کف کردم عجب خفن بود!:-o:-o:-oآنلیمیتد کمبوی هاکومن ، ببینید و بگرخید
blazblue chrono phantasma unlimited hakumen combo
حالا این خیلی خوش استایله و شیک و پیکه ، وگرنه کمبو داره با 10-12 ضرب کل HP رو از 100% ، خالی میکنه
کف کردم عجب خفن بود!:-o:-o:-oآنلیمیتد کمبوی هاکومن ، ببینید و بگرخید
blazblue chrono phantasma unlimited hakumen combo
حالا این خیلی خوش استایله و شیک و پیکه ، وگرنه کمبو داره با 10-12 ضرب کل HP رو از 100% ، خالی میکنه
کف کردم عجب خفن بود!:-o:-o:-o
سر هیجان انگیز نبودن هاکومن باهات موافقم:dحداقل خودم که باهاش بازی میکنم اینجوریه:dبحث کردن با احسان فایده نداره :d
از یه طرف نمیدونه وقتی میگیم شخصیت هیجان انگیز یعنی چی؟ :d آخه این هاکومن کجاش هیجان انگیزه؟ :d بخوای یه حرکت خفن باهاش بزنی شونصد تا Condition باید به راه باشه بعد اصلا هم حال نمیده
مخصوصا یه بازی دیوونه ای مثل BB باید با کاراکترای دیوونه بازی کرد :d مثل هازاما :d
از یه طرفم هی فکر میکنه مثلا میگیم راگنا یا هاکومن بده یا بگینره یعنی " بد مطلق یا بگینر مطلق " و هیچ خاصیتی ندارن :d خب معلومه وقتی هاکومن اصلا سرعتی نیست و کومبو خفن نداره عوضش میان یه سری Move های سوپر قوی براش میزارن که بالانس بشه
و اینکه به هر حال الان یه چیزی گذاشتی که کسی ندونه میگه چقدر این هاکومن خفنه ولی ای کسانی که دیدید بدونید به هیچ عنوان هیچ کس رو کره زمین نمیتونه این حرکت رو تو غیر از Training Mode بزنه :d
- - -ویرایش - - -
مثلا همین محمد :d
@NoctisSasuke
بلــــــه ما هم که اولین باره داریم فایت می بینیم نمی دونیم سیستم هاکومن چه جوریه
اون قبلی رو گذاشتم واسه اینکه به عنوان اولین ویدئو باید یه چیز خفن و چشمگیر می بود وگرنه با تعداد ضربات خیلی خیلی کمتر و استفاده نکردن از خیلی از مخلفاتی که دیدی میشه زد طرفو ترکوند الان این یکی رو ببین ، اصن کل ضرباتو بی خیال دمیجو تا ضربه ی 7 نگاه کن ، یه بار بزنی برای بار دوم طرف فرار میکنه فقط باید تایمینگت خیلی خیلی دقیق باشه تا بتونی بزنیش
BLAZBLUE CHRONOPHANTASMA EXTEND Hakumen over 10K Combo
این پست بالاییتو الان دیدم صبر کن الان یه حالی بهت میدم
البته بماند که غیر از حالت Training دیگه هیچ جایی نمیتونی این کارو انجام بدی :d
والا من هیچ هیجانی ازش حس نکردم! یعنی فقط من بودم که اینطوری بود؟!:dاینم یه بخش از EVO این دیگه نه شرایط خاصه نه طرف مقابل ببو گلابی توی EVO هم که همه ماشاا... خدایان هر فایتن و از اون بازی پول در میارن ، وقتی توی همچین جایی میشه اینجوری بازی کرد یعنی با هاکومن میشه آدمیزادی و هیجان انگیز هم بازی کرد حالا حتماً نباید سبک های مبارزه یکی باشه تا بهش بگیم هیجان انگیز که
TheBBVlog Presents- EVO 2012 - BlazBlue CSE Top 4- Spark (HK) vs. brkrdave (AR) (1)-001
کمبو هم کاملاً معمولیه یعنی هیـــــــچ بهونه ای دیگه ندارید که بگید فلان ضربه و شرایط توش بود ، یه چیز کاملاً روتین و معمولیه
اینم یه بخش از EVO این دیگه نه شرایط خاصه نه طرف مقابل ببو گلابی توی EVO هم که همه ماشاا... خدایان هر فایتن و از اون بازی پول در میارن ، وقتی توی همچین جایی میشه اینجوری بازی کرد یعنی با هاکومن میشه آدمیزادی و هیجان انگیز هم بازی کرد حالا حتماً نباید سبک های مبارزه یکی باشه تا بهش بگیم هیجان انگیز که
TheBBVlog Presents- EVO 2012 - BlazBlue CSE Top 4- Spark (HK) vs. brkrdave (AR) (1)-001
کمبو هم کاملاً معمولیه یعنی هیـــــــچ بهونه ای دیگه ندارید که بگید فلان ضربه و شرایط توش بود ، یه چیز کاملاً روتین و معمولیه
والا من هیچ هیجانی ازش حس نکردم!یعنی فقط من بودم که اینطوری بود؟!
