طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
من بازی کردم و میگم با تیکن (بجز کمی گرافیک) قابل مقایسه نیست (خیلی هم خسته کننده است)
بیشتر سیستمش شبیه به soul calibur ساخته شده یعنی x برای گارد .مربع برای ضربات سبک ، مثلت ضربات سنگین و دایره برای لگد
برای کسی که تیکن رو بازی کرده تقریبا غیر ممکنه که این بازی رو بتونه قبول کنه خصوصا گارد گرفتن که تو تیکن اتوماتیک انجام میشه .......
ترکیب ضربات در تیکن بی نظیره .......امکاناتی که برای کاربر در نظر گرفته شده هم بسیار عالیه ...(فقط حیف باشه step زدن تو تیکن 5 حذف کردن و من دیگه نمیتونم راحت جاخالی بدم )

.........................
راستی میدونستید که تیکن 3 بهترین امتیاز رو تو کل تیکنها گرفته.....
ا

درسته.. واقعا بازی بیخودیه..از لحاظ گیم پلی خیلی خیلی ضعیفه... نسخه های قبلیشم همینطوری بود.. کلا یه ضد حال اساسی بود...
تکن 3 هم یادش بخیر.. فکر کنم 9.9 از گیم اسپات گرفت.. تکن تگ هم 9.8 فک کنم..

ولي به نظر من نامزدي خواهري چيزي باشه آخه
توی اینکه نینا مامان استیوه هیچ شکی نیست.... نینا همون طور که حامد گفت توسط دکتر بوسکونوویچ به یه خوابی فرو رفت که باعث شد پیر نشه .... واسه همینه که اصلا بهش نمیاد که مامان باشه .... ممکنه بگید که وقتی استیو 21 سالشه و نینا 24 سالشه پس چطور ممکنه که نینا مامان (چه خودمونی!) استیو باشه؟ باید بگم که نینا از نظر فیزیکی 24 سالشه ولی در حقیقت و اگه اون آزمایشها و اون خواب در کار نبود الان باید 43 سالش می بود!!!!!

آنا هم همین طور اون هم از نظر فیزیکی 22 سالشه وگرنه این دوتا خواهر در اصل خیلی خیلی پیرن!!!!!!!!! :)

نينا مامان استيو.... والا ما از علم سر در نمياريم!
127fs4573872.gif

اين نامكو چه ميكنه تا همه به هم برسنا... ياد بگير اي كپكام!
s2220.gif

آسكا جان از عكسات .ممنون اي كاش سال پيش اينارو ميزاشتي كه من عشق تكن بودم!همه آواتارم ميشدند.
127fs4196680.gif

کسانیکه تو بازی بهم ربط دارن:

jin and kazuya
jin and heihachi
jin and jun
jin and asuka
christie and eddy
xiaoyu and miharu
bruce and kazuya
jin and xioayu
jin and hwoarang
hwoarang and beak