طراح ارشد قبلی Titanfall به Naughty Dog پیوست

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

sqasaSs.bmp

Zied Rieke یکی از طراحان ارشد Titanfall و CoD : MW 1 & 2 به استودیو Naughty Dog پیوست ، ایشان یکی از قدیمی ترین طراحان استودیو Infinity Ward بود که بعد از عرضه CoD :MW 2 و مشکلات به وجود امده با Activision به همراه تعداد زیادی از اعضای اصلی از IW جدا شدند و استودیو Respawn Entertainment را تاسیس کردند و بعد از قریب 2.5 سال کار بر روی بازی Titanfall به عنوان طراح ارشد به دلایلی به همراه افرادی همچون Jason West از Respawn نیز جدا شدند و ایشان در حال حاضر در استودیو ND مشغول به کار است.
فبلا نیز طراح ارشد مراحل Halo 4 و طراح ارشد بخش تک نفره Medal of Honor Warfighter 2 (طراح ارشد قبلی استودیو Treyarch ) به ND پیوسته بودند.

نکته ای که ND رو خاص میکنه اینه که اعضایی که داخلش مشغول بکارن گلچینی از بهترین ها هستن. الان بنظر من ND ترسناک تر از گذشته شده!

در ضمن خدمت دوستان عرض کنم که در هیچ کجای دنیا هیچ شرکت بزرگی به این و ان پیشنهاد کاری نمیده! مگه اینکه شرکت تازه کاری باشه و دنبال جذب نیرو و یا شخص مورد نظر یه آدم خیلی گنده. عین امی هنینگ مثلا که جزو سلبریتی هاست و طبیعتا میرن دنبالش. انم تازه به این دلیل که فری لنس شده. حتما دوستان مستحضر هستن که ND جزو سه استدیو بزرگ دنیاست و طبیعتا همه کسایی که تو کارشون بهترین هستن از خداشونه که برن اینجا کار کنن! کلا مساله خیلی ساده ای هست! طرف میبینه تو کارش خیلی وارده، با بهترین استدیوها وارد مذاکره میشه و خوب در نهایت با یکیشون وارد مداکره.

این قضیه فیل هریسون هم به کلی قضیش جداس چون تو سطح مدیریت هست. اصول انتخاب CEO تو همه جای دنیا به این شکل هست که هیئت مدیره یا سهامدارها میان یه سری افراد رو برای این سمت کاندید میکنن و در نهایت یکی انتخاب میشه. کلا سیستم انتخابش با اعضای اجرایی زمین تا آسمون فرق داره! انتظار میره دیگه این موراد رو بلد باشید و مثال های اینقدر بدرد نخور نزنید.

من که بعد از کیلزون 2 که سونی نتونست یه شوتر اول شخص تراز اول ارائه کنه همیشه میگفتم کاش سانتا یا ناتی داگ یه دونه شوتر بسازن، که خیلی باعث مسرت میشه ...امیدوارم این رویا به حقیقت بپیونده .... اکثر افرادی هم که جذب شدن ..بازی های قبلیشون اول شخص بوده .... ولو که hl نمیسازه ... بعد از کیلزون 2 هم هیچ اول شخصی نبوده که بتونم تا اخرش برم یا اصلا هوس کنم بازیش کنم البته به جز بایوشاک بزرگ ... دیگه همگی .......................

ND تایید کنه که داره FPS میسازه همین الان پا میشم میرم توپخونه یه فروند PS4 میخرم :d

من نمیگیرم رو چه حساب فکر میکنید امدن ایشون به ND برابر با ساخت FPS هست؟:دی تخصص اصلی ایشون Level Designing و کلا نوشتن GDD برای بازی هاست. Level Designer ها هم اصولا وظایف اصلیشون چیدن است و پراپ ها تو محیط، مشخص کردن تریگرها، تثبیت فریم ریت، نورپردازی و تعیین لایت سورس ها، درست کردن بلاک مش برای ساختن نقشه بلاک اوت و این قبیل کارها هست. ضمن اینکه برخی از LD ها از جمله همین آقای Zied Rieke وظیفشون بالانس کردن هر مرحله هست. کلا اینکه Level Designing‌ یه تخصص کلی هست و کسی که این مهارت رو داره میتونه روی ژانرهای مختلف کار کنه.

مثلا من توی یه تاک از بچه های ND دیدم که بکس LD میگفتن اصل کارشون که خیلی روش تمرکز دارن طراحی نقشه بلاک اوت هست. نقشه بلاک اوت یه مدل سه بعدی از هر مرحله هست که ان رو قبل مدل سازی ان مرحله درست میکنن تا از طریق ان بفهمن توی هر مرحله دقیقا چه قسمت از چه ساختمون هایی دیده میشن تا دقیقا همون ها مدل بشن و پرفورمنس بیاد بالا. مثلا اگه نقشه هر بازی رو از بالا نگاه کنید یه سری ساختومن نیمه کاره و عکس و تکسچر میبینید که همشون VFX‌ شدن. بعد وظیفه اضافه کردن آبجکت ها و کلا بیک کردن ایفکت های آفلاین هم به عهده اینهاست و همیشه باید مواظب باشن طوری است ها چیده بشه که فریم ریت از حد معمول نیاد پایین تر. یعنی تخصص لول دیزاینرها بیشتر فنی هست و حول ساختن "های مپ" و اینا میچرخه. منتها خیلی از دوستان لول دیزاینرهارو با خود دیزاینرها اشتباه میگیرن و فکر میکنن این LD ها هستن که میشینن سناریو هر چانک از یه مرحله رو مینویسن در صورتی که این کار دیزاینرها هست و LD‌ تنها سناریو هر چانک رو توی مرحله میچینن و توری تریگرهارو ست میکنن که دقیقا هرکی هرجور بازی کرد همون اتفاق هایی که دیزاینرها میخوان بیفته و گرافیک خوب باشه و افت فریم نداشته باشه و .... کلا دهنشون صافه!:دی داخل پرانتز LD‌ اسکریپت هم مینویسن و تو غیر از ایران اسکریپت نویس ها خود LD ها هستن!

ماکان خون دماغ شدم جدی جدی:d چقد سخت بود اینا:d حالا کلا کاری به این آقا ندارم ولی عاشق سینه چاک FPS ام.حالا فک کن ND بخواد یه FPS بسازه.بازی نکردنش واسه من یکی حرام اندر حرامه:d

چه مغلطه ای !! شما هر وقت تونستی عکس حرف من رو ثابت کنی ! برای شما اعتبار دار میشه !!

=d>
یک مصاحبه از Nate Wells که میشه گفت معروفترین و کله گنده ترین آرتیست این صنعت هست توی گیم ترلیرز هستش که توش طریقه ی پیوستنش به ND رو توضیح میده. طرف میگه یک روز کامیونیتی منیجر ND توی فیسبوک با Wells داشته حرف میزده میگه ما دنبال ارتیست هستیم و میخوام اگهی بدیم که ولز خودش رو پیشنهاد میده. تنها فرق آدم کله گنده ای مثل ولز با بقیه این بود که دیگه لازم نیست رزومه بفرسته برای ND همه کاراش رو میشناسن همین. این که ND بیوفته به یکی التماس کنه که جونه من پاشو بیا حرف خنده داریه

خب آقایون منم حرفم همینه دیگه
میگم ایران نیست که طرف پاشنه در رو از جاش در بیاره , یه رابطه 2 طرفس . هر دو طرف ابراز تمایل میکنن

در آخر اون ND هست که , فرد واردش میشه ! ND که وارد فرد نمیشه !!!!! میشه ؟
حالا خوبه من خودم PS فنم ! اگه xbox فن بودم تا الان یه 2 3 هفته ای بن رو شاخش بود !!

وای پسر چه اعجوبه هایی به ناوتی داگ پیوستند منتظر شاهکار ناوتی داگ هستم مخصوصا طراح ارشد بخش کمپین بازی MOH Warfighter که نشان از تلاش یاد ناوتی داگ در بخش سینگل پلیر(کمپین)خواهد بود

خب من متعجبم که این خبر رو اینقدر دیر دیدم، Naughty Dog همیشه افراد خیلی قدرتمندی رو جذب خودش میکرده و دلیلش رو میتونید متوجه بشید اگر بشینید این تاریخچه استدیو رو که توی IGN یه چند ماهی دارن قسمت قسمت چاپ میکنن بخونید،اکثر Celebrity های دنیای گیمینگ دوست دارن توی Naughty Dog کار کنن استدیو نه تنها از لحاظ Talent قوی هستش بلکه محیط کاری خیلی متفاوت و خوبی داره که از بقیه استدیو ها متمایزش میکنه...
در رابطه با اینکه آیا دارن بازی اول شخص میسازن یا نه باید بگم که امکانش کم هستش(البته Naughty Dog همیشه توی هر نسل یه طرح جدید پیاده میکنن شاید هم ساختن، شکی نیست که FPS ی که Naughty Dog میسازه با FPS های N00b های بقیه دنیا خیلی فرق خواهد داشت، من به شخصه زیاد از این سبک خوشم نمیاد، بازیهای کمی بودن که واقعا دوستشون داشتم: KZ2 و Black شاید دوتایی باشن که همیشه به ذهنم میان، Resistence 2 هم قشنگ بود.
به هر حال مثل همیشه من باور دارم که اونها مارو نا امید نمی کنن پس اینقدر اینجا عین این خاله زنک ها غر غر نکنید که ای وای و های وقتی دقیقا نمی دونید چه اتفاقی قراره بیوفته:d
راجع به نیروی کار گرفتن هم بگم بهتون که اگر توی بازار کاری واقعی بوده باشید میدونید که هیچوقت یه شرکت قدرتمند مثل Naughty Dog نمیاد زنگ بزنه بگه بیا شما به ما بپیوند، اینجور شرکت ها بدون اینکه درخواست کنن روزی 100 تا CV براشون فرستاده میشه، شرکت های نوپا بیشتر اینطوری نیرو جذب میکنن و گاهی اوقات هم یه Head hunter یکی رو بهشون پیشنهاد میده و اونا اگر از CV طرف راضی باشن قراره ملاقات میگذارن باهاش....خیلی وقتها نه شرکت و نه شخص دنبال همدیگه نیستن ولی یه Head Hunter یکی رو به اون یکی معرفی میکنه.

این خبرو چرا من ندیدم؟ :دی.
ND تو هر ژانری رفته بهترینش رو ساخته (مثل عمو کوبریک :دی) من از خدامه FPS بسازن.
KZ2 و Black شاید دوتایی باشن که همیشه به ذهنم میان، Resistence 2 هم قشنگ بود.
بهترین fps انحصاری سونی R3 هست. بنظر من داستانش از Uncharted 3 هم بهتر بود :دی.

من خودمم همیشه اخرین سبکی که بازی میکنم fps بوده... ولی فکر کنین یه sci fi shooter fps با فرمولهای بازی سازی ناتی داگ عجب چیزی بشه... چیزی که بازار در هر صورت به سمتش رفته سونیم به همچین بازی احتیاج داره... kz که سالهاست اونطور که باید ندرخشیده ip سانتا هم که با وجود tps بودن کنسل شد... بعید نیست ناتی داگ یه fps خفن تحویلمون بده:d

شما اصلا بگو bioshok
شما اصلا بگو dishonord
از این ها بهتر که نداریم.
اتفاقا بدبختی جدید ما این هست که شاهد بازیهای fps ادونچر هستیم.
من به شخصه هیچ مشکلی با بازیهای مثل کال اب دیوتی و کیلزون و بتلفیلد ندارم.
ولی مشکل اینجاست بازیسازها الان دنبال ساختن یک بازی مثل دیسهانرد هستند و دارند همه چی را قاطی میکنند.
و متاسفانه طرفدار هم این سبک زیاد داره.

شما اصلا بگو bioshok
شما اصلا بگو dishonord
از این ها بهتر که نداریم.
اتفاقا بدبختی جدید ما این هست که شاهد بازیهای fps ادونچر هستیم.
من به شخصه هیچ مشکلی با بازیهای مثل کال اب دیوتی و کیلزون و بتلفیلد ندارم.
ولی مشکل اینجاست بازیسازها الان دنبال ساختن یک بازی مثل دیسهانرد هستند و دارند همه چی را قاطی میکنند.
و متاسفانه طرفدار هم این سبک زیاد داره.

Dishonoured که دسته بندیش RPG هستش عزیزم، اون اول شخص بودنش اهمیت آنچنانی نداره مثل ES وقتی میگیم FPS منظور بیشتر همون امثال KZ,COD,Battlefield, Bioshock, Half-life و غیره هستش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or