طرفداران سری Tekken

کدام شخصیت تکن؟!

• مجموع رای دهنده‌ها
    579
بچه ها این سوال رو همین طوری می پرسم :مگه سبک بک و هوارانگ یکی نیست ؟ پس چرا طرز گارد گرفتنشون باهم قرف میکنه؟؟؟؟:laughing::confused: گاهی وقتا سوالات فوق العاده عجیب غریبی به ذهنم میرسه!!!!

آره هر دو تاشون تکواندو کارن و بیک استاد هوارانگه....گارد گرفتنشون هم خیلی زیاد با هم تفاوت نداره ولی مگه همیشه دو تا تکواندو کار یه جور گار میگیرن:biggrin1:؟

ولی مگه همیشه دو تا تکواندو کار یه جور گار میگیرن:biggrin1:؟

خب...:-"منکه با اصول رزمی و تکواندو خیلی آشنا نیستم....ولی راست میگی اینکه 2 نفر تو بازی گارد یه جور داشته باشن هم یه جوریه...

سوال بود دیگه!!!:cheesygri

خب...:-"منکه با اصول رزمی و تکواندو خیلی آشنا نیستم....ولی راست میگی اینکه 2 نفر تو بازی گارد یه جور داشته باشن هم یه جوریه...

سوال بود دیگه!!!:cheesygri
درسته.. کلا خزمیشه دو نفر کاملا مثل هم باشن.. ولی کلا نوع مبارزه ی استاد با شاگرد اکثرا تفاوت داره... مثل Hochi miyong و ادی .. البته اینو از تو اندینگش میشه فهمید:biggrin1:

ولی کلا نوع مبارزه ی استاد با شاگرد اکثرا تفاوت داره... مثل Hochi miyong و ادی .. البته اینو از تو اندینگش میشه فهمید:biggrin1:

موافقم... راستی گارد کریستی و ادی مثل هم اند:) (منم این موضوع رو ول نمیکنم!!!:biggrin1:)

راستش من اصلا با L1 L1 R1 R2 بازی نمی کنم... عادت ندارم...:cheesygri
چرا.؟ خوبه که:biggrin1: البته تو فن های ساده و معمولی منم از اینا استفاده نمی کنم ولی بخوای با کینگ 7 سالتو بزنی باید استفاده شه:biggrin1: ولی چون تو dr با psp عادت کردم استفاده نکنم خیلی کمتر شده استفادم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or