طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
اولا از کجا می دونی نخریدم
دوما نمی خوای تو چیزی بگی همه بچه ها خودشون میدونن
سوما با تو نبودم با hjl جان بودم
چهارما:p

آخرین ویرایش:
اولا از کجا می دونی نخریدم
دوما نمی خوای تو چیزی بگی همه بچه ها خودشون میدونن
سوما با تو نبودم با hjl جان بودم
چهارما:p
اولاَ مطمئنم که نخریدی چون فروشی نیست :-".

دوماَ اگه همه می دونستن اون پستای صفحه قبل رو نمی دادن .
سوماَ اگه با کس دیگه ایی بودی نقل قول پست اون شخص رو بزار نه اینکه پشت پست من بیای اون حرف رو بزنی .
چهارماَ نداریم ...

اولا نمی خوام این تایپک با جر بحث با تو خراب کنم
دوما افرین میدونی فروشی نیست
سوما پست مال خودمه هر طور بخوام می زارم

بگذریم
به نظر شما خشن ترین شخصیت تو تیکن کیه؟
به نظر من مرداک

ندیدم بازی رو با این شدت در جا بزنه?!؟
- گرافیک خاصی دیده نمیشه. در واقع همون T5 DR ـه.
- Stage هم مثل گذشته کوچک و محدود هستن.
- مشکل بزرگ هم سرجاشه تازه بدتر هم شده. طرف میخوره زمین، زمین میترکه!!. حالا تو T5 یکم اون طرف تر میخورد زمین، اینجا درست میشد و اون قسمت داغون میشد. ولی در T6 یکم که بگذره محو میشه!
کجا تغییر خاصی دیده نمیشه:biggrin1:اتفاقا خیلی بهتر شده گرافیکش.. تو تریلر های اول یه همچین چیزی رو می شد گفت ولی الان خیلی پیشرفت کرده...
stage ها هم تو خیلی از مصاحبه ها اومده که بزرگتر شده.... تو تریلر ها نمیشه گفت بخیلی بزرگتر شده ولی بزرگتر شد ..اون تریپ عوض شدن مثل mk هم که اضافه شده...
این مورد آخر رو خوب دقت نکردم باید یه نیگا دیگه به تریلر ها بندازم:biggrin1:

کجای Stage ها کوچیکن؟!؟ کدوم بازی Fighting هست که Stage ]اش گنده هستش؟!؟ مگه میخواین توش چی کار کنین:confused: من که فرقی در اندازه ی بین Stage های بازی هایی مثل Tekken با DOA یا MK نمیبینم، فکر کنم برای Soul Calibur کوچیک باشه الان 1 ذره دقت کردم اما اصلا آدم حس نمی کنه توی بازی وقتی زیره اون همه هیجان هستی:biggrin1:
توی Tekken 5 هم وقتی میخوردن زمین، و زمین خراب میشد بعده مدتی محو میشد(باید محو بشه چی کار کنن هر کی بخواد تو بازی 6 دفعه بخوره زمین چیزی دیگه از زمین نمی مونه) تو Tekken 6 خیلی خوشگلتر شده خراب شدن زمین مثلا تو زمین برفیه برفا جمع میشه و اصلا کاراکتر وقتی میخوره زمین کشیده هم میشه روی زمین.

خشن ترین کاراکتر به نظره من Kazuya هستش:evil: خیلی هم خبیسه:biggrin1:

jتکن خورها

سلام بچه یه سر به اینجا بزنید و امتیازهای رو که تا حالا به دست آوردین رو وارد کنید شاید اینجوری معلوم بشه کی واقا یه تکن باز ماهر هست.:confused:

سلام بچه یه سر به اینجا بزنید و امتیازهای رو که تا حالا به دست آوردین رو وارد کنید شاید اینجوری معلوم بشه کی واقا یه تکن باز ماهر هست.:confused:

سر به کجا بزنیم؟!؟ :confused:

برای Download اون Tekken: The motion picture برید توی لینک زیر Rapid هستش، پسوند فایل RMVB هست که با Realplayer اجرا میشه حجمش هم کلا 98mb هست. پسوردشم gumis هست.
http://rapidshare.com/files/31683900/T-TMP.rar

خشن ترین کاراکتر به نظره من Kazuya هستش:evil: خیلی هم خبیسه:biggrin1:
خشن هست نه به اندازه ی مرداک
البته ironfist راست میگه چون نه به پدر ونه پسر ونه پدر بزرگش رحم نمی کنه
اما مرداک همه باشگاه ها رو داغون می کنه تو دموش ببینین

آخرین ویرایش:
من گفتم عکس عجیب و غریب نه از tekken4 ,tekken5 :evil:
خب باشه البته نمی دونم ممکنه که قبلا گزاشته باشم:دی

16kxuls.jpg

چرا سرعت این تایپک اینقدر کم شده؟؟؟؟:mad:

کم شده؟ :confused: اگه منظورتون اینه که چرا کسی زیاد تو این تاپیک پست نمیده برای اینه که هنوز تیکن 6 نیومده و همین که تاپیک هنوز برقراره خیلیه.......

اگه منظورتون اینه که چرا این تاپیک دیر بالا میاد احتمال از IE استفاده می کنید... اگه از فایر فاکس استفاده کنید سرعت خیلی بیشتر میشه

چه مشکلاتی تو این تاپیک پیش میاد:)
یک بحثی بود که خشن ترین کاراکتر کیست...من الان جواب میدم:)
همه یک جوری خشن هستن که همو به قصد کشت میزنن:biggrin1:ولی...نینا خشنه!زیاد یک کم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or