جين بدترين مشكلي كه داره اين ميباشد كه ممكنه آسوكا و جين در آينده از هم خوششون بياد و اين ۱ صفت بسيار بد به شمار مياد
Hwoarang و Jin بچه هستن و بي تجربه , هنوز خيلي چيزها هست كه بايد از بقيه ياد بگيرن...من اصلا Jin را دوست ندارم اما باز Hwoarang بهتره...اخه Jin چيزي نداره فقط الكي كاراكتره طلايي Namco هستش و سمبل Tekken شده
میدونید من برعکس شما هستم کاری با قیافه کاراکتر ندارم با روحیه کاراکتر زندگی می کنم . البته تیکن جدیدآ شده سیرک ولی خوب بازم یه سری یه چیزایی دارن به اسم جنم . مثل کازوا ،پائول ، مارشال لاو و...
همين طوري گفتم نريزيد سرم يهو.

wow آروم بابا یواش یواش بزن بزار ما مبتدی ها هم یکم بازی کنیم اینطوری هیچی از بازی نمی فهمیم که :biggrin1: (شوخی)من که تونستم بخونمش :laughing: اشکال از فرستنده شماهاس لطفا دست به گیرنده بزنید تا بتونید بخونید :laughing:
اصولا همه تو تیکن جلو من سوسکن . من با lili و marshall law و paul و steve و Hwoarang و law و یه شخصیت جدید بود تو پنج با همین هیماچیمیشیما خفن بد هست لباس نینجایی داره و بریان و فراموش نکنید حال میکنم همینطور lee :biggrin1: ( یدفعه بگم با کی حال نیکنم کار دارم برگردم علتشم میگم )
هاورانگ . راستی میدونید که اسمش فارانگه نه هاورانگ وقتی انتخابش می کنید خوب گوش کنید
يه سر بزنم احوال همه رو بپرسم
Asuka-200X جان ..مگه دستم بهت نرسه