mohammad.abbas
کاربر سایت
Ferooz jan fane tekken hasti dorost manam hastam...vali dalil nemishe baziee me3 MK ro be tamaskhor begiri.....kheylia mk ro soltane fightinga midunan manam jozveshunam
سلطان فایتینگ شاید یه زمانی بود .اما الان دیگه نیست . شما شماره های قدیمیشو نگاه کن با الانش مقایسه کن . الان کلا بازیش یجوری شده هیچ امیدی بهش نیست کلا هم هر کاری میکنند نمیتونن درستش کنن . یبار میان 3D میکنن یبار میان 2D میکنن و هزارو یه تغییر ایجاد میکنند ولی باز اون چیزی که میخوان نمیشه:d من از رو فن بودن حرفی رو نمیزنم. خود بنده اولین کسی بود تو کل این سایت اومد گفت Tekken 7 مزخرفه و واقعا هم هست. اگه از رو فن بودن حرفی میزدم خب نباید در مورد تکن هم همچین چیزیو میگفتم :dFerooz jan fane tekken hasti dorost manam hastam...vali dalil nemishe baziee me3 MK ro be tamaskhor begiri.....kheylia mk ro soltane fightinga midunan manam jozveshunam
Ferooz jan fane tekken hasti dorost manam hastam...vali dalil nemishe baziee me3 MK ro be tamaskhor begiri.....kheylia mk ro soltane fightinga midunan manam jozveshunam
Fixed :d
گیلتی گیر که دوبعدیه مرد مومن جو -SIGN- و -REVELATOR- و Central Fiction بد گرفتت
شماره های جدید MK چی شده مگه ؟ میشه یه مقدار توضیح بدین؟سلطان فایتینگ شاید یه زمانی بود .اما الان دیگه نیست . شما شماره های قدیمیشو نگاه کن با الانش مقایسه کن . الان کلا بازیش یجوری شده هیچ امیدی بهش نیست کلا هم هر کاری میکنند نمیتونن درستش کنن . یبار میان 3D میکنن یبار میان 2D میکنن و هزارو یه تغییر ایجاد میکنند ولی باز اون چیزی که میخوان نمیشه:d من از رو فن بودن حرفی رو نمیزنم. خود بنده اولین کسی بود تو کل این سایت اومد گفت Tekken 7 مزخرفه و واقعا هم هست. اگه از رو فن بودن حرفی میزدم خب نباید در مورد تکن هم همچین چیزیو میگفتم :d
ببین من خودم اتفاقا همین نسخه x رو بازی کردم. مورتال کمب قبول کن مثل قبل نیست هر نسخه که میاد کلی تغییرات تو بازی ایجاد میشه که بنظرم درست نیست. شما مثلا اینو در نظر بگیر تو تکن پاءول از تکن 1 تا حالا تمام ضربات قدیمش همون بودن مثلا دش مثلث همون دش مثلث بوده تو تمام نسخه ها ولی مورتال کمبت هر نسخه میاد کلا کامند لیست ها زیرو رو میشن انگاری داری از اول شروع میکنی. البته این فقط یه نمونه شه ها . حالا شما میدونم با این بازی بزرگ شدی و هر اتفاقی هم بیافته و هر تغییراتی هم ایجاد کنن چه خوب چه بد بازم ازش حمایت میکنی.:d پس من هر چقدر بیشتر هم توضیح بدم و مثال بزنم باز حرف خودتو نو میاین میگین. این x خیلی خوب نبودا.... شاید یه مقدار نسبت به قبلی بهبود پیدا کرده بوده ولی نه اینکه فک کنی بهترین فایتینگ نسل میتونه باشه.اونم از اپدیتها و ساپورتشون:dشماره های جدید MK چی شده مگه ؟ میشه یه مقدار توضیح بدین؟
تا اونجایی که من اطلاع دارم 2 نسخه ی آخر MK امتیازات خیلی خوبی دارن و بیشترین میزان فروش رو هم همین نسخه ی آخر داره. از لحاظ گیمپلی MKX داره بهترین و کامل ترین رو توی سری ارائه میده بعد شما برمیگردی میگی هیچ امیدی بهش نیست؟ حتما چون Microtransaction داره؟
توی یه دورانی این قضیه ی 3D شدن برای خیلی از فایتینگ ها اتفاق افتاد و چیز عجیبی هم نبود. اون یه بازیه دیگه ـست که سازنده هاش نمی تونن چیزی که می خوان رو درست کنن و یه نسخه درمیون بین 2D و 3D سوییچ می کنن. MK توی یک بازه ای 3D شد و دوباره برگشت به 2D.
