طرفداران ژانر Fighting

Best Fighting Game of 8th Generation

• Killer Instinct

• Mortal Kombat X

• Mortal Kombat 11

• Injustice 2

• Tekken 7

• Street Fighter V

• Soul Calibur VI

• Dragon Ball FighterZ

• Super Smash Bros. Ultimate

• Samurai Shodown

• The King of Fighters XIV

• BlazBlue Cross Tag Battle

• Marvel Vs. Capcom Infinite

• Dead or Alive 6

• Granblue Fantasy Versus

Results are only viewable after voting.
اولا که شما Shaolin Monks رو حساب کنی درست میشه. دوما اینکه نسخه ی 2011 اسمش MK هست و هیچ شماره ای نداره. طرفدارا بهش میگن MK9 توی آخرین شماره هم X به معنای Next هست، نه 10

Game designer mkx توی مصاحبش (گیمز رادار بود فک کنم ) گفت منظور از x عدد یونانیه 10 هستش.اینکه mk9 رو چرا میگن 9 هم یادمه توی فروم wb یکی حساب کرد درست در اومد.کلا معلوم نیست قضیه چیه این وسط :d

Ehsan jan va agha ferooz..manzure man az inke kheylia soltan midunanesh yani fanesh hastan va manam jozveshunam va tohin be bazi ya har baziee kare dorosti nist hala shoma SF baz hasti bayad azash hemayat koni hala be har nahvi....mese in dustemun ke be ed boon o montagheda o player ha o hame tohin mikone ta sabet kone dorost mige moshkeli nis....maham kollan multi nazadim dadash faghat shoma 2 das sf online zadi hamechio miduni mk baza biyaid berim club fatal bezanim khafan shim.....agha naghi naghu nagu

اینم یه سری کمبو های جدید . اکثر شخصیتهای تکن توش هست کمبو خانواده کازاما و میشیما هم زیاد توشن. البته چون حجمش زیاد بید حوصله نداشتم 60 فریم شو مستقیم کنم. همون لینک آپاراتو میزارم .
[video=aparat;uG9A5]http://www.aparat.com/v/uG9A5[/video]

اولا که شما Shaolin Monks رو حساب کنی درست میشه. دوما اینکه نسخه ی 2011 اسمش MK هست و هیچ شماره ای نداره. طرفدارا بهش میگن MK9 توی آخرین شماره هم X به معنای Next هست، نه 10
اولا مگه دعوا داری؟ چرا تهاجمی صحبت میکنی؟:دی
دوما چرا باید "شائولینگ مانکز" رو حساب کنم؟ از بازی فقط اسم مورتال کمبت رو یدک میکشه ولی یه بازی اکشن ادونچره. (خداییش خیلی بازی توپی بود. اینا برن تو کار اکشن ادونچر موفقترن تا فایتینگ:دی) داستانش هم که بعد از یکه و تا 3. دلیلی نداره جزو شماره دار ها حسابش کنیم.
سوما والا ماهم اونقدر شوت نیستیم و میدونم که MK9 اسمی بود که طرفدارا براش گذاشتن. خودمم معمولا از اسم MK 2011 استفاده میکنم مگه اینکه حوصله نوشتن نداشته باشم یا طرف مقابل منظورم رو نفهمه. مشکل اینجاست که خود سازنده ها باورشون شد که این نسخه MK9ـه و نیومدن بگن که اشتباهه این حرف و از این جور چیزا. شما متال گیر5 رو ببین؛ احسان چندوقت پیش بهم گفت کوجیما گفته که 5 درست نیست، V یا همون Venom درسته یعنی این متال گیر5 نیست که راستش یه جورایی هم جور درمیاد چون کوجیما تو شماره گذاری هیچوقت از اعداد یونانی استفاده نمیکرد. (واسه منم همیشه سوال بود که چرا تو 5 استفاده کرد:دی) اد بون هم خیلی راحت میتونست بگه که نه اشتباهه و بهتره به اسم MK9 صداش نکنید ولی خودشون این اشتباه رو قبول کردن و حواسشون هم نبود که 2011 اصلا نسخه 9 به حساب نمیاد که به دنبالش اشتباه X یوجود اومد و حالا همه به عنوان MK10 میشناسن. یادمه تو اولین مصاحبه ادبون تو E3 2014 خودش از نسخه قبل به عنوان MK9 نام برد و نگفت مثلا 2011 یا نسخه ریبوت. (البته باید برم یه بار دیگه اون مصاحبه رو نگاه کنم چون درست یادم نیست) اصلا تو فایلای خود بازی تو نسخه PC هم اسم فایل اجرایی بازی MK10ـه. حالا یه سوال:
از کِی تا حالا X یعنی NEXT؟ چه ربطی دارن به هم؟ X یه یونانی میشه 10. از نسخه اتحاد مرگبار اومدن دیگه شماره ای بودن رو بذارن کنار اما تو لوگوی اتحاد مرگبار هم حرف V به چشم میخورد به معنی 5. بعدش دیگه حذف کردن شماره ها رو تا رسیدن به X

حالا مسئله خیلی مهمی هم نیست فقط بخاطر این گفتم که چقدر اینا حواس پرتن همچین سوتی ای دادن و هیچکی هم به روی خودش نمیاره.

پ.ن: Alan Lake اکانت یکی از فامیلامونه که باهاش وارد شدم. اکانت خودم مشکل داشت نمیتونستم وارد بشم:دی

اولا مگه دعوا داری؟ چرا تهاجمی صحبت میکنی؟:دی
دوما چرا باید "شائولینگ مانکز" رو حساب کنم؟ از بازی فقط اسم مورتال کمبت رو یدک میکشه ولی یه بازی اکشن ادونچره. (خداییش خیلی بازی توپی بود. اینا برن تو کار اکشن ادونچر موفقترن تا فایتینگ:دی) داستانش هم که بعد از یکه و تا 3. دلیلی نداره جزو شماره دار ها حسابش کنیم.
سوما والا ماهم اونقدر شوت نیستیم و میدونم که MK9 اسمی بود که طرفدارا براش گذاشتن. خودمم معمولا از اسم MK 2011 استفاده میکنم مگه اینکه حوصله نوشتن نداشته باشم یا طرف مقابل منظورم رو نفهمه. مشکل اینجاست که خود سازنده ها باورشون شد که این نسخه MK9ـه و نیومدن بگن که اشتباهه این حرف و از این جور چیزا. شما متال گیر5 رو ببین؛ احسان چندوقت پیش بهم گفت کوجیما گفته که 5 درست نیست، V یا همون Venom درسته یعنی این متال گیر5 نیست که راستش یه جورایی هم جور درمیاد چون کوجیما تو شماره گذاری هیچوقت از اعداد یونانی استفاده نمیکرد. (واسه منم همیشه سوال بود که چرا تو 5 استفاده کرد:دی) اد بون هم خیلی راحت میتونست بگه که نه اشتباهه و بهتره به اسم MK9 صداش نکنید ولی خودشون این اشتباه رو قبول کردن و حواسشون هم نبود که 2011 اصلا نسخه 9 به حساب نمیاد که به دنبالش اشتباه X یوجود اومد و حالا همه به عنوان MK10 میشناسن. یادمه تو اولین مصاحبه ادبون تو E3 2014 خودش از نسخه قبل به عنوان MK9 نام برد و نگفت مثلا 2011 یا نسخه ریبوت. (البته باید برم یه بار دیگه اون مصاحبه رو نگاه کنم چون درست یادم نیست) اصلا تو فایلای خود بازی تو نسخه PC هم اسم فایل اجرایی بازی MK10ـه. حالا یه سوال:
از کِی تا حالا X یعنی NEXT؟ چه ربطی دارن به هم؟ X یه یونانی میشه 10. از نسخه اتحاد مرگبار اومدن دیگه شماره ای بودن رو بذارن کنار اما تو لوگوی اتحاد مرگبار هم حرف V به چشم میخورد به معنی 5. بعدش دیگه حذف کردن شماره ها رو تا رسیدن به X

حالا مسئله خیلی مهمی هم نیست فقط بخاطر این گفتم که چقدر اینا حواس پرتن همچین سوتی ای دادن و هیچکی هم به روی خودش نمیاره.

پ.ن: Alan Lake اکانت یکی از فامیلامونه که باهاش وارد شدم. اکانت خودم مشکل داشت نمیتونستم وارد بشم:دی
مگه چطوری صحبت کردم؟ :d
Shaolin درسته که فایتینگ نیست اما یکی از نسخه مهم توی سری هست. برای همین با بقیه حساب میشه و خود سازنده های بازی هم اینو قبول دارن. بر خلاف Special Forces و MKM Sub-Zero
در مورد MKX هم خود ادبون چند بار گفته که EX تلفظ میشه نه Ten زمان معرفی بازی هم تو خود سایت بازی نوشته بود: The X Stands For Next که به معنی نسل بعدی از شخصیت ها توی MK هست. شعار بازی هم که Who's Nextـه دیگه چطوری بگن این 10 نیست؟ :d

مگه چطوری صحبت کردم؟ :d
Shaolin درسته که فایتینگ نیست اما یکی از نسخه مهم توی سری هست. برای همین با بقیه حساب میشه و خود سازنده های بازی هم اینو قبول دارن. بر خلاف Special Forces و MKM Sub-Zero
در مورد MKX هم خود ادبون چند بار گفته که EX تلفظ میشه نه Ten زمان معرفی بازی هم تو خود سایت بازی نوشته بود: The X Stands For Next که به معنی نسل بعدی از شخصیت ها توی MK هست. شعار بازی هم که Who's Nextـه دیگه چطوری بگن این 10 نیست؟ :d
بسیار خشن صحبت نموده بودی:دی

خود سازنده ها رو ولشون کن:دی اونا -به خصوص اد بون- استاد چرت و پرت گفتنن.:دی اگه قرار به اون باشه باید نسخه "اساطیر- ساب زیرو" هم حساب بشه چون اونم خیلی باحال و فوق العاده بود و داستان باحالی هم داشت و مثل شائولین نیومدن چیزی که از قبل میدونستیم رو دوباره از اول تعریف کنن و تصوراتمون از داستان رو خراب کنن. سیستم های شائولین هم پیشرفته شده ی نسخه ساب زیرو بود. من ترجیح میدادم یه نسخه از داستان های خفن ساب زیرو و اسکورپیون بازی کنم با یه گرافیک بیست به سبک شائولین به جای MKX البته ناامیدکننده ترین بخش نسخه X روستر افتضاح و Character favoritism بود. د'وورا رو آوردن با اون طراحی ضایع (کانسپت آرتاش خیلی بهتره بخصوص موهاش که شبیه "لاورا" تو SFV بود) که دوتا کرکتر کلاسیک رو بکشه و نسل تارکاتان ها رو از بازی منقرض کنه بعد به جای باراکا اومدن Alien vs Predator تحویلمون دادن. What the hell
والا دوست عزیز من تا اونجایی که میدونم حرف X کلا اکس تلفظ میشه. (همون EX) این ما ایرانیا هستیم که میگیم "ایکس" و درکل هیچ ربطی به Next نداره و حتی اگه خود سازنده ها هم گفته باشن، همونطور که بالاتر گفتم، چرت و پرت زیاد میگن.:دی آخه X چه ربطی به Next داره؟ باز میذاشتن N (البته lameـه:دی) یا میذاشتن Next (که از N بهتره ولی بازم تا حدودی lameـه:دی) درکل بهترین کار اینبود که میذاشتن II و همه میموندن تو کف و میگفتن نسخه قبلی ریبوت بود و در اصل Mortal Kombat1 حالا با نسخه دوم آشنا بشید و حالشو ببرید. (خیلی هم حرکت باحالی میشد:دی) یا اصلا مثل قبل یه اسمی میذاشتن براش. کلا اینا تو هیچی سلیقه ندارن چه برسه به اسم گذاری.:دی
هارادا میاد واسه تکن اسم میذاره تن آدم میلرزه. Dark resurection اصلا حال میکنی میشنوی:دی حالا چرا؟ چون جینپاچی یه جورایی از مرگ برمیگرده و هیهاچی هم که همه فکر میکردن مرده، از تو قبرستون درمیاد بیرون. تیتراژ رو میبینی عشق میکنی. یا Blood rebelion اصلا اسم با آدم بازی میکنه بعد تو تریلرش جنگ کازویا و جین رو میبینی. تیتراژش یکی از بهترین ها تو سری تکن ـه. آخرش هم Fated Retribution اصلا آدم جوگیر میشه میشنوه:دی "کیفر مقدر شده" اصلا داستانش باحال هم نباشه ولی اسمش حرف نداره و به آدم جو میده.

بازم میگم اینا زیاد مهم نیست فقط هدفم اینه که بگم سازنده های مورتال حواسشون به هیچ چیزی که به بازی مربوط باشه نیست و تبدیلش کردن به وسیله ای برای تبلیغ فیلم و سرکیسه کردن ملت و... اونم فرانچایز بزرگی -به قول یعضی دوستان- مثل MK رو به گند کشیدن.
تنها ادعای یه سری، داستان مورتال بود-که البته نحوه روایتشو از Blaz Blue کش رفته بودن- که اونم تو این نسخه آنچنان readـن توش که حرفی برای گفتن باقی نمیمونه.

اینم یه سری کمبو های جدید . اکثر شخصیتهای تکن توش هست کمبو خانواده کازاما و میشیما هم زیاد توشن. البته چون حجمش زیاد بید حوصله نداشتم 60 فریم شو مستقیم کنم. همون لینک آپاراتو میزارم .
[video=aparat;uG9A5]http://www.aparat.com/v/uG9A5[/video]
فیروز عالی بود! خیلی حال کردم باهاش\m/ بسیار زیبا و قشنگ و عالی:x

پ.ن: چقدر این بروس خوشگله از نظر طراحی و استایل مبارزه. یعنی آدم کیف میکنه بشینه نیم ساعت بهش خیره بشه:d

آخرین ویرایش:
فیروز عالی بود! خیلی حال کردم باهاش\m/ بسیار زیبا و قشنگ و عالی:x

پ.ن: چقدر این بروس خوشگله از نظر طراحی و استایل مبارزه. یعنی آدم کیف میکنه بشینه نیم ساعت بهش خیره بشه:d
ممنون. اره کلا استایل مبارزه ش عالیه خیلی هم قوی هست ضرباتشم همه کاربردیه. :) انصافا واسه تمام شخصیتهای تکن کلی وقت گذاشتن تا خلقشون کردن. واقعا نمیشه بگی تکن شخصیت بد داره هر کدومو نگاه میکنی زیبایی های منحصر بفرد خودشونو داره. از هر سبک یه نفرو اوردن تو بازی اونم با بهترین طراحی و بهترین ضربات .همیشه دوس داشتم یکی بیاد تو تکن سبکش دفاع شخصی باشه که تو تکن 5 دراگونوف اومد اصن فک نمیکردم اینقدر عالی درستش کنن قیافه شم اصل روسیه واقعا من خودم تو کرکتر های مرد دراگو بیشتر دوس دارم.:d تو تکن 7 هم بنظرم بروس رو میاوردن خیلی خوب میشد همه دیگه بعد از این همه سال عادت کردن بهش هم واقعا این سبک مبارزه خیلی به بروس میخوره مخصوصا وقتی اون ضرباتی رو اجرا میکنه اون صداهایی که در میاره خیلی روشون کار شده. استیو هم واقعا استایل قشنگی داره. من فقط تو کل تکن با یه شخصی حال نکردم اونم میگل بود دیگه بجز اون واقعا همه شون عالی بودن. شخصیت ریون هم یجورایی از رو فیلم بلید ساختن ها مو نمیزنه باهاش:d

من و حمیدوس اگر سر یه چیز توافق داشته باشیم اینه که به نظرمون بروس خوشگل ترین، واقعی ترین و ملموس پذیر ترین کرکتری هست که توی تکن خلق شده و ذره ای ناخالصی و عناصر تخیلی چه توی ظاهر و چه توی حرکاتش نیست:d
دراگونوف هم برای من شماره دوم هست. لعنتی اونم استایل گارد گرفتن و مبارزه-ش عالی و خوشگله:d گاردش خیلی متحرکه و انگار آماده هست حریفش رو گره بزنه تو هم:d
استیو هم رتبه سومه:d اونم دقیقا همین وضعیت رو داره. کلا بوکسور جماعت استایل های یونیکی دارن و بازی کردن باهاشون واقعا حال میده:d
کاش SF یه موی تار کار در حد بروس داشت:( Adon و Sagat هستن که دومی کلا شوته و اولی هم با اینکه استایل خوشگلی داره اما از نظر تکنیکی زیاد جالب نیست.

من و حمیدوس اگر سر یه چیز توافق داشته باشیم اینه که به نظرمون بروس خوشگل ترین، واقعی ترین و ملموس پذیر ترین کرکتری هست که توی تکن خلق شده و ذره ای ناخالصی و عناصر تخیلی چه توی ظاهر و چه توی حرکاتش نیست:d
دراگونوف هم برای من شماره دوم هست. لعنتی اونم استایل گارد گرفتن و مبارزه-ش عالی و خوشگله:d گاردش خیلی متحرکه و انگار آماده هست حریفش رو گره بزنه تو هم:d
استیو هم رتبه سومه:d اونم دقیقا همین وضعیت رو داره. کلا بوکسور جماعت استایل های یونیکی دارن و بازی کردن باهاشون واقعا حال میده:d
کاش SF یه موی تار کار در حد بروس داشت:( Adon و Sagat هستن که دومی کلا شوته و اولی هم با اینکه استایل خوشگلی داره اما از نظر تکنیکی زیاد جالب نیست.
اره بروس و استیو تمام حرکاتشون خیلی واقعیه. کلا این دوتا شخصیت حرکت تخیلی ندارن . بقیه شخصیتها درصدی از ضرباتشون واقعی نیست. بعد دقت کنی کلا این 3 تا شخصیت بنظم قشنگترین هیکل هارو هم دارن . بروس، استیو ،لارس . ماهیچه های بدنشون همه زده بیرون:d

در حالی که جماعتی تو کف رونمایی از DOA 6 بودن ، در اوج ناباوری یه DLC دیگه برای DOA5 LR معرفی شد :| بانو Naotora Ii از سری Samurai Warriors وارد بازی شد :دی تریلرش هم خیلی خطریه چون معرفی بانو از جای ناجوری انجام میشه :دی و اینکه ایشون ماه مارچ (!!!) برای دنلد در دسترس قرار میگیرن :دی

پ.ن : یکی به اینا بگه از این ماشین پول سازی به شماره ی بعدی کوچ کنن ؛ به خدا با کیفیت بصری نسل 8 این ماشینِ مذکور ، توربو شارژر هم روش نصب میشه :|

احسان اینا هفته ی پیش سیزن پس 3 به قیمت 92$ گذاشتن برای فروش! برن DOA6 ؟ =))
فکر کنم سومین سیزن پس 100$ـی ـه DOA5 LR باشه! =))

کلا وقاحت رو به درجات جدیدی رسوندن! :|

SW هم این همه کاراکتر داره این کیه دیگه:| البته من تا SW2 XL بازی کردم،این فکر کنم نبودش اون موقع ها:-" ولی در کل :|

احسان اینا هفته ی پیش سیزن پس 3 به قیمت 92$ گذاشتن برای فروش! برن DOA6 ؟ =))
فکر کنم سومین سیزن پس 100$ـی ـه DOA5 LR باشه! =))

کلا وقاحت رو به درجات جدیدی رسوندن! :|

SW هم این همه کاراکتر داره این کیه دیگه:| البته من تا SW2 XL بازی کردم،این فکر کنم نبودش اون موقع ها:-" ولی در کل :|

آره علی رضا هفته ی پیش خبرشو داد بهم :| خدایی کار از وقت اضافه هم گذشته ! حالا قسمت بدتر کار اینه که اینا کلاً راهو گم کردن. بحث هنتـایه ok خیلی هم عالی ، لا به لای گیم یه سری از این چیزا بذارید استقبال هم میشه (:دی) ولی اینکه بعد از اینهمه سال هنوز روی DOA5 گیر کردن و میان یه کرکتر رونمایی میکنن که رونماییش هیچ گیم پلی ای نداره و فقط به بـوب انیمیشن خلاصه میشه معلومه چه خبره :| DLC های فلان دلاری هم که بماند ! امیدوارم قبل از ضربه خوردن از این قضیه خودشونو جمع کنن ، حیف دوعا به این خفنیه که اینجوری نابود بشه :(

===

داشتم پست ها رو در مورد گیم پلی فایتینگ و همه پسند بودن و اینا میخوندم ، دیدم بد نیست توجهتونو به گوشه ای از حرفهای یوشینوری اونو من باب نحوه ی تفکرش در مورد ساخت گیم پلی جلب کنم :دی

How can I make a game where these people can't possibly be able to actually play properly? How do I make it harder for these guys that are already at a very high level? How do I make the game even harder for them to play?

من باب گیم پلی ، پر مغز تر از این چیز دیگه ای نمیشه پیدا کرد :دی

با کمی تاخیر یه خبر بدم :d

BlazBlue: Chrono Phantasma EXTEND رو استور آمریکا تخفیف خورده و شده 20 دلار :d

تنها 2.5 روز دیگر فرصت باقیست:

https://store.playstation.com/#!/en...tend/cid=UP1024-CUSA01437_00-BBCPPS4000001000

من که هی میخواستم بگیرم قبلا ولی کلی بازی دیگه میومد تو لیست و دیگه این تخفیف مجبورم کرد و خریدم :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or