کاری به خوب و بدش ندارم. البته من خودم تنها چیز هوشمندانه و خوبی که توی MKX دیدم همین Triborg هست (که به قول تو اینم از صدقه سر طرفدارا و ایده های اونا بوده) ولی در عین حال ساخت کرکتری مثل Triborg بین باقی شخصیت های بازی نشون از لول بودن سازنده و سیستم مزحک وریشن میده و یه میدل فینگر قشنگ به بقیه شخصیت هاست. 3تا کرکتر رو گذاشتن توی یه کرکتر خوبه. OK. مشکلی نداره. ولی در نقطه مقابل تیکه پاره کردن Move List کرکترها؟ که مثلا برای خالی نبودن عریضه یه سیستم اختراع کرده باشن؟ لااقل از SF Alpha کپی میکنین درست کپی کنین و بفهمین اونجا برای چی 3 نوع استایل گذاشته بودن. این قضیه وریشن اینقدر جای لول داره که تا صبح هم برات بنویسم، تموم نمیشه.ایده کارکتر Triborg رو فن های بازی دادن واسه اولین بار توی فروم TestYourmight . الان که ساختنش کلا نظرها + بوده راجبش چون تونستن با اینکار حداقل طرفدارهای 3تا روبات رو راضی کنن. Alien هم یه وریشنش تقریبا شبیه باراکا هستش . من خودم هم از بین 4تا همین تریبرگ رو بیشتر از همه دوست داشتم .
بذار بازش کنم برات:
من الان هر کدوم از این 3تا ربات رو بخوام، بر میدارم و دیگه چیزی به اسم وریشن برای هر کدومشون وجود نداره و Move Listـشون کامله. در نقطه مقابل اگر بخوام اسکورپین رو بردارم، باید از سر اجبار، 2تا وریشن و Move هاشون رو بیخیال بشم. خنده دار نیست؟ چرا اسکورپین مثلا نمیتونه همزمان هر 3تا وریشن رو داشته باشه؟ چرا توی MK9 داشت و اینجا نداره؟ منطق پشت این سیستم کجاست اصن؟
سازنده ها برای بازی های جدیدشون خودشون رو میکشن تا دامنه حرکات هر شخصیت رو بیشتر از شماره قبلی کنن و اینجا نه تنها بزرگ تر نکرده، بلکه محدودتر هم کرده و در نهایت یه تبعیض خیلی بزرگ بین اونایی که Triborg رو انتخاب میکنن و اونایی که بقیه رو انتخاب میکنن، قائل شده. اینا به همه حرکات دسترسی دارن و اونا ندارن.
بعد از اون، معموله طرفدارا باید راضی باشن. 3 گروه اینجا راضی هستن چون شخصیت های محبوبشون رو آوردن. شخصیت هایی که خیلی طرفدار داشتن و دارن. ولی این قضیه در مورد 3تا کرکتر دیگه صادقه؟ صورت چرمی؟ بیگانه؟ بو رای چو؟ شوخی میکنی نه؟
این اد بون و دار و دسته-ش معلومه باید از ایده فن ها استفاده کنن چون خودشون از نظر ایده کاملا تعطیلن. این قضیه فقط یه حُسن داره و اینه که گوش دادن به حرف کامیونیتی ضرری به بازی نمیزنه. چیزی که NRS تا این موقع نفهمیده و هنوزم کمابیش خودشو به نفهمی میزنه.
آخرین ویرایش: