ehsanservat
کاربر سایت
عزیز شما کاری به پلیر نداشته باش...منتظر بازیهای اکتیویژن باشم ؟ معلوم نیست اینبار دیگه میخواد چه گندی بزنه .
کلاً میخواستم یه بازی تو همین سبک شبیه آورواچ و پالادینز باشم. ولی انگاری آورواچ هم پلیراش برای پی سی کمه و 5 دقیقه طول میده واسه یه مچ میکینگ ... law breakers هم معلوم نیست چی میشه, از کجا معلوم گند نزنه. چه بسا بازیهایی مثله cod iw که دیزاینر the last of us رو داشتن ولی گند زدن. حالا معلوم نیست nexon چه جور ناشری باشه ... از این بگذریم فک کنم بازیهای nexon روی رجیون ایران ممنوعه
دوستان بنظرتون چرا شرکتای بازی سازی تا بحال سراغ جنگ ایران و عراق نرفتن؟ بنظرم هشت سال جنگ پتانسیل بالایی داره برای یه بازی
کلوزد بتا رو بازی کردی کاوه؟، بابا توضیح بده قشنگ، کدوم hero رو برداشتی؟ بهترینشون کدوم بود؟ مپ ها چطوره؟ سرورهاش؟ سلاح ها؟ و....آقا این Quake جدا خوب هست. من زیاد نگاه خوبی نداشتم بهش با توجه به کاراکترهای مختلف و قابلیتهایی که دارن، احساس میکردم یه رویکرد Overwatch مانند برداشتن بعد موفقیت اون.اما امروز یکم بازیش کردم و باید بگم واقعا با یه Quake طرف هستیم. کاراکترهای مختلف فقط بیست درصد قضیه رو تشکیل میدن، باقیش همون شوتر سرعتی و مبتنی بر آرنا هست.
البته هنوز در مرحله کلزد آلفا قرار داره و طبیعتاً باگ زیاد مشاهده میشه، اما فکر کنم موقع عرضه واقعا بازی Unique و عالی باشه.
متأسفانه توضیح بیشتر ممنوع هست. ظاهراً تا عرضه نسخه اوپن بتا اجازه حرف زدن از محتویات جزئیاتی و گذاشتن عکس و ویدئو نداریم.کلوزد بتا رو بازی کردی کاوه؟، بابا توضیح بده قشنگ، کدوم hero رو برداشتی؟ بهترینشون کدوم بود؟ مپ ها چطوره؟ سرورهاش؟ سلاح ها؟ و....
سرعتی ترینشون به نظرم باید anarki باشه و قدرتی ترین هم glutch ، من slash رو خودم خیلی دوست دارم. واقعا هیجانزده ام کردی کاوه، یه پیشنمایشی چیزی براش برو، من متاسفانه خیلی فرصتم محدوده، ولی دارم دیوانه میشم تا تجربش کنم، اگه ببیشتر بازی کردی حتما یه پیش نمایش ازش بزار، با قلم عالیت، خوشحال میشم بیشتر راجب کیفیت بازی و کرکترها توضیح بدی.
پسر دلم رو کباب کردی، دیگه توضیحات بیشتر رو اگه اجازه هم داشتی بدی من بهت میگفتم نده چون من پشت کامپیوتر با خوندن متنت از شعف میمردم فکر کنم. دقیقا مصاحبه های willits هم همیشه همین بود که quake مکانیزم های core گیم پلیش حفظ شده و دقیقا یه arena shooter سرعتی هست و با اینکه کرکترها قابلیت های منحصر به فرد دارن ولی به هیچ وجه یه class base shooter نیست. و خیلی خیلی از این بابت خوشحالم که سرورهای بازی عالین با این تفاسیر. فقط منم نکته نگران کننده برام همین محدود بودن بازی و از دست دادن فن بیسش هست چون فقط داره روی pc میاد. البته بازی quake همیشه pc platform بوده و این نکته خوشحال کننده ماجرا برای pc gamer ها هست ولی خب از دید من که هیچ نعصبی رو پلتفرم خاصی ندارم ناراخت کنندس که بازی در دسترس همه نیست و ممکنه خیلیا تجربش نتونن بکنن.متأسفانه توضیح بیشتر ممنوع هست. ظاهراً تا عرضه نسخه اوپن بتا اجازه حرف زدن از محتویات جزئیاتی و گذاشتن عکس و ویدئو نداریم.
من با Ranger و Visor بازی کردم. جفتشون جزو کلاسهای میانی هستن و بالانس سرعت و قدرت دارن. همونطور هم که گفتی Glutch و Sorlag قدرتیترین کلاسها هستن و Anarki هم سریعترین هست. اما یه نکتهای که باید اشاره کنم بازی به هیچ وجه تم موبا نداره. کلیت بازی رو شوتینگ هست و خود کاراکترها شاید بیست درصد تو نتیجه بازی اثر داشته باشن.
نقشهای بازی کاملا مبتنی بر Quake هستن. برای گیمپلی سریع و آرنا محور طراحی شدن و پر از دراپهای مختلف هستن. اما در کنار سرعت وجه تاکتیکی هم دارن و باید دقیقا بدونی در چه مرحله از بازی در کجای نقشه باید قرار بگیری وگرنه درجا میکشنت.
از منظر سرور هم تا حالا چیزی مثل این ندیدم. در بدترین وضعیت پینگ من تا ۸۵ رفت فقط، خارجیها هم بالاتر از ۴۰ ندیدم بینشون. تو ۴ ساعتی که بازی کردم یک ثانیه لگ هم نبود. حالا گفتن تو این نسخه احتمالا مشکلات سرور و Netcode وجود داشته باشه، حالا نمیدونم دیگه تو بازی اصلی میخوان چه شاهکاری کنن.
متأسفانه بیشتر از این دیگه نمیشه در مورد جزئیات صحبت کرد، فقط اینکه بازی عالی هست. اوپن بتا اومد حتما بگیرین باهم بازی کنیم. ظاهراً زیاد هم نمونده تا عرضه نسخه عمومی بتا. فقط امیدوارم با توجه به اینکه روا پلتفرمهای دیگه و استیم نمیاد، پلیربیسش آسیب نبینه.
مقاله خیلی خوبی بود، به موارد خیلی خوبی اشاره کرده بودن توی این مقاله.
اینجانب طلبشماز دوستان اگر کسی کد بتا Quake رو میخواد یه پیامی به من بده.