طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
Steve Fox

4uky3nr.jpg

Bryan Fury

4u4piyt.jpg

Ganryu

53fgk1v.jpg

Gon

61nvx3a.jpg

Eddy Gordo

68arnd2.jpg

Miharu Hirano

6buuq3a.jpg

Hwoarang

5zedqti.jpg

تو عکسا که گذشتم....مرگ من از این خوشتیپ تر دیدی؟....ندیدی دیگه!برو تو کفش!

Bruce Irvin

66y0ugx.jpg

Jack

4p18pkz.jpg

Tiger Jackson

4zc4cxu.jpg

Wang Jinrey

6g20fg5.jpg

Asuka Kazama

6ard63s.jpg

-----
میگم کمک لازم نداری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/

قربانت آسکا جان......همین که لطف میکنی به پستام نگاه میکنه کمکه...
3925.gif

فکر کنم قبلا به این نتیجه رسیدیم اسمش دقیقا کوشیمیتســــــــــو نیست...یا من اشتباه میکنم؟؟؟؟؟؟
ممنون لادن جان بابت عکس ها،البته فکر کنم لازم نباشه از اونایی که قبلا آسوکاجان والپیپر گذاشته هم عکس بزاریا،زحمتت میشه،ولی اگه گذاشتی،چه بهتر...
bluesmiley.gif

(اسمایلی لادن بیشتر میپره،مال من یه نمه گندست!)(

یاد این که نینا یه مدت رشدش متوقف میشه(!!)نبودم...حالا این که مادر/مامان استیوه بیشتر جور درمیاد...حالا برگشتم صفحه های قبلی رو میخونم...که دوباره همه جزییات یادم بیاد...سوتی ندم!
38.gif

حامد جان،امضاتون خیلی قشنگه....^_^

آخرین ویرایش:
پائول فونیکس
قویترین بدشانس دنیا

tekken 2
پائول ........استاد جودو و بهترین دوست مارشال لاو .......ترکیبی که او از جودو و کاراته ساخته بود او را مبدل به یک مبارز افسانه ای کرده بود ......ولی ........همیشه یکسری مشکلات عجیب و غریب مانع از این میشد تا در تورنمنتهای تیکن پیروز شود کما اینکه در تورنمت دوم ترافیک مانع از این شد تا بتواند در مقابل حریفش کازویا حاضر بشه و .........

tekken 3
پائول به همراه فورست لاو (پسر مارشال) وارد تورنمنت سوم شد تا شانس بیشتری برای بردن تورنمنت داشته باشن ولی.....
هیچکس در تورنمنت سوم موفق نشد پائول رو شکست بده و ogre هم به سختی از او شکست خورد ....پائول با این فکر که با شکست اوگر تورنمنت تمام شده از مکزیک خارج شد و به آمریکا برگشت ولی بیخبر از اینکه ogre به true ogre تبدیل شده و جین موفق شد تا تورنمنت رو تموم کنه ...(البته اگر بشه اسمش رو گذاشت پیروزی)

tekken 4
پائول هرگز داستان جین و ترو اگر رو باور نکرد و همیشه مدعی این بود که او قهرمان تورنمنت سوم بوده....
پائول با استفاده از پول جایزه تورنمت یه باشگاه رزمی درست کرد ....البته هیچکس باور نمیکرد یکی از قویترین فایترهای دنیا در این باشگاه تمرین میکنه....تمام کسانی که میخواستند نزد پائول مبارزه رو یاد بگیرند یا به سختی آسیب میدیدند یا از روش او خسته میشدند و او را ترک میکردند....بتدریج احترامی که مردم به عنوان قهرمان تورنمنت به او میگذاشتند رو به زوال گذاشت و باشگاه وی ورشکست شد....باشنیدن خبر تورنمنت چهارم پائول برای احیای گذشته از دست رفته وارد تورنمنت چهارم شد.....پائول این بار با حریف 20 سال پیش خودش یعنی کازویا مواجه شد ....و درست در همین لحظه خرس قهوه ای یعنی کوما در راه او قرار گرفت ....پائول به یچ وجه خرس رو جدی نگرفت و نتیجه این شد که به سختی شکست خورد....پائول به شدت در مقابل کازویا تحقیر شد.....در همین جا بود که درک کرد چقدر از مسیر هنرهای رزمی (و فلسفه اون) منحرف شده....بنابراین تورنمنت رو ترک کرد.....

tekken 5
پائول هرگز خودش رو به خاطر اشتباهش در مقابل کوما نبخشید ...." چرا حریفم رو دست کم گرفتم".....بنابراین به سختی تمرین کرد " من بزرگترین رزمی کار در تمام دنیا خواهم شد"
برای پائول هیچ خبری بهتر از شروع تورنمنت پنجم نبود....پائول وارد تورنمنت شد
پایان تورنمنت پنجم:
شاید داستان هیچکس به اندازه پائول خنده دار نباشد..... در مرحله چهارم پائول در مقابل مارشال لاو قرار میگیرد ....مارشال عاجزانه از پائول در خواست کرد که اجازه بده تا در تورنمنت بالا بره تا بتونه قرض هاش رو بده....پائول هم فقط میگفت من نفر اول دنیا میشم که بعد از شکست مارشال بالا سرش میره و میگه" البته بعد از پیروزی مبلغ جایزه مال تو خواهد بود"
پائول این بار در مقابل کوما پیروز شد و البته موفق نشد تا کازویا رو ببینه
پاوئل در مقابل جیپاجی :
جینپاجی:" هدف من اینه که تمام موجودات دنیا رو نابود کنم ....من میخوام قدرت شیطان رو در تمام دنیا...." پائول که حوصله اش از حرفهی جینپاجی سر رفته بود و خودش رو (با خاک بازی و انگشت توی گوش و ... کردن) سرگرم کرده بود حرفهای جینپاجی رو قطع کرد و گفت " ببین من کاری ندارم چیکار میخوای بکنی .... فقط 10 ثانیه ....10 ثانیه و من قهرمان دنیا خواهم شد"
و بعد از مبارزه ..."خب حالا اینجا جهنمیه که من اومدم ....دیگه در دنیا کسی نیست که من شکستش بدم بهتره ببینم در فضا کسی هست!!!!"

حالا اینکه چقدر پایان پائول به واقعیت kcnd;i من هم نمیدونم ولی در پایان پائول در حال تمرین در یک ایستگاه فضایی پیشرفته در یک باشگاه مسخره است ....پائول با یک مشت سنگین دیواری که عکس یک موجود فضایی روش چسبانده شده رو خرد میکنه .....و بافریاد میگه کجایید موجودات فضایی ...
که البته ایستگاه توسط موجودات فضایی (هزارن بشقاب پرنده) محاصره شده

ولی خدایی....استیو چرا اصلا به نینا کاری نداره؟مادرشه ها!غیرت!طرفداری!
---
رژین جان تو جون بخوا.....ادامه میدم و همرو برت میزارم
3925.gif

-----
ندیدم پستتو حامد جان....ایول...دستت درد نکنه!
s050.gif

الان هستم ولي نه به شدت اويل عزيز
اویل(evil)یا دول؟!(devil)
رژین جان تو جون بخوا.....ادامه میدم و همرو برت میزارم
لطف داری... D:
خواهش میکنم ....لطف دارید ...چشمهای قشنگتون قشنگ میبینه...
^_^
این پائول کلا کاراکتر باحالیه ولی خوراک مرده خوریه
یعنی چی؟؟؟

فقط یه دو دقیقه نبودما....آفرین به لادن ...آفرین به حامد ...آفرین به همه ی تیکن بازها:cool: واقعا جای تحسین داره....

اگه تاپیک همیشه همین طوری باشه خیلی خوبه...:cheesygri
ادامه بدیم!!!!!!!!!!!

ولی خدایی....استیو چرا اصلا به نینا کاری نداره؟مادرشه ها!غیرت!طرفداری!

به نظر من نینا زیاد استیو رو تحویل نمیگیره....قاتله دیگه.....

امیدوارم تو تیکن 6 سر و کارشون با هم بیشتر باشه!!!!!!!!:cheesygri

یعنی چی؟؟؟
کلا بعضی از کاراکتر ها به درد مرده خوری می خورن.. یعنی کاراکتر هایی که به علت داشتن یه سری فن راحت,تو مد هایی غیر از 2 نفره به کار میان که من کلا زیاد با اینجور شخصیتا حال نمی کنم.. مثل ادی و کریستی.. جک-5 و کمی یوشیمیتسو و پائول هم خیلی کم...:biggrin1:

بچه ها اینجا کسی ps3 نداره؟! من الان یکی دو ماهی هست یه ps3 دستمه.. البته واسه خودم نیست.. tekken dr : online رو ps3 الان اومده؟!

من که ندارم....:(
Tekken DR online هم اومده:laughing: قیمتش یه کم از نسخه ای که آنلاین نداره بیشتره!!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or