طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
125987.20612.jpg

:cool::-"
http://www.mypardis.com/Album.aspx?albumid=17379&imageid=84393

منم نظر بدم و برم :biggrin1:.

به نظرم خشن ترین وجود نداره و اگر با هر کدوم از بازی کن ها قوی تر بازی کنید اون کاراکتر میشه خشن ترین ولی ضربات سنگین پاول خیلی حال میده واقعاَ انگار می خوره :biggrin1:. در کل همه هم مهربونن هم خشن .

اوه اوه... این خشن ترینو یادم رفت کامل کنم:biggrin1:
خشن ترین به نظرم همون marduk هست...
کازویا همونطور که امیر گفت بیشتر خبیثه تا خشن...

این Kazuya خیلی پدر سوخته هستش من خوشم میاد ازش:biggrin1:
Marduk فقط هیکل گنده کرده همش باده :p

بنظر من پاول از همه خشن تره! آدمو دیوونه میکنه :laughing:
پال را توی Tekken 5 مثل یک آدم احمق جلوش دادن توی Tekken 4 هم که از Kuma شکست خورد، کلا خیلی کوبیدنش بعده Tekken 3:( حالا چرا دیوونت می کنه؟!؟

بچه ها کسی راجع به این Nancy-MI847J چیزی میدونه؟یعنی اطلاعاتی ازش نیومده؟
حسین یک Profile چند خطی بیشتر نداره و یکم اطلاعات که کسایی که باهاش بازی کردن گفتن همین.

به نظرم خشن ترین وجود نداره و اگر با هر کدوم از بازی کن ها قوی تر بازی کنید اون کاراکتر میشه خشن ترین ولی ضربات سنگین پاول خیلی حال میده واقعاَ انگار می خوره :biggrin1:. در کل همه هم مهربونن هم خشن .

اون خشنی که سوال شده از نظره شخصیتی و ظاهری هستش.
Feng Wei هم خشنه قیافش هم همیشه عصبانی هستش :biggrin1:

اون خشنی که سوال شده از نظره شخصیتی و ظاهری هستش.
Feng Wei هم خشنه قیافش هم همیشه عصبانی هستش :biggrin1:
خوب به نظر من هیچکس خشن نیست اونوقت همشون دوست داشتنی هستن ولی یه عده مثل ماردوک دل بهم زن هستن :sick:.

راستی میشه یکم راجب این کسی که حسین آقا داره می گه یکی توضیح بده ؟ جزو کاراکترای تیکن که نیست :confused: آخه همچین اسمی تا حالا نشنیدم برام یکم کنج کاوی داره :biggrin1:.

بنظر من پاول از همه خشن تره! آدمو دیوونه میکنه :laughing:
اخه کجای پاول خشنه .
اتفاقا یک شخصیت fun هستش

به نظر من هیچی نگی سنگین تری برای خودت میگم...

اخه کجای پاول خشنه .
اتفاقا یک شخصیت fun هستش

منظورم از خشن ضربات پاول هست نه شخصیتش....

به نظر من هیچی نگی سنگین تری برای خودت میگم...

دوست عزیز لطفا درست صحبت کنید . اینجا هر کسی یه نظری داره و بهتره که به نظرات دیگران احترام بزارید.... همون که همه به شما و عقیدتون احترام میزارن

-----------------
ویرایش:

حالا چرا دیوونت می کنه؟!؟

دقیقا نمی دونم چرا ولی اعصاب آدمو خرد میکنه (البته موقعی که حریفمه) وگرنه شخصیت بدی نیست

راستی همون طور که گفتم بنظر من ضربات پاول از همه سنگین تر و خشن تره.... حالا اگه بخوایم از نظر شخصیتی بگیم خب همون مرداک :دی

آخرین ویرایش:
خوب به نظر من هیچکس خشن نیست اونوقت همشون دوست داشتنی هستن ولی یه عده مثل ماردوک دل بهم زن هستن :sick:.

راستی میشه یکم راجب این کسی که حسین آقا داره می گه یکی توضیح بده ؟ جزو کاراکترای تیکن که نیست :confused: آخه همچین اسمی تا حالا نشنیدم برام یکم کنج کاوی داره :biggrin1:.

