خب منم بعنوان یک ســــــوپــــــــر نــــــــــوب در امر فایتینگ به تکن7 رای دادم. :d
دلیل اصلیش اینه که تنها بازی فایتینگی هست که میتونم بازی کنم و توش کمبو بزنم!
استریت فایتر که خاطرات بدی از شماره 4 تو ذهنم هست و بعد از نابودی یکی از دستههای PS3 متوجه شدم که هیچ استعدادی توش ندارم. :d... دیدن بازی دیگران و مسابقاتش خیلی بیشتر از انجام بازیش بهم حال میده.
کیلر این!@#$% (:d) هم که وقتی این شماره جدیدو برای وان معرفی کردن تازه فهمیدم همچین بازی هم وجود داشته (lol) در ضمن از کرکترهاش هم خوشم نمیاد... خیلی باقالیان.
گیلتی گیر هم یه شماره رو PSP داشت (همونی که برای کامپیوتر هم اومده بود!) مال شون سال پیش بود و فقط همونو بازی کردم و یادمه فقط با اون پسره که Chains of Olympios (؟!) داشت میتونستم کمبو بزنم.
کینگ آو فایتر هم تا حالا هیچکدوم از شمارههاشو مثل آدم بازی نکردم... کلاً شاید جمعاً 2ساعت یکی از شمارههای قدیمیشو بازی کرده باشم، فقط یادمه یه کرکتر مو سفید داشت که تو همون 2 ساعت خیلی باهاش حال کرده بودم. :d
بلیز بلو هم که فقط شماره اول و بازی کردم، اونم برای استوری مود و صدای گینتوکی!
البته ســـــرویـــــــــس شدن دک و دهنه بنده برای دیدن کامل خط داستانی همه شخصیتها باعث شد دیگه سراغ باقی شمارههاش نرم و دست به دامن ویدیوها و دوستان برای توصیفه داستان بشم. :d
این وسط تکن تنها فایتینگیه که از زمان PS1 تقریباً همه شمارههاشو بازی کردم و بازی کردنش خیلی بهم حال میده... Dark Resurrection رو PSP هم بنظرم بهترین تکن و بهترین فایتینگ تاریخه :bighug:
از 2006 که بازی اومد رو پیاسپیم بود تا آخرین روزی که PSP بیچاره جان به جان آفرین تسلیم کرد... 2 سال از دانشگاه کار من نشستن آخر کلاس و بازی کردن با برایان تو Dojo بود... :d
بغیر از اینا در سطح 2 ساعت ویرچوال فایتر بازی کردم و 5-6 ساعت هم سول کالیبر (با احتساب تمام شمارهها) یه شماره قدیمی هم DOA رو PC داشت که فیزیک اعجاب انگیز بالا تنه شخصیتها دلیل اصلی بازی کردنش بود... بالاخره امکانات اون موقع کم بود و دسترسیها محدود.
:d
راستی تا یادم نرفته بگم که مارول vs کپکام 3 هم 4-5 ساعت با دانته و ورجیل بازی کردم (ماشالا به این پشتکار)... این فایتینگهای انیمهای مثل بلیچ و ناروتو و دنگکی و ... هم با اینکه حساب نمیشن ولی اصولاً بیشتر از باقی ازشون خوشم میاد و روشون وقت میزارم.
بغیر از همه اینا یه بازی دیگم هست که شدید باهاش حال میکنم...3 Arcana Heart :bighug:
یکی از بهترین تجربههای من تو زمینه فایتینگ بوده و هست... با اینکه سبک بازی اصلاً کمدی نیست ولی من همیشه موقع بازی کردنش از خنده تیکه پاره میشم... کرکترهای بازی خدان!
هنوزم گاهی اوقات میزارمش تو 360 یه چند دست بازی میکنم روحیهام عوض شه. :d
اینم از هیستوری من در زمینه فایتینگ! :d