amir code
کاربر سایت
علی جان این بازی یکی از بهترین مولتی های نسل قبلو داشت.من نمیدونم سازندهاش دارن چیکار میکنن.یدونه evolve رو دارن بیرون که ناامیدکننده بود.حالا قبل بازی من یادمه بهترین عنوان e3 شده بود. کنفراس بتسدا معلوم شد چه تاریخی و چه ساعتیهامیر چیزی که کلا توی بازی های valve به طرز عجیب غریبی عالیه مکانیزم شوتر بازی و شلیک با سلاح هاش هست. توی تمام بازی هاش هم همینطوره، از همشون بهتر هم به نظرم CS:GO باشه، یعنی اینقدر شلیک کردن با هر سلاحی توی بازی لذت بخشه که آدم نمیدونه بگه کدوم بهترینه. L4D 2 هم واقعا یه بازی ای بود که شدیدا عالی بود، یکی از بهترین مولتی ها رو داره حتی الان. سینگلش هم با اینکه داستان نداره ولی باور کن من هر از گاهی سوییچ میکنم روش فقط بخاط لذت کشتار و خون خونریزیش. و نکته جالبش هم تنوع زامبی هاش هست که هرکدوم یه مکانیزم مبارزه ای دارن که توی مولتیش هم کارکرد های فوق العاده ای داشت حتی.
در کل بی نظیر بود.
راستی کسایی که بولت استورم رو بازی نکردن الان بهترین فرصته.این شوتره ناب رو ازدست ندین.
یکی از ارزوهام بود که بازیش کنم.ولی بخاطره اینکه من زبان قوی ندارم سبک بازی rpg رو نمیتونم بازی کنم.حالا که بحث شوتینگ و گان پلی شد باید بگم فالوت 4 از این لحاظ واقعا یه محصول کم نظیره.یعنی میتونه با خیلی از بزرگان سبک شوتر به راحتی رقابت کنه،با اینکه سبک اصلی بازی rpg هست،طراحی اسلحه ها،سیستم نشانه گیری و گان پلی بازی فوق العاده و بی نقصی هستن.
دیالوگ های زیاد.از همه مهمتر انتخاب دیالوگ.کلا اگه زبانم قوی بود یدونه بازی rpg رو ازدست نمیدادم.سیستم شوتینگ فالوت رو دیدم عالی بود.یخورده نسخه 3 رو بازی کردم