طرفداران ژانر Fighting

Best Fighting Game of 8th Generation

• Killer Instinct

• Mortal Kombat X

• Mortal Kombat 11

• Injustice 2

• Tekken 7

• Street Fighter V

• Soul Calibur VI

• Dragon Ball FighterZ

• Super Smash Bros. Ultimate

• Samurai Shodown

• The King of Fighters XIV

• BlazBlue Cross Tag Battle

• Marvel Vs. Capcom Infinite

• Dead or Alive 6

• Granblue Fantasy Versus

Results are only viewable after voting.
خوشم میاد کرکترای داداشمو به توپ بستی :d فقط یه ازرائل میمونه که مرتیکه وحشی خیلی باگه :| یعنی از وقتی سر CP اومد توی بازی بیشتر موقع ها یه کرکتر فینال ازرائله :|

:دی
به عزرائیل که هیچی نمی تونم بگم ! واقعاً کرکتر خوش دست و تمیزیه :دی کسی بلد باشه باهاش بازی کنه جر واجر میده :دی نگاه به Garireo نکن با لاییچی زدش :دی

:دی
به عزرائیل که هیچی نمی تونم بگم ! واقعاً کرکتر خوش دست و تمیزیه :دی کسی بلد باشه باهاش بازی کنه جر واجر میده :دی نگاه به Garireo نکن با لاییچی زدش :دی

بازی کردن Garireo انقدر قشنگ و تمیز بود با لاییچی; که نمیبرد خود زنی میکردم :d ولی نگا یه کرکتر جدید پا به پا با یه کرکتری که از اولین شماره بوده میجنگید :| بعد اومدن سر CPEX یه سری کمبو ها و شدت ضربات بولت رو حذف/ضعبف کردن :| آخه چرا؟ :(( این ازرائل لامصبو ضعیف کنین خو :|

مسابقه های CANADA CUP 2015 هم کامل آپلود شدند.
دیگه دوستان به بزرگی خودتون ببخشید که دیر شد:d چون من هرچقدر منتظر top8 بقیه بازی ها موندم خبری نشد متاسفانه و مجبور شدم Finals و Grand Finals ها رو بذارم.

اوپنینگ BB:CF هم اومد :bighug: مثل همیشه خوبه

BlazBlue: Central Fiction Rocks Out With An Opening Video - Siliconera

=================================

با تشکر فراوان از حامد بالاخره وقت شد تاپ ۸ BB رو ببینم :d فقط بگم کف کردم با بازی Apocalypse :| ریخت عاقا :| بدون اغراق بهترین هازاما پلیری بوده که تا الان دیدم و باید بشینم بارها و بارها نگاش کنم الگو ازش بردارم, فوق العاده بود بازیش.

نگا کنید چقدر به موقع و به جا از اروبوروس استفاده میکنه, بهترین موقع در بهترین لحظات بهترین واکنشو نشون میده و اینکه قشنگ بازی میکنه , انگار داره از بازی لذت میبره, انگار خود هازامائه اصن :d خلاصه حتی اگه قهرمان هم نمیشد قهرمان دل من میشد :d

دو تا تیگر باز هم هستن که با اینکه کرکترشون یکیه ولی کاملا برعکس هم بازی میکنن, یکی کاملا Offensive یکی Defensive , تیگر بازا از دست ندن.

اگه ندیدید پیشنهاد میکنم حتما حتما ببینید.

پ.ن: Next GG Top8 :d

این گرند فاینال تگ 2 توی کانادا کاپ خیلی خفن بود:d یارو معلوم بود با کازویا اعصابش خورده و مثه سگ داشت حریفش رو میزد. همیشه بغل دیوار گیرش میاورد و تا میخورد، میزدش:biggrin1: با اینکه آمریکایی بودن ولی بازیشون خیلی خوب بود:biggrin1:
=======
بچه ها ایده برای نظر سنجی جدید چی دارین یه نظر سنجی بذاریم؟
biggrin1.gif

اگر موافقین همینو بذاریم. به قول احسان حتما لازم نیست بهتر باشه. یکی ممکنه با بازی دیگه ای غیر از SF حال کنه.

گزینه ها:

Street Fighter V
Tekken 7
Blazblue: CentralFiction
Guilty Gear Xrd Revelator
King of Fighters XIV

نه خب ، قضیه انقدرها هم یه طرفه نیست :دی چون بحث بهتر و بدتر نیست ، هر کسی می تونه منتظر یه چیزی باشه :دی
Just want to get on your nerves :d

اگر موافقین همینو بذاریم. به قول احسان حتما لازم نیست بهتر باشه. یکی ممکنه با بازی دیگه ای غیر از SF حال کنه.

گزینه ها:

Street Fighter V
Tekken 7
Blazblue: CentralFiction
Guilty Gear Xrd Revelator
King of Fighters XIV

به نظرم Most anticipated نباشه که تک گزینه ای باشه، چند گزینه ای باشه که منتظر هرچی هستیم بش رای بدیم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or