بچه ها کسی راجع به این Nancy-MI847J چیزی میدونه؟یعنی اطلاعاتی ازش نیومده؟
خشن ترین کاراکتر هم
اوه اوه... این خشن ترینو یادم رفت کامل کنم:biggrin1:اقا حسین اطلاعات خودت از همه بهتره؟
نگفتی خشن ترین کارکتر کیه؟
اوه اوه... این خشن ترینو یادم رفت کامل کنم:biggrin1:
خشن ترین به نظرم همون marduk هست...
کازویا همونطور که امیر گفت بیشتر خبیثه تا خشن...

پال را توی Tekken 5 مثل یک آدم احمق جلوش دادن توی Tekken 4 هم که از Kuma شکست خورد، کلا خیلی کوبیدنش بعده Tekken 3بنظر من پاول از همه خشن تره! آدمو دیوونه میکنه :laughing:
حالا چرا دیوونت می کنه؟!؟حسین یک Profile چند خطی بیشتر نداره و یکم اطلاعات که کسایی که باهاش بازی کردن گفتن همین.بچه ها کسی راجع به این Nancy-MI847J چیزی میدونه؟یعنی اطلاعاتی ازش نیومده؟
منم نظر بدم و برم :biggrin1:.
به نظرم خشن ترین وجود نداره و اگر با هر کدوم از بازی کن ها قوی تر بازی کنید اون کاراکتر میشه خشن ترین ولی ضربات سنگین پاول خیلی حال میده واقعاَ انگار می خوره :biggrin1:. در کل همه هم مهربونن هم خشن .
خوب به نظر من هیچکس خشن نیست اونوقت همشون دوست داشتنی هستن ولی یه عده مثل ماردوک دل بهم زن هستناون خشنی که سوال شده از نظره شخصیتی و ظاهری هستش.
Feng Wei هم خشنه قیافش هم همیشه عصبانی هستش :biggrin1:
.اخه کجای پاول خشنه .بنظر من پاول از همه خشن تره! آدمو دیوونه میکنه :laughing:
به نظر من هیچی نگی سنگین تری برای خودت میگم...منم نظر بدم و برم :biggrin1:.
به نظرم خشن ترین وجود نداره و اگر با هر کدوم از بازی کن ها قوی تر بازی کنید اون کاراکتر میشه خشن ترین ولی ضربات سنگین پاول خیلی حال میده واقعاَ انگار می خوره :biggrin1:. در کل همه هم مهربونن هم خشن .
اخه کجای پاول خشنه .
اتفاقا یک شخصیت fun هستش
به نظر من هیچی نگی سنگین تری برای خودت میگم...
حالا چرا دیوونت می کنه؟!؟
خوب به نظر من هیچکس خشن نیست اونوقت همشون دوست داشتنی هستن ولی یه عده مثل ماردوک دل بهم زن هستن.
راستی میشه یکم راجب این کسی که حسین آقا داره می گه یکی توضیح بده ؟ جزو کاراکترای تیکن که نیست :confused: آخه همچین اسمی تا حالا نشنیدم برام یکم کنج کاوی داره :biggrin1:.
منظورم از خشن ضربات پاول هست نه شخصیتش....
دقیقا نمی دونم چرا ولی اعصاب آدمو خرد میکنه (البته موقعی که حریفمه) وگرنه شخصیت بدی نیست.
راستی همون طور که گفتم بنظر من ضربات پاول از همه سنگین تر و خشن تره.... حالا اگه بخوایم از نظر شخصیتی بگیم خب همون مرداک![]()

قهرمان Tekken 3 هم به نظره من همین Paul هستش نه Jin
درسته.. یه همچین حسی هست.. پاول دقیقا نقطه ی مقابل لینگه از نظر قدرت ضربات و اعصاب خوردکنی و.... من همیشه وقتی پاولو میبینم یاد برایان میفتم:biggrin1:دقیقا نمی دونم چرا ولی اعصاب آدمو خرد میکنه (البته موقعی که حریفمه) وگرنه شخصیت بدی نیست.
راستی همون طور که گفتم بنظر من ضربات پاول از همه سنگین تر و خشن تره.... حالا اگه بخوایم از نظر شخصیتی بگیم خب همون مرداک :biggrin1:
پاول تو کلوپ ها هم که ملت بازی می کنن خیلی محبوبه
پاول دقیقا نقطه ی مقابل لینگه از نظر قدرت ضربات و اعصاب خوردکنی
من عاشق Paul هستم و یکی از بهترین کاراکترها هستش اما Namco مثل اینکه دیگه بهش بها نمیده و هی دارن مسخرش می کنن،
به نظر من نامکو داستان کلی تیکن رو خوب دراورده ولی داستان بعضی کاراکتراش.... نمونش همین تیکن 6 همگی فقط به خون جین تشنن و داستان همه یکیهبله شما درست میگید ولی چند پست قبل نگاه کنین ببینید تقصیر کی بوده؟دوست عزیز لطفا درست صحبت کنید . اینجا هر کسی یه نظری داره و بهتره که به نظرات دیگران احترام بزارید.... همون که همه به شما و عقیدتون احترام میزارن
![]()