دیگه خودت کار خودتو تموم کردی :d من به این گیم پلی میگم خسته کننده :d
ولی تلاشت قابل تحسینه :d
اگه به این میگی خسته کننده که پس لابد گیم پلی ستریت فایتر برات گاز خواب آوره
اینم یه بخش از EVO این دیگه نه شرایط خاصه نه طرف مقابل ببو گلابی توی EVO هم که همه ماشاا... خدایان هر فایتن و از اون بازی پول در میارن ، وقتی توی همچین جایی میشه اینجوری بازی کرد یعنی با هاکومن میشه آدمیزادی و هیجان انگیز هم بازی کرد حالا حتماً نباید سبک های مبارزه یکی باشه تا بهش بگیم هیجان انگیز که
من حاکومن شناس نیستم ولی در کل یه کمبوی متوسطه خوب بود :d کلا هاکومن برای کسی که بخواد سنگین بازی کنه خوبه ولی من همون راگنارو بیشتر میپسندم, چون (اشاره کردی/کردم) تایمینگای هاکومن واقعا سختن :d
اگه کرکتر سنگین میخوای به نظرم برو بشین با کاگورا موتسوکی بازی کن , خیلی خوفناکه حرکاتش :d
@Kaine اگه راگنا دوتا دست هاش رو ازدست داده پس این دست های که الان دارن چین؟! سایبورگی چیزی هست؟! بعد خود Blaz Blue چیه که باعث شده موهاش سفید بشن؟!
همونی که اول بازی میبینیم سایا بود!پس برای همین ترومی به سایا میگفت چرا نذاشتی که راگنا رو بکشیم، پس بخاطر اینکه برادرش بوده درسته؟!
اون هایی که برای بک استوری هست بگو ولی اونایی اسپویل هست و خود داستان میگه نگو!:d
دقیقا به همین دلیله که هیچ حرفی از استریت فایتر نمیزنم :d چون اصلا علاقه ندارم :d نه اینکه بدم بیاد ازش نه اینجوری نیستم که چون یه چیزی رو خوشم نمیاد بگم بده اه اه پیف بو میده :d تو خفن بودنش که شکی نیست وگرنه این همه ملت دیوونه نیستن که براش دست و پا میکشنن :d ولی تا الان فکر کنم متوجه شدی که به سلیقه من نمیخوره :d
چجوری بگم . . .BB گیم پلیش سرعتیه و دیوونه اما SF گیم پلیش خیلی سنگینه :d دیگه خودت میدونی منظورم چیه :d
چرا من از هر کرکتری تعریف میکنم فک میکنید عاشقشم جداً ، چرا ؟ من نه از هاکومن خوشم میاد نه هاکومن پلیرم ، فقط می خواستم نشون بدم دست کار بلدش بیوفته می تونه خیلی خفنم باشه
من که بازی کنم فقط با راگنا و نوئل
پ.ن: اوه اوه کاگورا چیز خیلی خوبیه ولی خب حس وقت گذاشتن روی حرکات عجیب و غریبش نیست حالا الان بحث میره روی کاگورا و دوباره ...
دقیق کجاست خلاصه نسخه های قبل و کدوم بخش باید برم؟!:dخلاصه داستان نسخه های قبلی توو بازی هست برو بشین بازی کن :d با سوال کردن خراب نکن لذت داستانو برای خودت :d
برو توو بخش Teach Me More, Miss Litchi! هست.دقیق کجاست خلاصه نسخه های قبل و کدوم بخش باید برم؟!:d