Ironfist
کاربر سایت
این دفعه رو نشنیده میگیرم:biggrin1:
درسته.. یه همچین حسی هست.. پاول دقیقا نقطه ی مقابل لینگه از نظر قدرت ضربات و اعصاب خوردکنی و.... من همیشه وقتی پاولو میبینم یاد برایان میفتم:biggrin1:
پاول تو کلوپ ها هم که ملت بازی می کنن خیلی محبوبه... اکثرا هم همون دسته عقب مربع مثلثش(همین بود دیگه:biggrin1:؟) رو به عنوان مرده خوری استفاده می کنن:biggrin1:
ولی من خودم اصلا نمی تونم با پائول بازی کنم...اما کلا ازش خوشم میاد
حسین خودتم می دونی که قهرمان تورنومنت سوم Paul هستش من نمی دونم چه طور Namco تونست این کار را با Paul بکنه اصلا یک بهانه آوردن تو نگاه کن
Paul went undefeated through the entire The King of Iron Fist Tournament 3 and was even victorious against Ogre
این یعنی قهرمان شد تمام بقیه قضیه دیگه بهانه های Namco هستش
نه بابا حسین دسته عقب مربع+مثلث که ضربه قدرتیشه Burning Death Fist که الان شده 2 بار عقب مربع+مثلث و اصلا مرده خوری نیست چون خوب نمیشه زد وسط بازی و حتی یک Reverse بکنی انگار خوده Paul همون مشت به خودش خورده.
من باهاش خوب بازی میکنم به لطف اون مشت معروفش پایین جلو حرفه ای مثلث که وقتی Counter بشه 49 تا کم می کنه (خدایی خیلی زیاده :biggrin1
کلا کاراکترای تیکن یه جورایی تکن (تک هستن)
کلا ملت از هر کاراکتر قویی استقبال میکنه
قبول دارم نامکو گاهی اصلا به کاراکترا توجه نمی کنهبه نظر من نامکو داستان کلی تیکن رو خوب دراورده ولی داستان بعضی کاراکتراش.... نمونش همین تیکن 6 همگی فقط به خون جین تشنن و داستان همه یکیه.
من خیلی از کاراکترهای تکن خوشم میاد اما بین طرفتارهای بازی Fighty اصلا تکن حرفی برای گفتن نداره مثلا Mortal Kombat و Street Fighter خیلی شخصیت پردازی قوی دارن و همین باعث جذب مخاطب میشه براشون اما تکن این طوری نیست.
آخه ملت بستگی داره با چه کاراکتری بهتر بازی بازی کنن اون براشون قوی هست، من با Kuma هم خوب بازی می کنم و به نظرم کاراکتر خوبیه چون ضرباتش گمراه کننده هستش اما هر موقع برش میدارم همه نالشون در میاد:biggrin1: که آخه این کیه.
Namco تمرکزش روی Mishima ها هستش چون بالاخره حق آب و گل داره و ژاپنی هستن یک بار هم که به یک کاراکتر دیگه توجه میشه (Paul) اونم یک جوری از دور خارجش می کنن. داستان Paul که دیگه شده با Alien ها و اصلا معلوم نیست چی هست

راستی شما از نسخه ی 4رم که به نظره خیلی از Tekken باز ها بدترین نسخه هستش خوشتون نیومده بود؟!؟:confused::confused::confused: این برای من سواله که آخه چرا؟!؟

به نظر من نامکو داستان کلی تیکن رو خوب دراورده ولی داستان بعضی کاراکتراش.... نمونش همین تیکن 6 همگی فقط به خون جین تشنن و داستان همه یکیه.

:biggrin1:
خداحافظ
