انصافا این ویژگی بدل زدن واقعا مکانیزم تر و تمیزی داره:biggrin1: چشم های عقاب رو باید داشته باشی که بتونی سریع حرکت طرف رو تشخیص بدی و بدل بزنی:biggrin1:
Akira خیلی دوست دارم باهاش بازی کنم و از استایلش خیلی خوشم میاد ولی Input های فاجعه ای داره و شخصیتش بینهایت خشک و سفت و چغره. اصلا نمیشه باهاش توی تگ بازی کرد. ولی ضرباتش خیلی قدرت بالایی دارن و میزنه جر میده:biggrin1: یارو گفته بود برخلاف SF که همه معمولا با ریو شروع میکنن تا مستر بشن باهاش، توی VF اصلا نمیتونی با شخصیت اصلی مستر بشی:biggrin1:
حالا باز وضعیت Pai (چقدر شبیه چون لی هست:biggrin1 خیلی بهتره و میشه باهاش کاربردی بازی کرد.
===============
آره 25-26 هست:biggrin1: شخصیت بعدی و استیج بعدی و مکانیزم بعدی رو حتما باس نشون بدن:biggrin1:
دقیقاً بعد مثل Parry توی SF III همه چیز با یه دکمه انجام نمیشه و مشت و لگد بدل های جدایی دارن ، برای یکی باید جلو + H بگیری یکی عقب + H که سرعت عمل خدایی می خواد و استفاده ی به موقع ازش هم کار هر کسی نیست من که بدجوری طلبه ـش شدم
آکیرا خیلی عجیب غریبه و همونجوری که گفتی اصلاً راه دست نیست
Pai دو منظوره ـس هم چون لی ـه هم لیدی از آکیرا سریعتر و راه دست تره ولی وقتی میذاریش کنار بقیه میبینی بازم دوشواری داره کلاً کرکترهای VF یه ذره زیادی رئال ـن
===
ما به بایسون رضایت نمیدیم ، باید بازم کرکتر نشون بدن فقط تنها چیزی که خیلی جای نگرانی داره تعداد کرکتر های بازیه ! 16 تا خداییش خداییش خیلی کمه