عجب لفظ جالبی!:biggrin1: نکنه به خاطر همین دیکتاتوری ها جان توبیاس ازشون جدا شد؟
آره جدا هم خسته نباشید داره! چنین پورتی با آنریل3 برای کامپیوتر واقعا هم ستودنیه و کار هرکسی نیست!
همون طور که گفتم این های ولتاژ بهتره بره همون BEN10 بسازه! ملت هم راضی ترن!
در جریان اینش نیستم ولی اگه توبیاس الان بود ، نوب هم توی بازی داشتیم
من که نمیتونم MKX رو روی PC بازی کنم ولی با توجه به پست های قبل پورتش به نظر افتضاح بوده باشه. کسی خبری از پورت نسخه کنسول های نسل 7 نداره؟ میشه بهش امیدوار بود؟
ممنون برای اون توضیحات و نقد MKX، داخل اون نقد اشاره شده بود که قیمت آیتم ها توی Kyrpt گرون هست. یعنی در واقع سازنده خواسته قیمت آیتم ها رو زیاد ببره تا DLC های مضخرف و گرونی رو به کاربرا بفروشه؟
گرون مال یه دقیقه ـشه تعداد خیلی زیادی از آیتم ها قیمت های بین 6000 تا 9800 دارن !!! این قیمت زیاد هم برای اینه که باز کردن تمام آیتم های Krypt کار طولانی و زمان بری بشه و هر کسی حوصله ی وقت گذاشتن روش رو نداره با 30 دلار بره تمام آیتم ها رو آنلاک کنه بخش Krypt هم شامل : کاستوم ها ، فیتالیتی ها ، بروتالیتی ها ، آرت ورک کرکترها و استیج ها ، موزیک های بازی ، آیتم های مخصوص ویرایش Kombat Kart و Easy Fatality و Skip Fight هاست
===
یه مشکل دیگه هم بخش تاور داره یادم رفت بگم کات سین های لعنتی آخرش Skip نمیشن برای مبارزات Skip گذاشتن ، برای کات سین ها نذاشتن