طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
امتیازات این سه بازی که سایت Game Spot به این بازی ها داده رو مقایسه میکنیم...

DOA 4 = Xbox360
------------------------
Gameplay 9

Graphics 9

Sound 8

Value 8

Tilt 9

Graphics 10

Sound 9

Value 9

Tilt 9

Graphics 8

Sound 7

Value 7

Tilt 9

همون طور که می بینید توی این سه بازی از لحاظ گیم پلی VF هیچ حرفی برای گفتن در مقابل Tekken و Doa نداره

در گرافیک هم که تکن حرف اول رو میزنه...

در بقیه موارد هم تکن برتره...

پس به این ترتیب

1. Tekken 5 :cool:
2. DOA 4
3. VF 5

چه جالب مقايسه كردي حال كردم اما نبايد به امتياز بازي اونقدر ها اهميت داد زياد هم مهم نيست...راستي چند تا عكسه با مزه هم براتون ميزارم الان
2003709045112078282_rs.jpg

2003739048930684334_rs.jpg

2003796047102329759_rs.jpg

2003785230291908480_rs.jpg

اخه ي ي ي ي ي ي Anna & Nina خيلي Kool هستن

2003792407239571975_rs.jpg

اين هم امتيازه Tekken 3

2003907810161724791_rs.jpg

2003994801927957664_rs.jpg

2003902273985167642_rs.jpg

بقيش را بعدا ميزارم

چه جالب مقايسه كردي حال كردم اما نبايد به امتياز بازي اونقدر ها اهميت داد زياد هم مهم نيست...

اینم یه نوع مقایسه هست دیگه....:biggrin1::biggrin1::-"

به اون حرفت که گفتی محبوبیت DOA به خاطر کاراکترهای دخترش هست سخت موافقم
از نظر من 80 % به همین دلیل طرفدار داره....

عکسات هم خیلی باحاله مخصوصا اون عکسه که Jin توشه :cheesygri اینو باید به حسین نشون بدین:biggrin1:

آرش من قبلا دیده بودم اینا رو و باید بگم توطئه ای بیش نیست:biggrin1:
راستی آرش چرا جلوی tekken 5 نوشتی ps3 ,ps3?... تکن 5 که فقط رو Ps2 منتشر شد.. بعدش tekken dro واسه Ps3 منتشر شد...

شما هم هی از پست بقیه ایراد بگیر :biggrin1: (شوخی ^_^)

مردم شوخي شوخي حرف هاشون را ميزنن هميشه :biggrin1: (شوخي ^_^)

من تو 10 صفحه قبل ديدم هي درباره ي Steve و اينكه به Nina نميخوره مادرش باشه حرف ميزديد اخه Steve پسر biological نينا هستش اصلا ربطي به مادر بودن Nina نداره اون كه حامله نشده و Steve را نزاييده فقط تخمك را از Nina گرفتن و Biologicy استيو را درست كردن براي همينه Nina اصلا حسي نسبت به Steve نداره درباره ي پدرشم خيلي بحث ها بوده كه كي بوده يك سري ميگفتن Kazuya بوده و يك سري ديگه ميگفتن Paul بوده به خاطره Blonde بودنش اما فكر نميكنم اين ها بودن خلاصه معلوم نيست.

مردم شوخي شوخي حرف هاشون را ميزنن هميشه :biggrin1: (شوخي ^_^)

من تو 10 صفحه قبل ديدم هي درباره ي Steve و اينكه به Nina نميخوره مادرش باشه حرف ميزديد اخه Steve پسر biological نينا هستش اصلا ربطي به مادر بودن Nina نداره اون كه حامله نشده و Steve را نزاييده فقط تخمك را از Nina گرفتن و Biologicy استيو را درست كردن براي همينه Nina اصلا حسي نسبت به Steve نداره درباره ي پدرشم خيلي بحث ها بوده كه كي بوده يك سري ميگفتن Kazuya بوده و يك سري ديگه ميگفتن Paul بوده به خاطره Blonde بودنش اما فكر نميكنم اين ها بودن خلاصه معلوم نيست.
بخدا منظور بدی توی اون پسته نداشتم :( حسین جان ناراحت نشدید که؟؟ :دی

ولی بازم نینا مامان استیوه..... در مورد پدرش :

من هم یه سری شنیده ببودم که کازویا پدرشه.... ولی من فکر نمی کنم... چون در اون صورت ژن اهریمنی کازویا به استیو هم منتقل می شد و یه دویل استیو هم داشتیم توی بازی :evil:

در مورد بقیه ......... نمیدونم جدا!!!! :-"

آرش من قبلا دیده بودم اینا رو و باید بگم توطئه ای بیش نیست:biggrin1:
راستی آرش چرا جلوی tekken 5 نوشتی ps3 ,ps3?... تکن 5 که فقط رو Ps2 منتشر شد.. بعدش tekken dro واسه Ps3 منتشر شد...

