طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
كسي جز هوارنگ رو سراغ دارين?
ایول مثل اینکه این هوارانگ ما کلی طرفدار داره بین دخترا :)
hwoarang rules :love:
به نظر من اول هوارانگ بعد جین بعدش هم لیلی
پ.ن : سروش تو هر کاری کنی بازم هوارانگ سروره داش (نکش خودتو ) :دی
اینم برای تو گذاشتم که خوشت بیاد :دی
sig.png

آخرین ویرایش:
ایول میبینم تیکن داره تبدیل به بازیه مدلها میشه :laughing:.
یادش بخیر یه زمانی ....
میدونید من برعکس شما هستم کاری با قیافه کاراکتر ندارم با روحیه کاراکتر زندگی می کنم . البته تیکن جدیدآ شده سیرک ولی خوب بازم یه سری یه چیزایی دارن به اسم جنم . مثل کازوا ،پائول ، مارشال لاو و...
اما بی رودرواسی با هاورانگ زیاد حال نمی کنم با اینکه باهاش بازی می کنم ولی خوب به گروه خونیم نمی سازه دست خودم نیست .
در مورد جینم با اینکه بازیکن خوبیه ولی جدیداَ با هاورانگ گشته شده مثل اون .
در کل بی خیال کاراکتر فقط بزن تا نخوری حالا با هر کس دوست داری بازی کن . :biggrin1:
راستی بحث تیکن یه مدت از خاکیم رد کرده زده جاده فرعی :biggrin1: البته مهم نیست فعلاَ همینجوریه کاریش نمی شه کرد. تا تیکن 6 .

Hwoarang و Jin بچه هستن و بي تجربه , هنوز خيلي چيزها هست كه بايد از بقيه ياد بگيرن...من اصلا Jin را دوست ندارم اما باز Hwoarang بهتره...اخه Jin چيزي نداره فقط الكي كاراكتره طلايي Namco هستش و سمبل Tekken شده...براي منم ظاهر مهم نيست تمام كاراكترهاي مورده علاقم(به غير از Nina) همشون Badass هستن:cheesygri اما اگه بخوام نظر بدم با تيپ و قيافيه Steve از همه بيشتر حال ميكنم.
اخ تو Tekken5 اون Steve چه مشتي ميزنه تو صورته Hwoarang :biggrin1:
همين طوري گفتم نريزيد سرم يهو.
راستي فعلا هيچ خبري از Tekken6 نيست خبري شد ميزارم فقط هر روز 4 تا ويديوي جديد ميدن بيرون مثلا Steve Vs Hwoarang و از اين جور چيزها.

يكم از Engine Tekken6 براتون بگم اسمش "Octave Engine" هستش توي لغت Octave به معني نت موسيقي...البته اين را هم بدونيد و خيلي هم اشكاره كه از 2 تا Engine توي Tekken استفاده ميشه يكي براي انيميشن كاراكترها و يكي براي فضا ها و Stage ها...براي انيميشن از euphoria engine استفاده ميكنن و از همون Octace هم جديدا استفاده ميكنن كه براي روان شدن برف و اسمان و اب و شن و ماسه هستش مخصوصا "اب".

Hwoarang و Jin بچه هستن و بي تجربه , هنوز خيلي چيزها هست كه بايد از بقيه ياد بگيرن
زود باش خودت حرفهاتو پس بگیر وگرنه :punish: اگه به سن و تجربه بود که heihachi و jinpachi از همه بهترن :biggrin1:
anyway lets just forget it
تو نبرد واقعی معلوم میشه کی بهتره :دی

جين بدترين مشكلي كه داره اين ميباشد كه ممكنه آسوكا و جين در آينده از هم خوششون بياد و اين ۱ صفت بسيار بد به شمار مياد

چشم شاویو روشن :)

ولی جین و آزکا بالاخره یه نسبتی باهم دارن... نمیشه...

Hwoarang و Jin بچه هستن و بي تجربه , هنوز خيلي چيزها هست كه بايد از بقيه ياد بگيرن...من اصلا Jin را دوست ندارم اما باز Hwoarang بهتره...اخه Jin چيزي نداره فقط الكي كاراكتره طلايي Namco هستش و سمبل Tekken شده

کم لطفی نکنید...:biggrin1: جین و هوارانگ دوتا از بهترین شخصیتای تیکن هستن (نیستن؟) روی هوارانگ زیاد مطمئن نیستم :biggrin1: ولی جین از روی رفتار سنگینش معلومه که همچین بی تجربه هم نیست....

میدونید من برعکس شما هستم کاری با قیافه کاراکتر ندارم با روحیه کاراکتر زندگی می کنم . البته تیکن جدیدآ شده سیرک ولی خوب بازم یه سری یه چیزایی دارن به اسم جنم . مثل کازوا ،پائول ، مارشال لاو و...

از نظر فنی راست میگید...ولی من اصلا به دلم نمیشینه با یکی مثل پاول بازی کنم :biggrin1: ( به احتمال زیاد من غیر فنی کار میکنم :laughing:)

همين طوري گفتم نريزيد سرم يهو.

