K o j i m a
کاربر سایت
یه ماه یه کوب بازی باید بکنی :d آخه مثلا درسته با یکی مثل Ragna سادست یادگرفتن و کلی هم حال میده اما بیشرفا کاراکترای سخت رو خیلی هیجان انگیز درست کردن مجبور میشه بره سمتشون :d همین هازاما یا Nu-13 >.< کلا عشق من کاراکتراییه که حرکتای Long Range دارن :d (احسان که نوبه ولش کن XDDDD امیدوارم الان بیاد دعوا کنیم :d )
آخه دیگه BlazBlue رو نمیشه با آرامش بازی کرد که :d کمترین Level کار "وحشی بازی"ئه :d حالا نمیدونم جایی هنوز FightPad میفروشه؟ چون با دسته واقعا سخته
اصلا کرکتر سخت نباشه من یکی سریع از کرکتر خسته میشم، مثلا تا چند وقت پیش ترومیو زیاد برمیداشتم چون روانیه کرکترشم ولی چون خیلی کمبوهاش راحت بود ازش زده شدم :d ولی ازون ور از روزی که هازاما اومد توو روستر دارم باش بازیمیکنم، هنوز یه ذره ام دلمو نزده :d
درسته BB خیلی سریعو هیجان انگیزه ولی اگه یاد نگیری با آرامش بازی کنی پیشرفتت خیلی کند میشه (نظر شخصیمه، شایدم فقط برای من اینجوریه)
@K o j i m a اتفاقاً اونایی که من باهاشون بازی میکنم بیگینر نیستن نوئل و راگنا و ماکوتو قلق دارن کرکتر بیگینر توی BB اون مرتیکه ی منفور جین کیساراگیه یه کرکتر دم دستی که خیلی کمبوهای راحت و نرمالی داره و دمیجشم همینجوریه ولی کرکتر خیلی کاربردی ای نیست ، یعنی صرفاً یه چیز نرمال و بیس برای یادگیری BB ـه اگه کسی می خواد BB رو تازه شروع کنه با جین شروع کنه (اگرچه لوزری بیش نیست این بشر ) در مورد راگنا هم اگه فک میکنید خیلی راه دست و رله هست باید خدمتتون عرض کنم که کمترین HP توی بازی مال راگناس و باید بلد باشید از D Move هاش لا به لای حرکات به صورت هوشمندانه استفاده کنید و گرنه سه سوته K.O می شید
در مورد هاکومن هم بگم که اینجوری نگاهش نکنید هاکومن کرکتر پانیش کاره ، یعنی حمله ـش دفاع کردنه و کمبوهاش توی پانیش هاش نهفته ـس وقتی بخوای پانیش کنی می تونی کمبویی بزنی که تا 80-90% از HP طرفو سوت کنه بره هوا ولی تایمینگ و صبر و حوصله ی خیلی زیادی می خواد
با ماکوتوت کاری ندارم چون جیگر منم هست :d توو CSE هم در کنار هازاما کرکتر Mainام بود :d
حالا اگه اینجوری که توداری بیگینر نبودن راگنا و نوئلو توجیح میکنی بخوایم نگاه کنیم BB کلا کرکتر بیگینر نداره :d وقتی کرکتر بیگینره یعنی برای کسی که تازه میخواد شروع کنه خوبه (اسمش روشه) بعد تو داری توو سطح حرفه ای راگنا رو توصیف میکنی؟ :d هلث کم و به اندازه استفاده کردن درایو رو بیگینر میخواد چیکار؟ :d
توی سطح حرفه ای هاکومن مضخرفه ! :d دقیقا تایمینگاش روو مخه :d
جین حکم ساسکه تو ناروتو رو داره :d نـــــــی سااااااان
خب اینکه کمترین HP رو داره دقیقا به خاطر همین D Move هاشه که برطرف میکنه این مشکلو پس خفن بودنشو نشون نمیده :d
من تاحالا یه نفرم ندیدم با هاکومن هیجان انگیز مبارزه کنه :d من خودم میخوام یه کاراکتر برا بازی کردن انتخاب کنم میبینم هیجان انگیزه یا نه ولی هاکومن . . . اصلا هیجان انگیز نیست. من این حس رو نسبت به azrael هم دارم :d خیلی کاراکترش خفنه و دمیج زیادی میزنه اما هیجان تو کارش نیست و خوشم نمیاد
هیجان انگیز فقط Bullet :d