طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
سلام

اول از همه روز دانش آموز رو به همه تبریک میگم :دی ( چقدر از این روز بدم میاد...خدا رو شکر تموم شد :دی)
من که فعلا هم دور تیکن Dr و تیکن 6 خط کشیدم.... :( همین پنجش هم نعمتی بزرگه که قدرش رو باید بدونم.... ^_^

بالاخره این تیکن 6 کی منتشر میشه؟؟؟

سلام

اول از همه روز دانش آموز رو به همه تبریک میگم :دی ( چقدر از این روز بدم میاد...خدا رو شکر تموم شد :دی)
من که فعلا هم دور تیکن Dr و تیکن 6 خط کشیدم.... :( همین پنجش هم نعمتی بزرگه که قدرش رو باید بدونم.... ^_^

بالاخره این تیکن 6 کی منتشر میشه؟؟؟
یه دوستی ، چیزی ندارید که PSP داشته باشه :biggrin1: رو سرش خراب شید این راه حل صد در صد جواب میده اگه آدم پر رو باشه :biggrin1:
tekken 6 مثل قبل TBA 2007 هست

نه متاسفانه.... :( :) فقط منم و یه PS2 ......
ایشالا ps3 می گیرید . یعنی من از خدامه همه بگیرن تا همه با هم تیکن آنلاین بزنیم مردم انقدر با این خارجیا با سرعت پایین ماتریکس بازی کردم جا تیکن.:biggrin1:
تاریخ ریلیزشم هنوز معلوم نیست ولی فکر کنم آخرین بار tba 2008 بود اگه اشتباه نکنم .

ایشالا ps3 می گیرید . یعنی من از خدامه همه بگیرن تا همه با هم تیکن آنلاین بزنیم مردم انقدر با این خارجیا با سرعت پایین ماتریکس بازی کردم جا تیکن.:biggrin1:
تاریخ ریلیزشم هنوز معلوم نیست ولی فکر کنم آخرین بار tba 2008 بود اگه اشتباه نکنم .
به امید روزی که همه بکس اینجا :biggrin1: PS3 دار بشن بشینیم یه دست سیر انلاین کل کل کنیم :biggrin1:
راستی اون تاریخ ریلیزشم TBA 2007 تو gamespot زده بود اما این جور که بوش میاد یا کریسمس میاد یا Q1 2008

تاريخ عرضه Tekken6 روي دستگاه Arcade توي Japan در November 2007 هستش يعني همين ماه و در امريكا و Europe هم به احتمال زياد همون دوروبر هستش شايد يكي دو هفته بعد.
روي PS3 هم تاريخ دقيق عرضش اعلام نشده اما تا حالا گفتن در نيمه ي دوم سال 2008 ميادش.

من رو PSP نميتونم بازي كنم L2 و R2 نداره و من اصلا عادت ندارم.

راستي Profile بعضي ها جديد اومده مثل Eddy و Christie و Lei Wulong و Raven من كار داشتم نتونستم بزارم كه فردا يا فرداي فردا ميزارم.

3 روزه دارم به این عکسه که آسکا از آسکا(ترجمه:کاربر آسکا از کاراکتر آسکا:biggrin1:)گذاشت فکر میکنم...
انگار یکی از چپ زده تو صورتش....بعد از راست زده تو صورتش...همین طور تا آخر...!چرا بدبخت رو اینطوری کردن؟قیافه شیرین عقل هارو گرفته!
au.gif

از لیلی هم عکس میزارید ببینم تو این شماره 6 چه شکلی شده؟(اونم حتما یک بلایی سرش اوردن دیگه!)

انگار یکی از چپ زده تو صورتش....بعد از راست زده تو صورتش...همین طور تا آخر

تو رو خدا نگو.... الان میزنم زیر گریه :((

از لیلی هم عکس میزارید ببینم تو این شماره 6 چه شکلی شده؟(اونم حتما یک بلایی سرش اوردن دیگه!)

قیافه ی لیلی زیاد تغییر نکرده.... (خوش بحالت )

9uaq82.jpg

ممنون آسکا جون!
لیلی قیافش اروپایی تر شده و ناز تر!:biggrin1:
درکت میکنم!آسکارو خدایی نابود کردن!البته این عکسا مهم نیستن!شاید اگر خود بازی بیاد قیافه ها 180 درجه فرق کنه و بهتر بشه.
دعا میکنیمممممممممممم

درکت میکنم!آسکارو خدایی نابود کردن!البته این عکسا مهم نیستن!شاید اگر خود بازی بیاد قیافه ها 180 درجه فرق کنه و بهتر بشه.
دعا میکنیمممممممممممم