ببین من خودم اتفاقا همین نسخه x رو بازی کردم. مورتال کمب قبول کن مثل قبل نیست هر نسخه که میاد کلی تغییرات تو بازی ایجاد میشه که بنظرم درست نیست. شما مثلا اینو در نظر بگیر تو تکن پاءول از تکن 1 تا حالا تمام ضربات قدیمش همون بودن مثلا دش مثلث همون دش مثلث بوده تو تمام نسخه ها ولی مورتال کمبت هر نسخه میاد کلا کامند لیست ها زیرو رو میشن انگاری داری از اول شروع میکنی. البته این فقط یه نمونه شه ها . حالا شما میدونم با این بازی بزرگ شدی و هر اتفاقی هم بیافته و هر تغییراتی هم ایجاد کنن چه خوب چه بد بازم ازش حمایت میکنی.:d پس من هر چقدر بیشتر هم توضیح بدم و مثال بزنم باز حرف خودتو نو میاین میگین. این x خیلی خوب نبودا.... شاید یه مقدار نسبت به قبلی بهبود پیدا کرده بوده ولی نه اینکه فک کنی بهترین فایتینگ نسل میتونه باشه.اونم از اپدیتها و ساپورتشون:d
کدوم مولتی؟ من نسخه اورجینال MK9 رو دارم و فقط 4 بار تونستم بازی کنم اونم با لگ و دیلی و کرش و درست روز عرضه بازی!اوج سری هم نیخه 9 بود ک هنوز ک هنوزه من اونو بازی میکنم. از بخش مولتیش گرفته تا story mode جالب و جذابش
لول. این توهم همه MK فن ها هست که توی دنیای کوچک خودشون زندگی میکنن و فکر میکنن MK "سطح بالا" بود. این دسته معمولا وقتی با دوست و رفیقاشون یه جا جمع میشن و یا توی کلوپ بازی میکنن، به خاطر زدن یه فیتالیتی حس خفن بودن بهشون دست میده غافل از اینکه توی دنیای واقعی چه خبره و دنیا درست کیه. وقتی توی عمرشون نتونستن مولتی درست و حسابی بازی کنن قاعدتا به همین نتیجه هم میرسن و فکر میکنن بهترین بازی هست و خودشون بهترین پلیر هستن.عنوان mk رو ک یکی از سطح بالاترین فایتینگ ها بود و تبدیل کرد ب ی عنوان نسبتا متوسط ک بعدش بیان فنای تکن برای ما کرری بخونن
شما اگه منو میشناختی میدونستی که من همچین ادمی نیستم. همیشه اگه بازی مشکلی داشته یا چیزی بوده که خوشم نمی اومده، توی تاپیک بازی گفتم. می تونی بری ببینی.ببین من خودم اتفاقا همین نسخه x رو بازی کردم. مورتال کمب قبول کن مثل قبل نیست هر نسخه که میاد کلی تغییرات تو بازی ایجاد میشه که بنظرم درست نیست. شما مثلا اینو در نظر بگیر تو تکن پاءول از تکن 1 تا حالا تمام ضربات قدیمش همون بودن مثلا دش مثلث همون دش مثلث بوده تو تمام نسخه ها ولی مورتال کمبت هر نسخه میاد کلا کامند لیست ها زیرو رو میشن انگاری داری از اول شروع میکنی. البته این فقط یه نمونه شه ها . حالا شما میدونم با این بازی بزرگ شدی و هر اتفاقی هم بیافته و هر تغییراتی هم ایجاد کنن چه خوب چه بد بازم ازش حمایت میکنی.:d پس من هر چقدر بیشتر هم توضیح بدم و مثال بزنم باز حرف خودتو نو میاین میگین. این x خیلی خوب نبودا.... شاید یه مقدار نسبت به قبلی بهبود پیدا کرده بوده ولی نه اینکه فک کنی بهترین فایتینگ نسل میتونه باشه.اونم از اپدیتها و ساپورتشون:d
حرف شما درسته پیاده کردن ایده های جدید بد نیست تو تمام بازی ها سازنده ها همش در تلاشن ایده های جدیده بیارن تو بازی مثلا نمونه ش همین تکن 7 هست . ولی از بیخ عوض شدن یه بازی بنظرم چندان جالب نیست . من خودم تمام نسخه های بازی MK رو بازی کردم ونسخه deception رو از همه بیشتر دوست دارم اونم فقط بخاطر konquest بود. تو هر نسخه کلی ضرباتو یاد گرفتیم با کمبو هر نسخه که اومد bye bye زحمات دوباره از صفر شروع کن یاد بگیر همه چی رو. وقتمون از سر راه که نیومده. اون 3D کردنشم کار بسیار احمقانه ای بود البته به اشتباهشون پی بردن. اصن بازی بالانسم نیست خیلی ضعیف کشی میکنن. تو نسخه trilogy هم اگه دقت کنی اسکورپین تنها نینجایی بود که غیبی رو به جلو هم داشت فقط بخاطر اینکه از بقیه نینجا ها سر تر باشه چون ادد بودن عشق اسکورپینه. یه بازی فایتینگ باید بالانس داشته باشه. یکی از سختترین قسمت تو ساخت یه فیتینگ بالانس کردن شخصیتهاست که واقعا بنظرم سختترین کار ممکنه. بالانس نباشه بدرد نمیخوره. حالا جدا از این همه تغییرات متاسفانه MK اصن چیزی به اسم بالانس نداره.شما اگه منو میشناختی میدونستی که من همچین ادمی نیستم. همیشه اگه بازی مشکلی داشته یا چیزی بوده که خوشم نمی اومده، توی تاپیک بازی گفتم. می تونی بری ببینی.
اتفاقا یکی از دلایلی که MK رو خیلی دوست دارم همین تغییراتش توی هر شماره هست. یعنی ادبون با اینکه همیشه یه سری چیزا رو ثابت نگه می داره، مدام داره کار های جدید (خوب یا بد) توی MK انجام میده. Krypt Story Mode ،Chess Kombat، Challenge Tower و... همه ثمره ی این ایده ها هستن. شاید باور نکنی اما بعد از MK فایتینگ مورد علاقم همین تکن هست که از شماره ی 4 تا الان همه ی نسخه هاشو بازی کردم. با اینکه دوسش دارم اما از اینکه نسخه های مختلفش خیلی شبیه به همه اصلا حال نمی کنم.
یه مورد دیگه اینکه من هیچوقت نگفتم MK بهتری فایتینگ این نسل ـه و از این حرفا. اما حداقل از خیلی از فایتینگ هایی که تو همین تاپیک راجع بهشون صحبت میشه عنوان بزرگ تری هست.
اولا که شما Shaolin Monks رو حساب کنی درست میشه. دوما اینکه نسخه ی 2011 اسمش MK هست و هیچ شماره ای نداره. طرفدارا بهش میگن MK9 توی آخرین شماره هم X به معنای Next هست، نه 10پ.ن: میدونستین کلا mk9, و (MKX (۱۰ از اساس اشتباهه؟ اتحادمرگبار میشه ۵، نیرنگ میشه۶، آخرالزمان میشه۷، خب اونوقت نسخه ۲۰۱۱ میشه ۸ و اکس هم میشه۹ مگه اینکه این احمقا MK vs DC رو نسخه ۸ بدونن