طراح ارشد قبلی Titanfall به Naughty Dog پیوست

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

sqasaSs.bmp

Zied Rieke یکی از طراحان ارشد Titanfall و CoD : MW 1 & 2 به استودیو Naughty Dog پیوست ، ایشان یکی از قدیمی ترین طراحان استودیو Infinity Ward بود که بعد از عرضه CoD :MW 2 و مشکلات به وجود امده با Activision به همراه تعداد زیادی از اعضای اصلی از IW جدا شدند و استودیو Respawn Entertainment را تاسیس کردند و بعد از قریب 2.5 سال کار بر روی بازی Titanfall به عنوان طراح ارشد به دلایلی به همراه افرادی همچون Jason West از Respawn نیز جدا شدند و ایشان در حال حاضر در استودیو ND مشغول به کار است.
فبلا نیز طراح ارشد مراحل Halo 4 و طراح ارشد بخش تک نفره Medal of Honor Warfighter 2 (طراح ارشد قبلی استودیو Treyarch ) به ND پیوسته بودند.

طبق چیزی که تو پروفایل طرف تو LinkedIn زده ، دسامبر 2012 از Respawn جدا شده واقعاً چقدر حرکت ND زشت بوده که این بابا رو جذب کردن..... :| 8-|

میگم حالا که دارن این حرکات زشت رو در راستای تضعیف بقیه استودیو ها میکنن نمیشه ایشون رو هم جذب کنن !؟ :دی
من خودم بهترین بازی زندگیم HLـه. ولی اول شخص شوتر اصلاً سبک مورد علاقم نیست. سوم شخص رو به شدت ترجیح می‌دم :d
آها الآن شد ترجیح دادن ، که درستش هم همینه :دی نه اینکه کلاً FPS بده نابود باید گردد :| :دی
اگه به ترجیح دادن باشه من خودم هم ترجیح میدم AA بسازن :دی

در کل بازی باید بازی باشد ، ژانرش که مهم نمیباشد :دی

این کار ناتی داگ داره حال به هم زن میشه:-& جذب کردن بهترین افراد استدیوهای دیگه و تضعیفشون اصلا درست نیست نمیشه که همه ی خوبای صنعت گیم تو یه استدیو جمع بشن ناتی داگ خودش به اندازه ی کافی افراد قوی داره نمیدونم چرا دارن بهترینای تیمای دیگرو جذب میکنن

کسی نگفت ناتی داگ اسلحه گذاشته اما درست نیست به بهترینای تیمای دیگرو جذب کنی وقتیکه خودت بهترین اعضا رو داری کمتر استدیویی اینکارو میکنه
پ ن:من خودم به شدت به ناتی داگ علاقه دارم و تک تک بازیاشون شاهکارن اما با اینکارشون مخالم یه وقت کسی فکر نکنه دشمن ناتی داگیم

تضعیف رقیب ؟! مگه بایرن مونیخِ ؟! :d

پ.ن: این آریا هم با اون بلاگش :| الان 10 دقیقست موندم جلو بایرن "ه" بزارم یا نه :|

آهان حالا شد مدرک سردبیر جان
اون موقع که فیل هریسون از سونی در اومد و رفت تو ماکروسافت , خودش رفت یا ماکرو بهش پیشنهاد داد ( درخواست .... هر چی ) ی
یعنی شما میگی طرف کیفش رو برمیداره , سرش رو هم میندازه پایین , بعد از Respawn در میاد میره تو ND !!
میتونه نره . کسی دارش نمیزنه که ...
خبر هم گفته طراح ارشد نگفته برنامه نویس معمولی یا ...

مغلطه نکن عزیز، یه چیزی گفتی باید ثابتش کنی وگرنه هیچ اعتباری نداره. یه نمونه با منبع بیار که فلان شرکت به فلان نفر پیشنهاد داده بیا تو شرکت ما کار کن.

یعنی شما میگی طرف کیفش رو برمیداره , سرش رو هم میندازه پایین , بعد از Respawn در میاد میره تو ND !!

:neutral:

apply میکنه، ND بررسی میکنه، بعد اگه خواستن استخدام می کنن. در اینجور موارد که طرف سابقه و رزومه کاری خوبی داره قطعا خیلی راحت تر از بقیه استخدام میشه، ولی اینطور نیست که شرکت بیاد خواهش و تمنا کنه که بیا برای ما کار کن!

آخرین ویرایش:
اين لينك سابقه ايشون در متا هست
https://www.metacritic.com/person/zied-rieke?******-options=games
ايشون علاوه بر طراح ارشد MW1 و MW2 طراح ارشد cod 2 و cod1 هم بودن :x البته علاوه بر طراح ارشد zied rieke سمت هاي ديگه هم مثل لول ديزاينر و Gameplay Scriptingرو هم در cod1 و cod2 بر عهده داشته ....لا مصب واسه خودش يه پا استديو سيار هست :)):-sكلا هرچي cod شاخ در طول تاريخ ساخته شده اونم همين چهارتاس كه ايشون طراح ارشدش بودن :)

جالبه ايشون در سال 2002 لول ديزاينر Medal of Honor Allied Assault هم بودن كه يكي از بهترين moh هست و متاشم 91 !!

مغلطه نکن عزیز، یه چیزی گفتی باید ثابتش کنی وگرنه هیچ اعتباری نداره. یه نمونه با منبع بیار که فلان شرکت به فلان نفر پیشنهاد داده بیا تو شرکت ما کار کن.
چه مغلطه ای !! شما هر وقت تونستی عکس حرف من رو ثابت کنی ! برای شما اعتبار دار میشه !!

=d>

apply میکنه، ND بررسی میکنه، بعد اگه خواستن استخدام می کنن. در اینجور موارد که طرف سابقه و رزومه کاری خوبی داره قطعا خیلی راحت تر از بقیه استخدام میشه، ولی اینطور نیست که شرکت بیاد خواهش و تمنا کنه که بیا برای ما کار کن!
خب منم همین رو میگم دیگه !
افراد سطح بالا نمیرن خودشون رو بکشن که تو رو خدا به من کار بدید , عجرتون با .......................
میان دنبالشون , حالا یا قبول میکنن یا قبول نمیکنن , این وسط هم 2 طرف احساس رضایت و خشنودی در میکنن ( یکم هم برای هم شاید ناز کنن )

چه مغلطه ای !! شما هر وقت تونستی عکس حرف من رو ثابت کنی ! برای شما اعتبار دار میشه !!

=d>

خب منم همین رو میگم دیگه !
افراد سطح بالا نمیرن خودشون رو بکشن که تو رو خدا به من کار بدید , عجرتون با .......................
میان دنبالشون , حالا یا قبول میکنن یا قبول نمیکنن , این وسط هم 2 طرف احساس رضایت و خشنودی در میکنن ( یکم هم برای هم شاید ناز کنن )

لول :)) دقیقا مشخص شد با چه جور طرفی دارم بحث می کنم. اشکال نداره آقا، حرف شما درسته، ما اشتباه کردیم.

آره لول =))
آخه مشکل من اینه که تو تیم بنفش یا نارنجی نیستم .

ربطی به تیم قرمز و سبز و نارجی و بنفش نداره حق با کیوانه شما اشتباه میکنی پافشاری هم میکینی .

دوست اولیمون که صحبتش از خنده هم گذشته اصلا ادم نیازی نداره فکر کنه اما این صحبت شما هم اشتباهه .

استدیو نمیاد برای جذب افراد مهم لیست کنه ببینه کدوم میتونه بگیره درخواست بده فوتبال که نیست طرف قبول کنه یا نه .

استدیو ND درخواست کار میگیره از افراد مختلف مثل این آقا رزومه طرف برسی میکنه میبینه به درد استدیو میخوره یا نه بعد قبول میکنه اینجوری نیست الان ND نشسته باشه بگه کی جذب کنیم یا اینکه هرکی امد ND جذب کنه .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or