طراح ارشد قبلی Titanfall به Naughty Dog پیوست

Lord Zeus

کاربر سایت
سلام

sqasaSs.bmp

Zied Rieke یکی از طراحان ارشد Titanfall و CoD : MW 1 & 2 به استودیو Naughty Dog پیوست ، ایشان یکی از قدیمی ترین طراحان استودیو Infinity Ward بود که بعد از عرضه CoD :MW 2 و مشکلات به وجود امده با Activision به همراه تعداد زیادی از اعضای اصلی از IW جدا شدند و استودیو Respawn Entertainment را تاسیس کردند و بعد از قریب 2.5 سال کار بر روی بازی Titanfall به عنوان طراح ارشد به دلایلی به همراه افرادی همچون Jason West از Respawn نیز جدا شدند و ایشان در حال حاضر در استودیو ND مشغول به کار است.
فبلا نیز طراح ارشد مراحل Halo 4 و طراح ارشد بخش تک نفره Medal of Honor Warfighter 2 (طراح ارشد قبلی استودیو Treyarch ) به ND پیوسته بودند.

خبر خیلی خوبی بود ! سوابق کاری ایشون نشون میده کارش رو بلده و باید دید توی ND چه میکنه.
کسی هم که قبلاً FPS کار کرده ، قرار نیست حتماً همیشه توی همین سبک کار کنه ! :دی میتونه تجربیاتش رو وارد بقیه سبک ها هم بکنه. ولی حتی اگه ND بازی FPS بسازه هم میشه بهش امیدوار بود. اینا تا امروز 3،4 تا سبک مختلف کار کردن (از Platformer تا Karting و Action Adventure و ...) که همگی عالی بوده ، حالا یه FPS هم بهش اضافه بشه ببینیم چی میشه ! :دی

باش تا خارج کنه ... طراح ارشد تایتانفال هم دیگه نمیتونه بازی بسازه که مثل تایتانفال این همه محبوب باشه
فكر نكنم ND بخواد fps بسازه ولي اگر روزي تصميم به چنين كاري بگيره شك نكن دقيقا همين اتفاقي كه دوستمون گفت ميوفته و مابقي رو از دور خارج مي كنه .....كلا ND تو هر سبكي كه بازي ساخته تا حالا از پلتفرمر بگير تا اكشن ادونچر خالص وتا مورد اخر كه اكشن ادونچر با تم SH بود بهترين بوده و مابقي رو از دور خارج كرده :)

آخرین ویرایش:
کسی هم که قبلاً FPS کار کرده ، قرار نیست حتماً همیشه توی همین سبک کار کنه ! :دی میتونه تجربیاتش رو وارد بقیه سبک ها هم بکنه. ولی حتی اگه ND بازی FPS بسازه هم میشه بهش امیدوار بود. اینا تا امروز 3،4 تا سبک مختلف کار کردن (از Platformer تا Karting و Action Adventure و ...) که همگی عالی بوده ، حالا یه FPS هم بهش اضافه بشه ببینیم چی میشه ! :دی
دیگه وقتی این همه دیزاینر FPS خصوصاً Ray Almaden رو گرفتن احتمال خیلی زیاد میخوان FPS بسازن :دی
FPS هم ملت یه جوری فحش میدن و میگن نه نه انگار هرچی FPS هست بده :| :| نمیدونم شاید هم از دید دوستان HL&Bioshock بدن :-/ :دی

خبر خیلی خوبی بود ! سوابق کاری ایشون نشون میده کارش رو بلده و باید دید توی ND چه میکنه.

من که دوست دارم یه روزی ازشون یه بازی OW ببینم .:d

من که دوست دارم یه روزی ازشون یه بازی OW ببینم .:d
فکر نکنم ناتی داگ با وجود راکستار سمت open world بره!:d
ولی اگر FPS بسازن غیر از گرافیک میتونن رو گیم پلی بازی های اول شخص هم تاثیر بسزایی بزارن.(cod داره 10 سال یه گیم پلی رو تکرار میکنه...:|)

اصلا دوست ندارم بازی بعدی ناتی داگ fps باشه و باید تو فاز همون بازی اکشن سوم شخص ماجراجویی بمونن !!
فقط الان برام سوال هست که اگه نیل و بروس قراره فیلم tlou رو بسازن پس بازی تیم بعدی ناتی داگ که این 2 بالا سرش باید باشن رو هواست؟!

