طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
ابهت کازویا قدرت فنگ سرعت و جاخالی های استیو خونسردی نینا استیل جین حرکات هورانگ و بیک سرعت مشت و لگدهای مارشال لاو بدل و کمبو های ازکا کازاما همه و همه قابل احترامند.
رقص بومی ادی و شوخ بودن ژیایو هم دلنشینه.
چون هدف از بازی کردن رو تفریح و سنجش ذهن میدونم با همه که اسمشنو گفتم بازی میکنم.

ابهت کازویا قدرت فنگ سرعت و جاخالی های استیو خونسردی نینا استیل جین حرکات هورانگ و بیک سرعت مشت و لگدهای مارشال لاو بدل و کمبو های ازکا کازاما همه و همه قابل احترامند.
چون هدف از بازی کردن رو تفریح و سنجش ذهن میدونم با همه که اسمشنو گفتم بازی میکنم.

بابا تو هم مثل خودمی ایول حال کردم:love:

چون هدف از بازی کردن رو تفریح و سنجش ذهن میدونم با همه که اسمشنو گفتم بازی میکنم

چه فعال....:laughing:

entrer.jpg

بابا از استيو هم يه چيزي بزاريد حالشو ببريم
راستي اين استيو چه ارتباطي با nina داره؟
آخه تو دموهاش از nina اسم مي بره :confused:

آخرین ویرایش:
تسلیت

بهترین بازی مبارزه ای:

virtua fighter
دیگر نامزدها: Mortal Kombat Armageddon , Tekken Dark Resurrection
خیلی نامردیه
کی این بازیه ویرتوا فایترو بازی کرده فکر نکنم از تکن بهتر باشه نه!!!!!!!:(

بابا از استيو هم يه چيزي بزاريد حالشو ببريم
راستي اين استيو چه ارتباطي با nina داره؟
آخه تو دموهاش از nina اسم مي بره :confused:

نینا مامان استیو هست!!!!!!!!!!:-"

اینم والپیپر از استیو:

بهترین بازی مبارزه ای:

virtua fighter
دیگر نامزدها: Mortal Kombat Armageddon , Tekken Dark Resurrection
خیلی نامردیه
کی این بازیه ویرتوا فایترو بازی کرده فکر نکنم از تکن بهتر باشه نه!!!!!!!:(

من بازی نکردم ولی مطمئن باش از تیکن بهتر نیست...واقعا نامردیه:mad:
ولی نباید به بقیه توجه کنیم اگه همه ی دنیا بگن Virtua Fighter من بازم میگم Tekken!!!!:)

من بازی کردم و میگم با تیکن (بجز کمی گرافیک) قابل مقایسه نیست (خیلی هم خسته کننده است)
بیشتر سیستمش شبیه به soul calibur ساخته شده یعنی x برای گارد .مربع برای ضربات سبک ، مثلت ضربات سنگین و دایره برای لگد
برای کسی که تیکن رو بازی کرده تقریبا غیر ممکنه که این بازی رو بتونه قبول کنه خصوصا گارد گرفتن که تو تیکن اتوماتیک انجام میشه .......
ترکیب ضربات در تیکن بی نظیره .......امکاناتی که برای کاربر در نظر گرفته شده هم بسیار عالیه ...(فقط حیف باشه step زدن تو تیکن 5 حذف کردن و من دیگه نمیتونم راحت جاخالی بدم )

.........................
راستی میدونستید که تیکن 3 بهترین امتیاز رو تو کل تیکنها گرفته.....
ا

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or