بالاخره Fighter باید خشن باشه و دلت را به هم بزنه، نقل و نبات که وسط Fight پخش نمی کنن طرف اومده بزنتت:biggrin1:

چرا که نمیشه، جزوه کاراکترها نیست اما جزوه Boss ها هستش، NANCY-MIS47J که میگن MIS مخفف اوله Mishima هست این را من فقط شنیدم.
Profile NANCY-MIS47J
ساخته و طراحی شده با سیستمی متفاوت با Jack, مهندسین Mishima یک صلاح رباتیک خلق کرده اند, به سبب جسیه بزرگش سریع نیست اما با داشتن زره ی محکم و قوی و سلاح های پر زرق و برق به عنوان یک وسیله ی دفاعی هم به کار برده میشه. Profileش این هستش و این ها کمی اطلاعات که من قبلا ازش نوشته بودم:

در Mode تک نفره توی یک مرحله ی Bonus میاد که این هم بسیار گنده هستش و جونش هم خیلی دیر کم میشه و در هنگام مبارزه چه بهش ببازید و چه ببیرید میرید به مرحله بعد (یعنی فقط یکبار فرصت دارید باهاش مبارزه کنید)...هیچ ضربه ای را دفاع نمیکنه اما جونش تقریبا 10 برابره حالت نرمال هستش...نمیتونه Juggle بزنه...موشک و لیزر میزنه.
اگر Soul Calibur بازی کرده باشید میگیرید این Nancy هم چه مدلی هستش توی SC یک هو وسط چند تا مبارزه یک دیو میاد باید باهاش بجنگی اینا هم مثل اون کردن:biggrin1:
چیزه خاصی من ازش ندیدم دیگه.

منظورم از خشن ضربات پاول هست نه شخصیتش....

دقیقا نمی دونم چرا ولی اعصاب آدمو خرد میکنه (البته موقعی که حریفمه) وگرنه شخصیت بدی نیست.
راستی همون طور که گفتم بنظر من ضربات پاول از همه سنگین تر و خشن تره.... حالا اگه بخوایم از نظر شخصیتی بگیم خب همون مرداک :دی

اون مشت Smasher معروف Paul همیشه همین تاثیر را داره واقعا هم به نظره من یکی از بهترین ضربه های توی بازی هستش. Paul کلا کاراکتری هستش که کار کردن باهاش راحت هست + اینکه بازده کاریت هم بالا هست، یکی از معدود کاراکترهایی هم هست که در تمام سری حضور داشته.
من عاشق Paul هستم و یکی از بهترین کاراکترها هستش اما Namco مثل اینکه دیگه بهش بها نمیده و هی دارن مسخرش می کنن، قهرمان Tekken 3 هم به نظره من همین Paul هستش نه Jin :(

قهرمان Tekken 3 هم به نظره من همین Paul هستش نه Jin :(

این دفعه رو نشنیده میگیرم:biggrin1:
دقیقا نمی دونم چرا ولی اعصاب آدمو خرد میکنه (البته موقعی که حریفمه) وگرنه شخصیت بدی نیست.
راستی همون طور که گفتم بنظر من ضربات پاول از همه سنگین تر و خشن تره.... حالا اگه بخوایم از نظر شخصیتی بگیم خب همون مرداک :biggrin1:
درسته.. یه همچین حسی هست.. پاول دقیقا نقطه ی مقابل لینگه از نظر قدرت ضربات و اعصاب خوردکنی و.... من همیشه وقتی پاولو میبینم یاد برایان میفتم:biggrin1:
پاول تو کلوپ ها هم که ملت بازی می کنن خیلی محبوبه... اکثرا هم همون دسته عقب مربع مثلثش(همین بود دیگه:biggrin1:؟) رو به عنوان مرده خوری استفاده می کنن:biggrin1:
ولی من خودم اصلا نمی تونم با پائول بازی کنم...اما کلا ازش خوشم میاد

کلا کاراکترای تیکن یه جورایی تکن (تک هستن:دی)

پاول تو کلوپ ها هم که ملت بازی می کنن خیلی محبوبه

کلا ملت از هر کاراکتر قویی استقبال میکنه :دی

پاول دقیقا نقطه ی مقابل لینگه از نظر قدرت ضربات و اعصاب خوردکنی

همون ling xiaoyu خودمون؟ :دی

من عاشق Paul هستم و یکی از بهترین کاراکترها هستش اما Namco مثل اینکه دیگه بهش بها نمیده و هی دارن مسخرش می کنن،

قبول دارم نامکو گاهی اصلا به کاراکترا توجه نمی کنه :mad: به نظر من نامکو داستان کلی تیکن رو خوب دراورده ولی داستان بعضی کاراکتراش.... نمونش همین تیکن 6 همگی فقط به خون جین تشنن و داستان همه یکیه

به امید اینکه همه ی کاراکترا ابهت دیرینشونو بدست بیارن (آمین:دی)

دوست عزیز لطفا درست صحبت کنید . اینجا هر کسی یه نظری داره و بهتره که به نظرات دیگران احترام بزارید.... همون که همه به شما و عقیدتون احترام میزارن
:دی
بله شما درست میگید ولی چند پست قبل نگاه کنین ببینید تقصیر کی بوده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or