طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579

این دفعه رو نشنیده میگیرم:biggrin1:

درسته.. یه همچین حسی هست.. پاول دقیقا نقطه ی مقابل لینگه از نظر قدرت ضربات و اعصاب خوردکنی و.... من همیشه وقتی پاولو میبینم یاد برایان میفتم:biggrin1:
پاول تو کلوپ ها هم که ملت بازی می کنن خیلی محبوبه... اکثرا هم همون دسته عقب مربع مثلثش(همین بود دیگه:biggrin1:؟) رو به عنوان مرده خوری استفاده می کنن:biggrin1:
ولی من خودم اصلا نمی تونم با پائول بازی کنم...اما کلا ازش خوشم میاد

حسین خودتم می دونی که قهرمان تورنومنت سوم Paul هستش من نمی دونم چه طور Namco تونست این کار را با Paul بکنه اصلا یک بهانه آوردن تو نگاه کن
Paul went undefeated through the entire The King of Iron Fist Tournament 3 and was even victorious against Ogre

این یعنی قهرمان شد تمام بقیه قضیه دیگه بهانه های Namco هستش
نه بابا حسین دسته عقب مربع+مثلث که ضربه قدرتیشه Burning Death Fist که الان شده 2 بار عقب مربع+مثلث و اصلا مرده خوری نیست چون خوب نمیشه زد وسط بازی و حتی یک Reverse بکنی انگار خوده Paul همون مشت به خودش خورده.
من باهاش خوب بازی میکنم به لطف اون مشت معروفش پایین جلو حرفه ای مثلث که وقتی Counter بشه 49 تا کم می کنه (خدایی خیلی زیاده :biggrin1:)

کلا کاراکترای تیکن یه جورایی تکن (تک هستن:دی)

کلا ملت از هر کاراکتر قویی استقبال میکنه :دی

قبول دارم نامکو گاهی اصلا به کاراکترا توجه نمی کنه :mad: به نظر من نامکو داستان کلی تیکن رو خوب دراورده ولی داستان بعضی کاراکتراش.... نمونش همین تیکن 6 همگی فقط به خون جین تشنن و داستان همه یکیه.

من خیلی از کاراکترهای تکن خوشم میاد اما بین طرفتارهای بازی Fighty اصلا تکن حرفی برای گفتن نداره مثلا Mortal Kombat و Street Fighter خیلی شخصیت پردازی قوی دارن و همین باعث جذب مخاطب میشه براشون اما تکن این طوری نیست.

آخه ملت بستگی داره با چه کاراکتری بهتر بازی بازی کنن اون براشون قوی هست، من با Kuma هم خوب بازی می کنم و به نظرم کاراکتر خوبیه چون ضرباتش گمراه کننده هستش اما هر موقع برش میدارم همه نالشون در میاد:biggrin1: که آخه این کیه.
Namco تمرکزش روی Mishima ها هستش چون بالاخره حق آب و گل داره و ژاپنی هستن یک بار هم که به یک کاراکتر دیگه توجه میشه (Paul) اونم یک جوری از دور خارجش می کنن. داستان Paul که دیگه شده با Alien ها و اصلا معلوم نیست چی هست:((

راستی شما از نسخه ی 4رم که به نظره خیلی از Tekken باز ها بدترین نسخه هستش خوشتون نیومده بود؟!؟:confused::confused::confused: این برای من سواله که آخه چرا؟!؟

راستی شما از نسخه ی 4رم که به نظره خیلی از Tekken باز ها بدترین نسخه هستش خوشتون نیومده بود؟!؟:confused::confused::confused: این برای من سواله که آخه چرا؟!؟
بد اومدن که نه .. ولی خوب بعد از ttt یه ضد حال بود دیگه..

بعد گی گفته حق پائول بود؟ :biggrin1:
اون قضیه true ogre دیگه به شعور خودش ربط داشت:biggrin1:
پائول کلا شخصیت قهرمانی نداره... سیست نامکو اینه دیگه... قهرمان حتما باید از خانواده ی میشیما باشه...
کلا قبلا از همه نسخه ها معملومه که کسایی مثل پائول نمی تونن قهرمان شن...
تو 6 هم که از الان معلومه نقشی ندارن... پائول و لاو و استیو بر خلاف بقیه تو جنگ میشیما و G نیستند و کلا داستان بازی هم بر اساس همین جنگه و بازم احتمالا یکی از خانواده ی میشیما قهرمانه