خوب شد اینو گفتید... الان سوء تفاهم پیش می اومد...:biggrin1:

اشتباه نشه من قصد جسارت نداشتم منظورم این نیست که کسی بلد نیست بازی کنه . فقط گفتم از روحیه این دوتا زیاد خوشم نمیاد البته اونم گفتم که الان دیگه همشون یه جور شدن بازیکنها فقط ظاهر کار فرق می کنه .
درضمن تو تیکن مهم نیست کیو انتخاب می کنید فقط باید بتونید خوب بازی کنید در اینصورت بردید.
البته من بخاطر محکمی ضربات این بازیکنهاست که دوستشون دارم وگرنه با همه بازی می کنم و همه رو هم دوست دارم . حتی هاورانگ . راستی میدونید که اسمش فارانگه نه هاورانگ وقتی انتخابش می کنید خوب گوش کنید.;)

اسمش فارانگه نه هاورانگ وقتی انتخابش می کنید خوب گوش کنید
شما خوب گوش کنید :biggrin1: ما تو فامیل بحث هایی داشتیم در مورد اسمش
دقیقاً میگه هوارانگ :biggrin1:
تا اونجایی که من می دونم اسم های کره ای با "ف" شروع نمیشن

میدونی همه چیز به فکرت بستگی داره لحظه ای که انتخابش می کنی اگه تو ذهنت منتظر تلفظ هاورانگ باشی همینو میشنوی والا من که هر چی گوش کردم گفت فارانگ اما مطمئنم هوارانگ نمیگه . البته بازم نظرتون محترمه .:-"

باز من پيرمرد دو روز نبودم ببين بحث بچه سوسولها بالا گرفته...Asuka-200X جان ..مگه دستم بهت نرسه...:cheesygri
حالا نريزين سرم كتك كاري ها ....ولي من با لي مشكل ندارم اصلا موقع بازي من حق ندارم لي رو بردارم و همچنين استاد هوارانگ -فارانگ يعني بيك دو سان....بچه ها نميزارن...منم مجبورم با اون چيني خشن يعني فنگ وي يا پائول بازي كنم

راستي يه سوال:
تو اين تيكن 5 چيزي به اسم استپ هست همون دوبار بالا يا پايين كه ميزدي و جاخالي ميدادي...اين ويژگي رو تو تيكن 3 ميشه براي كنترلها تعريف كرد ولي براي تيكن 5 نديدم ...هست؟....نيست؟...چه شود؟

خداييش خيلي دلم براتون تنگ شده بود گفتم يه سر بزنم احوال همه رو بپرسم...حسين...لادن..رژين.اسوكا...تيكن لرد وبقيه...ببخشيد كه ديگه نميرسم مثل سابق سر بزنم

باز من پيرمرد دو روز نبودم ببين بحث بچه سوسولها بالا گرفته
سوسول خودتی :biggrin1:
اینم یه پیغام از طرف هوارانگ به جماعت ضده هوارانگ : 쪀윪서차다바보
اونایی که می تونن بخونن خوش به سعادتشون اونایی هم که نمی تونن اشکال از گیرندشونه :biggrin1:

آخرین ویرایش:
من که تونستم بخونمش :laughing: اشکال از فرستنده شماهاس لطفا دست به گیرنده بزنید تا بتونید بخونید :laughing:
اصولا همه تو تیکن جلو من سوسکن . من با lili و marshall law و paul و steve و Hwoarang و law و یه شخصیت جدید بود تو پنج با همین هیماچیمیشیما خفن بد هست لباس نینجایی داره و بریان و فراموش نکنید حال میکنم همینطور lee :biggrin1: ( یدفعه بگم با کی حال نیکنم کار دارم برگردم علتشم میگم )

من که تونستم بخونمش :laughing: اشکال از فرستنده شماهاس لطفا دست به گیرنده بزنید تا بتونید بخونید :laughing:
اصولا همه تو تیکن جلو من سوسکن . من با lili و marshall law و paul و steve و Hwoarang و law و یه شخصیت جدید بود تو پنج با همین هیماچیمیشیما خفن بد هست لباس نینجایی داره و بریان و فراموش نکنید حال میکنم همینطور lee :biggrin1: ( یدفعه بگم با کی حال نیکنم کار دارم برگردم علتشم میگم )
wow آروم بابا یواش یواش بزن بزار ما مبتدی ها هم یکم بازی کنیم اینطوری هیچی از بازی نمی فهمیم که :biggrin1: (شوخی)

هاورانگ . راستی میدونید که اسمش فارانگه نه هاورانگ وقتی انتخابش می کنید خوب گوش کنید

به نکته ی خیلی خوبی اشاره کردید... دقیقا نمی فهمم چی میگه ولی هرچی هست هوارانگ نیست...:دی

يه سر بزنم احوال همه رو بپرسم

ما خوبیم حال شما خوبه؟

Asuka-200X جان ..مگه دستم بهت نرسه

ها؟؟!! :laughing:

الان يك خبر ديدم كه Comingsoon.net خبر از فيلم Tekken داده كه در حال ساخته و يك Poster هم ازش به نمايش گزاشتن البته الان 3 4 ساله دارن ميگن كه در دست ساخته چند جا هم خودم عكس كاراكترهاي Jin و Bryan را ديدم كه واقعا افتضاح بودن و الكي هم بودن , خلاصه گفتن داستان درباره ي دو تا دوسته كه از زمان كودكي با هم بودن (مثل Street Fighter شده اينم) و وارده تورنومنت شدن و خيلي از رازهاي سازمان Tekken را اشكار كردن اين Poster هستش
tekken_movie.jpg

اون بالا هم ريز اين را نوشته

After the Great Terror Wars, governments fell…

Seven corporations rose from the ashes to rule all men…

Together they were known as The Iron Fist…

The mightiest of which was…

Tekken.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or