با اینکه اصلاً به MK علاقهای ندارم اما خبر خوبیه.
با اینکه اصلاً به MK علاقهای ندارم اما خبر خوبیه.
خیلی از فایتینگهای دوبعدی دارن رو میارن به این سبک Net Code (که پایهگذارش نرمافزار GGPO بود) و بهترین روش برای مخفی کردنِ پینگ بالاست. این خوبه که داره به یه استاندارد تبدیل میشه.
ولی هنوز هیچ کدوم از فایتینگهای سهبعدی این کار رو نکردن.
یعنی الان SF V هم از همین سیستم استفاده میکنه؟
چطور؟ :d چون توی تریلر داشت با Triborg مبارزه می کرد؟ از لحاظ Lore بخوای حساب کنی فقط Sub-Zero هست که با سایبورگ ها History داره دیگه. منم بودم همین کار رو می کردم. :dایول این اد بون هنوز عادت هیت ورزیدن به ساب زیروش رو کنار نذاشته خوبه ، هنوز تا آدم شدن راه زیادی در پیش داره
چطور؟ :d چون توی تریلر داشت با Triborg مبارزه می کرد؟ از لحاظ Lore بخوای حساب کنی فقط Sub-Zero هست که با سایبورگ ها History داره دیگه. منم بودم همین کار رو می کردم. :d
توی این تریلر هر کدوم از شخصیت های جدید داشت با یه نفر مبارزه میکرد. مثلا Leatherface با Jason بود که منطقی به نظر میاد. اگه همشون در مقابل Sub-Zero بودن حرف تو درست میشد. :d توی همین تریلر یه تیکه از Fatality الین رو هم روی Jaccui نشون میده. فقط ساب زیرو نیست. به نظرم دیگه زیادی روی این قضیه ی اد بون حساس شدی. :d درسته که اسکورپیون رو بیشتر دوست داره ولی اینطوری هم نیست که بیاد بگه حتما توی تریلر ها Sub-Zero باید کتلت شه. :d حتی فکر نکنم توی ساخت این تریلرا نقشی داشته باشه.نریمان دیگه همه می دونن هر تریلری که اد بون نشون میده ساب زیرو توش باید بیاد کتک بخوره ، به فنا بره ، آخرشم دور همی یه فیتالیتی بزنن روش تا تریلر تموم بشه اینایی هم که میگی توجیهه ، با این سایبورگ ها خط داستانی داره ، با اون شونصد هزار نفر دیگه هم که توی تریلرها جر واجرش میکنن خط داستانی داره ؟ یا چمیدونم اینایی که میان جلوی ملخ و سوسک و ایلین قرار میگیرن خط داستانی دارن ؟ فقط 90% صحنه های این تریلر پاره شدن ساب زیرو ـه
توی این تریلر هر کدوم از شخصیت های جدید داشت با یه نفر مبارزه میکرد. مثلا Leatherface با Jason بود که منطقی به نظر میاد. اگه همشون در مقابل Sub-Zero بودن حرف تو درست میشد. :d توی همین تریلر یه تیکه از Fatality الین رو هم روی Jaccui نشون میده. فقط ساب زیرو نیست. به نظرم دیگه زیادی روی این قضیه ی اد بون حساس شدی. :d درسته که اسکورپیون رو بیشتر دوست داره ولی اینطوری هم نیست که بیاد بگه حتما توی تریلر ها Sub-Zero باید کتلت شه. :d حتی فکر نکنم توی ساخت این تریلرا نقشی داشته باشه.
به جز تریلر معرفی بازی یادم توی تریلر های دیگه کتک خور بوده باشه. توی تریلر گیمپلی ای که توی کنفرانس سونی نشون دادن بود که اونجا هم اسکورپیون روش فیتالیتی زد هم این روی اسکورپیون. :d توی تریلر معرفی Brutality هم دقیقا همینطوری بود. بقیه رو دقیق یادم نیست اگه چیزه دیگه ای هست بگو. :d Variation ها رو خیلی مطمئن نیستم. Unbreakable رو میگی؟ :dوالا از وقتی اد بون پای MK بوده ، هر تریلری که از اون اول تا به امروز دادن ساب زیرو پایه ثابت کتک خور و فیتالیتی ها بوده تک تک می تونم برات ثابت هم بکنم دیگه فن بوئیسم اد بون تابلو تر از اینکه میاد برای یکی از وریشن های ساب زیرو فقط 1 کامند اختصاصی میذاره ؟!
به جز تریلر معرفی بازی یادم توی تریلر های دیگه کتک خور بوده باشه. توی تریلر گیمپلی ای که توی کنفرانس سونی نشون دادن بود که اونجا هم اسکورپیون روش فیتالیتی زد هم این روی اسکورپیون. :d توی تریلر معرفی Brutality هم دقیقا همینطوری بود. بقیه رو دقیق یادم نیست اگه چیزه دیگه ای هست بگو. :d Variation ها رو خیلی مطمئن نیستم. Unbreakable رو میگی؟ :d
ایده کارکتر Triborg رو فن های بازی دادن واسه اولین بار توی فروم TestYourmight . الان که ساختنش کلا نظرها + بوده راجبش چون تونستن با اینکار حداقل طرفدارهای 3تا روبات رو راضی کنن. Alien هم یه وریشنش تقریبا شبیه باراکا هستش . من خودم هم از بین 4تا همین تریبرگ رو بیشتر از همه دوست داشتم .نوشدارو پس از مرگ سهراب
حضرت عالی اد بون و رفقا اون موقعی که بازی تازه عرضه شده بود و زنده بود همچین کاری نکردن. الان یک ماه مونده به عرضه SF V و دو ماه مونده به عرضه فصل سوم و نسخه PC بازی KI و دیدن نت کد های فوق العاده این 2تا بازی یادشون افتاده عه! بازی آنلاین هم میخواد. پس بیاییم ما هم بخش آنلاین رو به بازی اضافه کنیم تا یه ماه دیگه کسی یادش نمیاد MKXـی وجود داشته...
لول ترین شخصیت هم همین Triborg هست. بیاییم تک تک شخصیت ها رو تیکه پاره کنیم Move List هاشو و در قالب وریشن! () بچپونیم توی بازی و درست نقطه مخالفش یه شخصیت میسازیم که در واقع 3تا شخصیت هست با کل Move Listـشون
عالین این اعضای NRS! در واقع باید بگم فوق-ال-عاده-ان:bighug: