اولا مگه دعوا داری؟ چرا تهاجمی صحبت میکنی؟
دوما چرا باید "شائولینگ مانکز" رو حساب کنم؟ از بازی فقط اسم مورتال کمبت رو یدک میکشه ولی یه بازی اکشن ادونچره. (خداییش خیلی بازی توپی بود. اینا برن تو کار اکشن ادونچر موفقترن تا فایتینگ
) داستانش هم که بعد از یکه و تا 3. دلیلی نداره جزو شماره دار ها حسابش کنیم.
سوما والا ماهم اونقدر شوت نیستیم و میدونم که MK9 اسمی بود که طرفدارا براش گذاشتن. خودمم معمولا از اسم MK 2011 استفاده میکنم مگه اینکه حوصله نوشتن نداشته باشم یا طرف مقابل منظورم رو نفهمه. مشکل اینجاست که خود سازنده ها باورشون شد که این نسخه MK9ـه و نیومدن بگن که اشتباهه این حرف و از این جور چیزا. شما متال گیر5 رو ببین؛ احسان چندوقت پیش بهم گفت کوجیما گفته که 5 درست نیست، V یا همون Venom درسته یعنی این متال گیر5 نیست که راستش یه جورایی هم جور درمیاد چون کوجیما تو شماره گذاری هیچوقت از اعداد یونانی استفاده نمیکرد. (واسه منم همیشه سوال بود که چرا تو 5 استفاده کرد
) اد بون هم خیلی راحت میتونست بگه که نه اشتباهه و بهتره به اسم MK9 صداش نکنید ولی خودشون این اشتباه رو قبول کردن و حواسشون هم نبود که 2011 اصلا نسخه 9 به حساب نمیاد که به دنبالش اشتباه X یوجود اومد و حالا همه به عنوان MK10 میشناسن. یادمه تو اولین مصاحبه ادبون تو E3 2014 خودش از نسخه قبل به عنوان MK9 نام برد و نگفت مثلا 2011 یا نسخه ریبوت. (البته باید برم یه بار دیگه اون مصاحبه رو نگاه کنم چون درست یادم نیست) اصلا تو فایلای خود بازی تو نسخه PC هم اسم فایل اجرایی بازی MK10ـه. حالا یه سوال:
از کِی تا حالا X یعنی NEXT؟ چه ربطی دارن به هم؟ X یه یونانی میشه 10. از نسخه اتحاد مرگبار اومدن دیگه شماره ای بودن رو بذارن کنار اما تو لوگوی اتحاد مرگبار هم حرف V به چشم میخورد به معنی 5. بعدش دیگه حذف کردن شماره ها رو تا رسیدن به X
حالا مسئله خیلی مهمی هم نیست فقط بخاطر این گفتم که چقدر اینا حواس پرتن همچین سوتی ای دادن و هیچکی هم به روی خودش نمیاره.
پ.ن: Alan Lake اکانت یکی از فامیلامونه که باهاش وارد شدم. اکانت خودم مشکل داشت نمیتونستم وارد بشم