آخرین ویرایش:
بله شما درست میگید ولی چند پست قبل نگاه کنین ببینید تقصیر کی بوده؟

بله من چند تا پست قبل رو هم همون اولش دیدم... کلا منظور من اینه که ممکنه گاهی یه سری درگیری های پیش و پا افتاده بوجود بیاد که بهتره آدم ادامه نده... شما و best gamer یه دعوای کوچیک داشتید خب گاهی پیش میاد ولی درست نیست که هی ادامه بدید...قبول ندارید؟ایشون هم منظور بدی نداشتن دقیقا همون طوری که شما عصبانی شدید.... لطفا برای منحرف نشدن بحث تاپیک این موضوع رو دوستانه تموم کنید .....ممنون

من خیلی از کاراکترهای تکن خوشم میاد اما بین طرفتارهای بازی Fighty اصلا تکن حرفی برای گفتن نداره مثلا Mortal Kombat و Street Fighter خیلی شخصیت پردازی قوی دارن و همین باعث جذب مخاطب میشه براشون اما تکن این طوری نیست.

بزرگترین مشکل تیکن همینه....

راستی شما از نسخه ی 4رم که به نظره خیلی از Tekken باز ها بدترین نسخه هستش خوشتون نیومده بود؟!

من تیکن 3 (خدا بیامرز:دی) تیکن تگ تیکن 5 و تیکن dr رو بازی کردم...آرکید 2 سری اول هم تو تیکن 5 نسخه ی ps2 بود. میشه گفت که تیکن 4 تنها سریی هست که اصلا بازی نکردم ولی از روی اسکرین شات هاش بازی بدی نمی زنه نمی دونم چرا هیچ کی تحویلش نمی گیره :دی

سیستم نامکو اینه دیگه... قهرمان حتما باید از خانواده ی میشیما باشه...

آره خب... فعلا که سر جین تو این مسئله خیلی شلوغه... :دی ولی در نهایت نامکو خیلی بهتر از اینا میتونه روی داستان و شخصیتا کار کنه

نسخه 4 رو منم بدم نیومد!البته زیاد بازیش نکردم،چون نزدیکایه نسخه 5 خریدمش...مقادیری اندک باهاش بازی میکرم.
شایعه ای هم زمان ما بود که نسخه 4 همون 3 هست که همه شخصیت هاش بازه!که خوب شایعه بود:)

شایعه ای هم زمان ما بود که نسخه 4 همون 3 هست که همه شخصیت هاش بازه!که خوب شایعه بود:)
این و راست می گی تو کلوپ ها بازی تکن 3 بود شخصیتهاش باز کرده بودند(کار شرکت های ایرانیه دیگه)تو کلوپ که هیچ کی از تیکن چیزی نمی دونست مگفتن تیکن 4 هستش.

ای کاش فاینال فانتزی تیکنم بسازن:biggrin1::-"
من توی همه قسمت هاش از renoتوی viiiبیشتر خوشم میاد:biggrin1:
4_reno.jpg

ولی Hwoarang ازهمه بهتره:cool::biggrin1:

بزرگترین مشکل تیکن همینه....

من تیکن 3 (خدا بیامرز:دی) تیکن تگ تیکن 5 و تیکن dr رو بازی کردم...آرکید 2 سری اول هم تو تیکن 5 نسخه ی ps2 بود. میشه گفت که تیکن 4 تنها سریی هست که اصلا بازی نکردم ولی از روی اسکرین شات هاش بازی بدی نمی زنه نمی دونم چرا هیچ کی تحویلش نمی گیره :دی

البته این مشکلش را با چیزهای + دیگه ای جبران کرده :biggrin1:
حیف که بازی نکردی نسخه ی 4رم رو الان هم دیره دیگه برای بازی کردنش، اون نسخه ی 1 و 2 که توی Tekken 5 هست فرق داره با نسخه های اصلی.

من که ازش خوشم آومد

من هم انقدر خوشم اومد که باهاش زندگی کردم روزی 5 6 ساعت Tekken 4 بازی می کردم، خیلی فرق داشت با بقیه نسخه ها انقدر دلم هم برای موهای بلند King تنگ شده.

Tekken=یوشیمیتسو

Yoshimitsu هم قبول دارم یکی از بهترین کاراکترها هستش اما اینکه تکن=Yoshi دیگه نامردیه.:cheesygri

اون ادیت کار یه تیم ژاپنی بود که اولش اسمشو می نوشت نه ایرونیا.ایرونیا تو همون ادیت winning elevenش موندن

من فکر نمی کنم کار 1 تیم ژاپنی بوده باشه آخه بیان تکن 3 را کاراکترهاش را آزاد کنن به جای تکن 4 جا بزنن؟!؟ این کارها خراکه ایرانی ها هستش نه ژاپنی ها موردهای بسیار زیادی مثل این هستش پس مشکل از ما هستش.

