طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
معرفی کامل شخصیت های تیکن در این لینک که من خودمم با نام آرین در این سایت خفن نویسنده هستم تو رو خدا برید خیلی خوبه:

http://www.sims47.mihanblog.com/More-651.ASPX

اولا چرا قصم ميدي ميريم عزيز:biggrin1:

دوما ما اينجا Profile هاي Tekken6 را هم نوشتيم اما شما براي Tekken5 را نوشتي.

سوما به طور خيلي اتفاقي من فقط براي King را خوندم و شما به اين طور نوشتي:[FONT=Tahoma,sans-serif][/FONT][FONT=Tahoma,sans-serif]"کسی که در دو تورنمنت پیشین قهرمان شد. بعد از اينکه کريگ مرداک را در تورنمنت قبلی شکست داد برای گرفتن انتقام استاد خود به بيمارستان محل بستری مرداک رفت تا او را بکشد[/FONT][FONT=Tahoma,sans-serif]..."
اين الان يعني
[/FONT]چي?!? كي در دو تورنومنت [FONT=Tahoma,sans-serif]پیشین قهرمان شده?!? King?!?
اصلا اين مفهومي نداره از نظره من.
[/FONT]

چقدر تاپیک سوت و کور شده... :( البته فعلا موضوعی برای بحث کردن نداریم
-----------
نظرتون در مورد این حرکت جین چیه؟ :دی

2rmwlxf.jpg

راستی از همگی برای ترجمه و بیوگرافی و .... تشکر میکنم!!!! ^__^

نظری ندارم :biggrin1:
از نفرات پشت سر میشه معرفی کنی من پائول و جولیا رو به زور شناختم . ببخشید ولی این عکس بیشتر منو یاد یه بازی میندازه فکر کنم اسمش دراگون بالز بود (فکر کنم):biggrin1: ولی در کل بحاله دستت درد نکنه .
راستی بچه ها یکی کاپ تیکن انداخته کسی از بچه های اینجا نرفته ثبت نام کنه . من وقت ندارم وگرنه میرفتم . خیلی وقت از این کاپا ننداختیم . البته اون کسانیکه رفتن تازه کارن اگه من مبرفتم نامردی بود چون رقابت از بین میرفت.:biggrin1:

دیدم اینجا بحث خاطره پیش اومده گفتم منم یه خاطره تعریف کنم
یادمه اولین بازی که من روی PS1 بازی همین tekken 3 بود یادش به خیر عجب بازی خفی بود اون اولا PS1 من کپی خور نبود منم یه بازی بیشتر نداشتم اونم tekken 3 بود چه فدر هم توش مخلفات داشت دفترچه ، رمز ، ....
خلاصه که میشستیم با بابام تو خونه کل کل tekken می انداختیم :biggrin1: من هوارانگو ور می داشتم بابام هم خوراکش یوشیمیتسو و گان جک بود ( بابام آدم با عشقیه :biggrin1: فکر کنم الانم داره تو خونه با داداشام tekken میزنه :biggrin1: )
از همون روز اول که Ps1 خریدم فامیلا خراب می شدن رو سرمون پسر خاله هام می ریختن با هم انقدر tekken بازی می کردیم که من خودم هوارانگ شده بودم و تو خونه فن هاشو رو در و دیوار پیاده می کردم
خلاصه که عجب دورانی بود یادش به خیر

از همون روز اول که Ps1 خریدم فامیلا خراب می شدن رو سرمون پسر خاله هام می ریختن با هم انقدر tekken بازی می کردیم که من خودم هوارانگ شده بودم و تو خونه فن هاشو رو در و دیوار پیاده می کردم
خلاصه که عجب دورانی بود یادش به خیر
راست میگی چقدر حال میداد .....اون موقع ها خوراکم Paul بود :) اون حرکت خوشگلشم(همون که یه مشت میزد طرف تا فردا صبح پرت میشد....خیلی حال میداد با یه حرکت کل HP طرف خالی میشد) یاد گرفته بودم دیگه من نمی باختم که همش من بازی میکردم(توی Family Challeng ها):cheesygri

تکاوچ جان عکسه برای همین تیکن خودمونه :دی ولی از اونجا که قیافه ها کارتونی هست تشخیصشون یه کم مشکله ^_^

کسایی که پشت عکسن ( از چپ به راست ) جولیا لی شاویو پاول
اونی هم که روی زمینه هوارانگه .....

از بابت خاطره ها و اسکرین شات ها ممنون !!!! :cheesygri

تکاوچ جان عکسه برای همین تیکن خودمونه :دی ولی از اونجا که قیافه ها کارتونی هست تشخیصشون یه کم مشکله ^_^

کسایی که پشت عکسن ( از چپ به راست ) جولیا لی شاویو پاول
اونی هم که روی زمینه هوارانگه .....
این مرتیکه جین غلط کرده هوارانگ رو میزنه راست میگه بیاد اینجا خودم حالیش کنم :biggrin1: :punish::discussion:
کاشکی به جای هوارانگ این یارو Lee رو زده بود منم دلم خنک می شد :boxing:

این مرتیکه جین غلط کرده هورانگ رو میزنه راست میگه بیاد اینجا خودم حالیش کنم

این جین خیلی خشن برخورد میکنه....بیچاره هوارانگ.... (میگم الان حسین جان میاد و ...... :دی)

کاشکی به جای هورانگ این یارو Lee رو زده بود منم دلم خنک می شد

چرا اینجا لی اصلا طرفدار نداره؟ :confused:

دمو لی یادته که؟!!!!!!!

واقعا شرم آوره این لی ..... :دی

Lee اصلا حسابش با بقیه جداس بیشتر فکر کنم دخترا دوستش دارن

سوالمو ویرایش میکنم : چرا لی بین پسرا طرفدار نداره؟؟؟ :biggrin1:
------------
من خودم از موذی بودن لی خیلی خوشم میاد

سوالمو ویرایش میکنم : چرا لی بین پسرا طرفدار نداره؟؟؟

اکثر پسرا از این آدمهای پر روی دریده خوششون نمیاد :biggrin1:
در مورد دموش هم من انقدر از قیافه ش بدم میومد که اصلا باهاش تا آخر نرفتم ببینم دموش چه جوریه اما این جور که بوش میاد واقعا پر روی دریدس

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or