آآآآآآوه ببخشید ... اشتباهی بیش نبود...ما که PS3 نداریم مثل شما ... نمی دونستم منتشر نشده :blushing:.....ولی منظورم هم نسخه PS2 بود که رو PS3 بازی می کنن (شوخی ^_^)

حسین حالا یکی نیست بیاد از خودت ایراد بگیره ... من که نوشتم ps3,ps3 هان؟ :-"

دورد به همه عزیزان

When Did You Get B:biggrin1::biggrin1:

2003739048930684334_rs.jpg

كلا VF هميشه گرافيكش از همه Fighty ها بهتر بوده
:eek::confused:
DOA هم بيشتر به خاطره دخترهاش معروف هستش اصلا نكته ي بازي همون خانم ها و سكسي بودنشون هستش كه همه دوست دارن
:eek: این میتونه یکی از ده ها نکته مثبت سری Dead or Alive باشه ولی همه چیز نیست. درضمن از جای خودت صحبت کن نه همه;).
اما در كل از VF خيلي بهتره و Fun هستش...
منطق میگه یا شما VF بازی نکردی یا از DOA بد میاد. از وقتی که VF5 تو ژاپن ریلیز شد، بنده این بازی رو دارم و بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی از جم وخم و چیک و پوک بازی خبر دارم. عمق فاجعه در کنترل مزخرف بازی که هیچ رقمه و با هیچ عقلی جور در نمیاد. نکته مقابل گیم پلی ، گرافیک وحشتناک بازیه که بنظر من اگر 100 برابر هم از این بیشتر بود، باز نمیتونست جای یه گیم پلی درست حسابی رو بگیره. خلاصه VF5 چیزی نیست که بخواد حرفی برای گفتن داشته باشه.
نکته: مگر نسخه Xbox360 که از پایه بهینه سازی شده و از Live پشتیبانی میکنه.

چند تا سئوال برام پش امده جناب Ironfist
شما چقدر VF5 رو بازی کردید؟
DOA چقدر بازی کردید؟
بنده بیشتر از 2000 ساعت سری Dead or Alive رو بازی کردم یعنی 3 و Ultimate و 4. اینقدر بازی Fighting در زندگیم انجام دادم که اجازه اظهار نظر رو در این زمینه به خودم بدم. از بوکس Atari 2600 تا حالا هر سبک بازی مبارزه ای که برای کنسولها ساخته شده رو بازی کردم. بدون هیچ تعصبی باید بگم بهترین سری
یک. Tekken
دو. Dead or Alive
سه. Mortal Kambat
هست و بس.
==============================================

به اون حرفت که گفتی محبوبیت DOA به خاطر کاراکترهای دخترش هست سخت موافقم
از نظر من 80 % به همین دلیل طرفدار داره....
منظورم با شما نیست، توهین نباشه ولی برای کسانی که ذهن منحرف داشته باشن بله.
==============================================

پ.ن. اسوکا جان والی که گزاشتی حرف نداشت. دمت داغ:biggrin1:.

پ.ن. اسوکا جان والی که گزاشتی حرف نداشت. دمت داغ:biggrin1:.

خواهش میکنم!!!! از تعریفتون ممنون :cheesygri

فریدون جان انگار سابقتون توی DOA خیلی زیاده... 2000 ساعت!!!!!!!! :eek: جدا خوش بحالتون!!! میگم سری دوم DOA مال PS2 هست؟؟؟ هنوز پیدا میشه؟
راستی نمی دونم این شایعس یا نه ولی شنیده بودم که DOA ( فکر کنم سری چهارمش) برای کامپیوتر هم منتشر میشه... این واقعیت داره؟ میشه DOA رو روی کامپیوتر به خوبی بازی کرد(با این دسته هایی که به کامپیوتر وصل میشه؟؟ :confused:)

فریدون جان انگار سابقتون توی DOA خیلی زیاده...
بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی :biggrin1: ( شرمنده اگر خودستائی شد :blushing: ).
میگم سری دوم DOA مال PS2 هست؟؟؟ هنوز پیدا میشه؟
فکر نمیکنم ولی سعی میکنم براتون گیر بیارم ( عتیقه فورشی خوبی رو میشناسم :biggrin1: ).
راستی نمی دونم این شایعس یا نه ولی شنیده بودم که DOA ( فکر کنم سری چهارمش) برای کامپیوتر هم منتشر میشه... این واقعیت داره؟ میشه DOA رو روی کامپیوتر به خوبی بازی کرد(با این دسته هایی که به کامپیوتر وصل میشه؟؟ )
شایعه ای بیش نیست. جدی نگیر;).

بیشتر از اون چیزی که فکرش رو بکنی :biggrin1: ( شرمنده اگر خودستائی شد :blushing: ).

ایول!!!!!!!!!

فکر نمیکنم ولی سعی میکنم براتون گیر بیارم ( عتیقه فورشی خوبی رو میشناسم :biggrin1: ).

:cheesygri:blushing:

شایعه ای بیش نیست. جدی نگیر;).

جدا حیف شد.....:(

فقط یه سوال دیگه: اون دختره که موهای قهوه ای بلند داره ( kokoro یا یه چیزی توی این مایه ها) نقش اوله؟ ببخشید انقدر سوال می پرسم.....
--------------------------------------------------------------------------
این داستان Devil Within توی تیکن5 اثری توی تیکن 6 داره؟؟؟
--------------------------------------------------------------------------
چرا از آسکا والپیپر خوب پیدا نمی کنم؟؟؟؟ :mad:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or