بچه ها من رفتم تا بعد امتحانات:((:((:((
خدا حافظ

نترس همرو قبولی، من که نیم ترم هامو گند زدم:p خداحافظ

ببینم این انیمه که دادین اصلا صدا نداره این چه وضعش بود . میزه رو میزز یا صداهای دیگه میاد . صدای صحبتهاش نمیاد . صداهارو قطع کردی :biggrin1::biggrin1: .

اون نسخه ی 1 و 2 که توی Tekken 5 هست فرق داره با نسخه های اصلی.

جدی؟ یعنی کاملا با آرکیدش فرق میکنه؟

شایعه ای هم زمان ما بود که نسخه 4 همون 3 هست که همه شخصیت هاش بازه

آره کلی تو ذوقم خورد وقتی دیدم همونه

بازهم درباره ی فیلم تکن خبر اومده و مثل اینکه داستان در حوالی تورنومنت ششم جریان داره(همین طوری که میبینید Miguel هم هست) و در سال 2009 قراره اکران بشه حالا اولش یا آخرش معلوم نیست، بازیگرها هم کمی تفاوت کردن که به شرح ذیل میباشند:

MV5BMTk4NjM3NjI4N15BMl5BanBnXkFtZTcwNzYxMzg2MQ@@._V1._SY140_SX100_.jpg

Kazama Jin شده Jon Foo که به نظره من همون Takeshi Kaneshiro خیلی خیلی بهتر بود:(

MV5BMTY2MjQxMjIwMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzEzOTEzMQ@@._V1._SY140_SX100_.jpg

Steve Fox همون Luke Goss هستش و تغییری نکرده.

MV5BMTIwMjA3NDk5NF5BMl5BanBnXkFyZXN1bWU@._V1._SY140_SX100_.jpg

Gary Daniels در نقش Bryan Fury هستش.

MV5BMTgyMTE1NjY1Ml5BMl5BanBnXkFtZTcwOTg5MjAyMQ@@._V1._SY140_SX100_.jpg

Cary-Hiroyuki Tagawa هم در نقش Heihachi هستن.:biggrin1:

MV5BOTI0MTgxODMzMl5BMl5BanBnXkFtZTcwNzM1NTgyMQ@@._V1._SY140_SX100_.jpg

Darrin Henson هم در نقش Raven هست که این هم تغییر نکرده.

MV5BMTg0NDg4MzMwOV5BMl5BanBnXkFyZXN1bWU@._V1._SY140_SX100_.jpg

Ian Anthony Dale در نقش Kazuya هست.

images
images

این بازیگر هم که ستاره ای هست برای خودش "Cung Le" افتخار دادن و در نقش Marshal Law بازی می کنن.

MV5BMTU2NDc5NzUwNl5BMl5BanBnXkFyZXN1bWU@._V1._SY140_SX100_.jpg

Kelly Overton در نقش Christie هست.

MV5BMTQ5OTQ4Mzk3Nl5BMl5BanBnXkFtZTYwNDUwODUy._V1._SY140_SX100_.jpg

Candice Hildebrand در نقش Nina, این هم خیلی بد شده همون sienna guillory خیلی بهتر بود.

MV5BODIyMjcxNTcyNl5BMl5BanBnXkFtZTYwNDY5NTky._V1._CR0,0,450,450_SS90_.jpg

Marian Zapico هم دز نقش Anna هستن.

images

Roger Huerta هم در نقش Miguel هست.

احتمالا بقیه کاراکترها مثل دفعه قبلی که گفتم هست، Andy Serkis هم خوشبختانه هست و جایی نرفته.

جدی؟ یعنی کاملا با آرکیدش فرق میکنه؟

نه خیلی کم تفاوت داره بالاخره نسخه ی Arcade را میدن بیرون تا آزمایش کنن و غلق گیری بشه نسخه ی Arcade تکن 5 هم با نسخه ی کنسولش فرق داره، انیمیشن اندکی از ضربه ها عوض میشه، چند فن زیاد میشه، Damage ها کم و زیاد میشه و کلا سعی در بالانس کردن می کنن. Arcade تکن 3 با نسخه ی ps1 من یادمه Stage ها فرق دارن اون هم در جزئیاتشون.

ps3 terabay جان اونی که من دادم را میگی صدا نداره یا Torrenti که Asuka_200x داد؟!؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or