وقتی شاویو میفهمه که هیهاچی واقعا نمرده و هنوز زنده هستش خیالش راحت شد و نفس راحتی میکشه.... با همه ی این حرفا جین ( که حالا دیگه رئیس میشیما زایباتسو شده)به این نتیجه میرسه که اگه هیهاچی ای وجود نداشته باشه کاراش خیلی راحت تر پیش میره و تصمیم میگیره که پدربزرگشو بکشه و جونشو بگیره!!!!! شاویو هم می خواست بره جلوی جین رو بگیره ولی با اون همه دم و دستگاه و تجهزات نظامی که میشیما زایباتسو داشت نزدیک شدن به جین کار خیلی سختی بود چه برسه به اینکه بخواد باهاش حرف بزنه و اونو متقاعد کنه....
میشیما زایباتسو جنگ و دشمنی بسیار بدی رو توی دنیا بوجود اورده بود و نمیشه گفت که محبوبیت زیادی داشت... هنگامی که خبر ششمین تورنمت به شاویو میرسه به امید اینکه بتونه روح جین رو از ژن اهریمنیش نجات بده وارد این مسابقه میشه!!!!!!
میگم،میخواین در مورد هر کاراکتری مینویسیم یه کم در موردش صحبت کنیم بعد دوستان(=آسوکاجان و حامد عزیز!)زحمت بکشن از یه کاراکتر دیگه خبر یا بیوگرافی یا هر چی بزارن...
این جوری هم موضوع صحبت داریم(!)هم بیوگرافی ها و.... حروم نمیشه و یه بحثی در موردش میکنیم..:cheesygri
راستی لازم به ذکره این Legendary Capoeira Master که استاد ادی تو زندان و پدر بزرگ کریستی هست همون ho chi miyong هست که اگه تو دموی تکن 3 دقت کرده باشید اونجا هم یه عکس داره که فکر می کنم از رندان فرار کرده باشه...
منم سعی می کنم این چند روزه بیوگرافی یه سری از شخصیت ها رو بذارم..
لادن جان مرسی...
اگه بتونید داستان شخصیت ها برای تیکن 6 رو ترجمه کنید خیلی ممنون میشم....اونوقت میشیم 3 نفر!!!!!:cheesygri
---------------------------------------
میگم به اندازه ی کافی در مورد شاویو بحث کردیم؟؟؟ یا نه؟؟؟:confused: