پائول فونیکس
قویترین بدشانس دنیا
tekken 2
پائول ........استاد جودو و بهترین دوست
مارشال لاو .......ترکیبی که او از جودو و کاراته ساخته بود او را مبدل به یک مبارز افسانه ای کرده بود ......ولی ........همیشه یکسری مشکلات عجیب و غریب مانع از این میشد تا در تورنمنتهای تیکن پیروز شود کما اینکه در تورنمت دوم ترافیک مانع از این شد تا بتواند در مقابل حریفش
کازویا حاضر بشه و .........
tekken 3
پائول به همراه
فورست لاو (پسر مارشال) وارد تورنمنت سوم شد تا شانس بیشتری برای بردن تورنمنت داشته باشن ولی.....
هیچکس در تورنمنت سوم موفق نشد پائول رو شکست بده و
ogre هم به سختی از او شکست خورد ....پائول با این فکر که با شکست اوگر تورنمنت تمام شده از مکزیک خارج شد و به آمریکا برگشت ولی بیخبر از اینکه ogre به
true ogre تبدیل شده و
جین موفق شد تا تورنمنت رو تموم کنه ...(البته اگر بشه اسمش رو گذاشت پیروزی)
tekken 4
پائول هرگز داستان جین و
ترو اگر رو باور نکرد و همیشه مدعی این بود که او قهرمان تورنمنت سوم بوده....
پائول با استفاده از پول جایزه تورنمت یه باشگاه رزمی درست کرد ....البته هیچکس باور نمیکرد یکی از قویترین فایترهای دنیا در این باشگاه تمرین میکنه....تمام کسانی که میخواستند نزد پائول مبارزه رو یاد بگیرند یا به سختی آسیب میدیدند یا از روش او خسته میشدند و او را ترک میکردند....بتدریج احترامی که مردم به عنوان قهرمان تورنمنت به او میگذاشتند رو به زوال گذاشت و باشگاه وی ورشکست شد....باشنیدن خبر تورنمنت چهارم پائول برای احیای گذشته از دست رفته وارد تورنمنت چهارم شد.....پائول این بار با حریف 20 سال پیش خودش یعنی کازویا مواجه شد ....و درست در همین لحظه خرس قهوه ای یعنی
کوما در راه او قرار گرفت ....پائول به یچ وجه خرس رو جدی نگرفت و نتیجه این شد که به سختی شکست خورد....پائول به شدت در مقابل کازویا تحقیر شد.....در همین جا بود که درک کرد چقدر از مسیر هنرهای رزمی (و فلسفه اون) منحرف شده....بنابراین تورنمنت رو ترک کرد.....
tekken 5
پائول هرگز خودش رو به خاطر اشتباهش در مقابل کوما نبخشید ...." چرا حریفم رو دست کم گرفتم".....بنابراین به سختی تمرین کرد " من بزرگترین رزمی کار در تمام دنیا خواهم شد"
برای پائول هیچ خبری بهتر از شروع تورنمنت پنجم نبود....پائول وارد تورنمنت شد
پایان تورنمنت پنجم:
شاید داستان هیچکس به اندازه پائول خنده دار نباشد..... در مرحله چهارم پائول در مقابل مارشال لاو قرار میگیرد ....مارشال عاجزانه از پائول در خواست کرد که اجازه بده تا در تورنمنت بالا بره تا بتونه قرض هاش رو بده....پائول هم فقط میگفت من نفر اول دنیا میشم که بعد از شکست مارشال بالا سرش میره و میگه" البته بعد از پیروزی مبلغ جایزه مال تو خواهد بود"
پائول این بار در مقابل کوما پیروز شد و البته موفق نشد تا کازویا رو ببینه
پاوئل در مقابل
جیپاجی :
جینپاجی:" هدف من اینه که تمام موجودات دنیا رو نابود کنم ....من میخوام قدرت شیطان رو در تمام دنیا...." پائول که حوصله اش از حرفهی جینپاجی سر رفته بود و خودش رو (با خاک بازی و انگشت توی گوش و ... کردن) سرگرم کرده بود حرفهای جینپاجی رو قطع کرد و گفت " ببین من کاری ندارم چیکار میخوای بکنی .... فقط 10 ثانیه ....10 ثانیه و من قهرمان دنیا خواهم شد"
و بعد از مبارزه ..."خب حالا اینجا جهنمیه که من اومدم ....دیگه در دنیا کسی نیست که من شکستش بدم بهتره ببینم در فضا کسی هست!!!!"
حالا اینکه چقدر پایان پائول به واقعیت kcnd;i من هم نمیدونم ولی در پایان پائول در حال تمرین در یک ایستگاه فضایی پیشرفته در یک باشگاه مسخره است ....پائول با یک مشت سنگین دیواری که عکس یک موجود فضایی روش چسبانده شده رو خرد میکنه .....و بافریاد میگه کجایید موجودات فضایی ...
که البته ایستگاه توسط موجودات فضایی (هزارن بشقاب پرنده) محاصره شده