نمیدونم اینجا گفته شده یا نه (یه خورده قدیمیه) ولی BB CPE قراره برای PC بیاد:d داریم نزدیک میشیم به نسخه های جدید و خصوصاً بازی به نام GG Xrd.
یه تورنومنت هست که هر ساله برگزار میشه و همه یا بیشتر بازی های فایتینگ توش شرکت میکنن. میشه شرکت کرد ولی نمیدونم چجوریه شرایطش. اگر منظورت ما ایرانیا هستیم که خدا بده برکت:dاقایون یکی توضیح بده این canada cup جریانش چیه...میشه شرکت کرد یعنی جدا؟!
خسته نباشن واقعا یه وقت بهشون فشار نیاد! بعد از این همه فایتینگ فسیل و عجیب غریب و گل منگولی که واسه PC عرضه کردن، به این نتیجه رسیدن که BB3 هم برای PC عرضه کنن؟ میذاشتن بعد از انتشار Central fictionنمیدونم اینجا گفته شده یا نه (یه خورده قدیمیه) ولی BB CPE قراره برای PC بیاد:d داریم نزدیک میشیم به نسخه های جدید و خصوصاً بازی به نام GG Xrd.
میدونم کدوم بازی رو میگی قبلا تو همینجا فکر کنم به شوخی یه اسم مسخره روش گذاشتم و داخل پرانتز نوشتم "اگه فهمیدید چی رو میگم؟" که فکر کنم هیچکی نفهمید همون بازیه رو میگی که همه شخصیت هاش دخترن درسته؟ASW جدیدا موتور رو روشن کرده و داره تند تند بازی میده روی PC قبل از تایید BB COE یه بازی دیگه داد که هیچکس نفهمید اگه همینطوری پیش بره میرسیم به نسخه کنسولی فقط برای جالبه چرا در مورد GG Xrd این دس اون دس میکنن.
SOL زنه؟:-o
هالووین بچه های ASW اینجوریه :d
پ.ن:هازاما منو کشته :d
SOL زنه؟:-o
پ.ن: هازاما که عشقه:bighug: من دیوونه اینجور شخصیتام. واسه من یجورایی تداعی گر جوکر ـه!
- - -ویرایش - - -
راگنا کجاس؟
آراکونه مشما کشیده سرش ؟
ماکوتوی عزیز دلم نیست ، می تونن مجلسو جم کنن بره
پ.ن : شانس آوردن آمانه نیست و گرنه ترتیب همه ـشونو یه جا میداد مرتیکه یائویی
آره تازه جالب اینجاس با همین لباسم نشسته مسابقه داده
Bullet عزیز بنده هم نیست مفت نمیارزه کل پارتی :d
پ.ن: فکر نکنم هیچ مردی پیدا شه خفّت کُزپلی کردن آمانه رو بتونه تحمل کنه :d حیف دوبلور زورا که دوبلور این مرتیکس :d
خوشم میاد کرکترای داداشمو به توپ بستی :d فقط یه ازرائل میمونه که مرتیکه وحشی خیلی باگه یعنی از وقتی سر CP اومد توی بازی بیشتر موقع ها یه کرکتر فینال ازرائلهاز آمانه بدتر اون رریوس کراور ـه ! مرتیکه ی هنتـای