مرسی:biggrin1: البته مشکل من با قیافه ی آزکا فقط توی همین یه عکسه...توی خود بازی خیلی خوبه!!! خدا بزرگه شاید این عکسا ور انداختن دور و یه سری جدید درست کردن........
ممنون از دعات :دی

38_eddy.jpg

نام:Eddy Gordo
مليت:برزيلي
استيل مبارزه: Capoeira
قد:188 cm
وزن:75 kg
گروه خون:B
شغل:وارث ميلياردري يك شركت (در كل بيكاره)
سرگرمي:رهبر تمرين بودن
علاقه مندي:قدرت
متنفر از:ضعف
ظهور در Tekken 3, TTT, Tekken 4, Tekken 5 , Tekken DR , Tekken6

Profile Tekken6:
در پايان تورنومنت 5نجم, Eddy رفت و تنها با Jin Kazama صحبت كرد.Jin پيشنهاد كرد كه به او پول قرض ميدهد تا جون استاده خود را از مرگ نجات دهد.او قول داد كه اگر Eddy به Tekken Force بپيوندد دارويي را كه مريضي استاده او را درمان ميكند پيدا كند.
Eddy به Tekken Force پيوست و با گروهي از جنايت كارها متحد شد هنگامي كه تورنومنت 6شم نزديك بود.
او ميدانست كاري كه دارد انجام ميدهد اشتباه است اما نميتوانست از كارش دست بكشد.طولي نكشيد كه بعد از اين ماجرا اعلام شد گروه مالي ميشيما "MFG" ضامن و Sponsor تورنومنت 6شم هست.
به خاطره محافظت از رييس گروه مالي ميشيما يعني Jin Kazama از دست كساني كه ميخواهند به او اسيب برسانند Eddy يكي از اعضاي Tekken Force شد.

21_christie.jpg

نام:Christie Monteiro
مليت:برزيلي
استيل مبارزه:Capoeira
قد:173 cm
وزن:58 kg
گروه خون: A
شغل:شاگرد Capoeira
ظهور در Tekken 4 and Tekken 5 , Tekken DR and Tekken6

Profile Tekken6:
Christie به اميده نجات جان
پدربزرگ خود وارده تورنومنت 5نجم شده بود اما او شكست خورد و به خانه باز گشت.به مجرد رسيدن او فهميد كه نه تنها استاده او گم شده بلكه Eddy هم گم شده.
او نااميدانه و گيج به خانه ي خود در برزيل در محلي كه هم Eddy و هم استادش بود بازگشت, او از بيمارستاني كه پدربزرگش در ان بود فهميد كه او را به قسمت دواودرمان Mishima Zaibatsu انتقال دادند.براي يافتن محل دقيق نگه داري پدربزرگش Christie وارده تورنومنت 6شم شد.
البته دنبال Eddy هم داره ميره.

راستي قيافيه ي Nina از همه بدترشده خيلييي بد شده:( اصلا انگار يكي ديگه شده.

مرسی:biggrin1: البته مشکل من با قیافه ی آزکا فقط توی همین یه عکسه...توی خود بازی خیلی خوبه!!! خدا بزرگه شاید این عکسا ور انداختن دور و یه سری جدید درست کردن........
ممنون از دعات :دی
نگران نباشید این عکسها هنری هستن و تو خود بازی این شکلی نیستن نه لی لی نه آسوکا .
اگه قرار به حالگیری باشه من از همتون بیشتر حالم گرفته شده .دموی e3 2005 رو یادتونه همون که جین کاتا میرفت . اشکم در میاد میبینمش مثل فیلم بود اما الان همش میترسم گرافیک بازی پایین تر از vf5 باشه .:((
البته بازم مهم نیست با ناراحتی من این بازی درست نمیشه . نامکو اول و آخر هر کاری بخواد میکنه . فقط گیم پلی رو خراب نکنه من از صلاح های تو بازی خیلی میترسم . آنا رو دیدید کفش پرت می کنه بعدش موندم چه جوری راه میره :confused: لابد باید بدویم دنبال لنگه کفش تا بتونیم دوباره راه بریم :biggrin1:( نامکو هم شورش رو در آورده /:))
یا برایان احتمالاَ جلوی دراگونو بازیشون میشه call of duty :laughing: (شاتگان در مقابل تانک)

3انگار یکی از چپ زده تو صورتش....بعد از راست زده تو صورتش...همین طور تا آخر...!چرا بدبخت رو اینطوری کردن؟قیافه شیرین عقل هارو گرفته!
au.gif
میشه یه سوال بپرسم چجوری به این نتیجه رسیدی که صورتش اینطوری شده ؟
یکم طراحیش ایراد داره اما نه انقدر که گفتین . البته نظر شخصی بود امیدوارم به کسی برنخوره .

why?:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or