیز خوبی؟خوشحالم برگشتی مردسلام امیر جان مرررسی، آقا من هرجا باشم دلم اینجاس پیش شما و بچه های گل این سایت، یکم درگیرم چند ماهه، ولی اینجا رو محاله ترک کنم .
دارکنس ۲ حالت سل شید داشت گرافیکش و من واقعا عاشق این سبک گرافیکی هستم، ولی هیچ رقمه نمیتونم بیخیال بایوشاک اینفینیت بشم، لعنتی اصلا اینقدر رنگبندی هاش عالیه با روح و روانت بازی میکنه، به نظر من نه تنها توی این ژانر بلکه توی کل بازی های این صنعت بهترین آرت دیزاین و طراحی بصری رو داره، بازی بیشتر گرافیکش شبیه انیمشن های پیکسار و دیزنی هست تا بازی، واقعا روی دستش ندیدم من امیر .