tekken_lord
کاربر سایت
همین پنجش هم نعمتی بزرگه که قدرش رو باید بدونم.... ^_^یه دوستی ، چیزی ندارید که PSP داشته باشه :biggrin1: رو سرش خراب شید این راه حل صد در صد جواب میده اگه آدم پر رو باشه :biggrin1:سلام
اول از همه روز دانش آموز رو به همه تبریک میگم( چقدر از این روز بدم میاد...خدا رو شکر تموم شد
)
من که فعلا هم دور تیکن Dr و تیکن 6 خط کشیدم....همین پنجش هم نعمتی بزرگه که قدرش رو باید بدونم.... ^_^
بالاخره این تیکن 6 کی منتشر میشه؟؟؟
ایشالا ps3 می گیرید . یعنی من از خدامه همه بگیرن تا همه با هم تیکن آنلاین بزنیم مردم انقدر با این خارجیا با سرعت پایین ماتریکس بازی کردم جا تیکن.:biggrin1:نه متاسفانه....![]()
فقط منم و یه PS2 ......
به امید روزی که همه بکس اینجا :biggrin1: PS3 دار بشن بشینیم یه دست سیر انلاین کل کل کنیم :biggrin1:ایشالا ps3 می گیرید . یعنی من از خدامه همه بگیرن تا همه با هم تیکن آنلاین بزنیم مردم انقدر با این خارجیا با سرعت پایین ماتریکس بازی کردم جا تیکن.:biggrin1:
تاریخ ریلیزشم هنوز معلوم نیست ولی فکر کنم آخرین بار tba 2008 بود اگه اشتباه نکنم .
درکت میکنم!آسکارو خدایی نابود کردن!البته این عکسا مهم نیستن!شاید اگر خود بازی بیاد قیافه ها 180 درجه فرق کنه و بهتر بشه.
دعا میکنیمممممممممممم
اصلا انگار يكي ديگه شده.نگران نباشید این عکسها هنری هستن و تو خود بازی این شکلی نیستن نه لی لی نه آسوکا .مرسی:biggrin1: البته مشکل من با قیافه ی آزکا فقط توی همین یه عکسه...توی خود بازی خیلی خوبه!!! خدا بزرگه شاید این عکسا ور انداختن دور و یه سری جدید درست کردن........
ممنون از دعات![]()

نامکو هم شورش رو در آورده
)میشه یه سوال بپرسم چجوری به این نتیجه رسیدی که صورتش اینطوری شده ؟3انگار یکی از چپ زده تو صورتش....بعد از راست زده تو صورتش...همین طور تا آخر...!چرا بدبخت رو اینطوری کردن؟قیافه شیرین عقل هارو گرفته!![]()