آخرین ویرایش:
باش تا خارج کنه ... طراح ارشد تایتانفال هم دیگه نمیتونه بازی بسازه که مثل تایتانفال این همه محبوب باشه
من اصلا اسمی از Titanfall بردم؟ :| اصلا خوندی چی گفتم؟ :|

بعدشم کلا Titanfall به نظر من که چیز خاصی نیست، همون مولتی CoD + یه سری وسایل نقلیه، من که زیاد خوشم نیومد!
اگه Ubisoft به The Division گند نزنه (مثل کاری که با WD کرده :d) The Division درسته Titanfall رو قورت میده :d

این کار ناتی داگ داره حال به هم زن میشه:-& جذب کردن بهترین افراد استدیوهای دیگه و تضعیفشون اصلا درست نیست نمیشه که همه ی خوبای صنعت گیم تو یه استدیو جمع بشن ناتی داگ خودش به اندازه ی کافی افراد قوی داره نمیدونم چرا دارن بهترینای تیمای دیگرو جذب میکنن
اسلحه نزاشته رو شقیقشون بگه باید حتما بیاین اینجا
پیشنهاد میده اونا هم قبول کردن
کسی نگفت ناتی داگ اسلحه گذاشته اما درست نیست به بهترینای تیمای دیگرو جذب کنی وقتیکه خودت بهترین اعضا رو داری کمتر استدیویی اینکارو میکنه
پ ن:من خودم به شدت به ناتی داگ علاقه دارم و تک تک بازیاشون شاهکارن اما با اینکارشون مخالم یه وقت کسی فکر نکنه دشمن ناتی داگیم

آخرین ویرایش:
این کار ناتی داگ داره حال به هم زن میشه:-& جذب کردن بهترین افراد استدیوهای دیگه و تضعیفشون اصلا درست نیست نمیشه که همه ی خوبای صنعت گیم تو یه استدیو جمع بشن ناتی داگ خودش به اندازه ی کافی افراد قوی داره نمیدونم چرا دارن بهترینای تیمای دیگرو جذب میکنن

ND پیشنهاد میده، اونام قبول می کنن؟ والا همه جای دنیا این کارمندها هستن که برای استخدام شدن درخواست میدن، نه بالعکس!

--------------
یه موردی هم که اینجا دیدم اینه که بعضی ها فکر می کنن صلاح ND رو بهتر از خودشون میدونن. این چه فکریه آخه؟

ND پیشنهاد میده، اونام قبول می کنن؟ والا همه جای دنیا این کارمندها هستن که برای استخدام شدن درخواست میدن، نه بالعکس!

--------------
یه موردی هم که اینجا دیدم اینه که بعضی ها فکر می کنن صلاح ND رو بهتر از خودشون میدونن. این چه فکریه آخه؟
کارمندهای معمولی و جزء , بله
نه افراد سطح بالا و مهم تر !!

دیگه وقتی این همه دیزاینر FPS خصوصاً Ray Almaden رو گرفتن احتمال خیلی زیاد میخوان FPS بسازن :دی
FPS هم ملت یه جوری فحش میدن و میگن نه نه انگار هرچی FPS هست بده :| :| نمیدونم شاید هم از دید دوستان HL&Bioshock بدن :-/ :دی

من خودم بهترین بازی زندگیم HLـه. ولی اول شخص شوتر اصلاً سبک مورد علاقم نیست. سوم شخص رو به شدت ترجیح می‌دم :d

مشکل شما ها اینه شرکتایی مثل ناتی داگ رو با شرکتای ایرانی مقایسه میکنید:دی
این شرکتا یه سیاست کلی دارن! هرچقدرم کارکنا عوض شن قرار نیست سیاستاشون عوض شه! مثل iw هم نیستن که هر سال یه بازی بدن بیرون در نتیجه رو ip هاشون کار میکنن!
نگرانیتون بیخوده

لطفا برای این فرضیه تون مدرک بیارید.
آهان حالا شد مدرک سردبیر جان
اون موقع که فیل هریسون از سونی در اومد و رفت تو ماکروسافت , خودش رفت یا ماکرو بهش پیشنهاد داد ( درخواست .... هر چی ) ی
یعنی شما میگی طرف کیفش رو برمیداره , سرش رو هم میندازه پایین , بعد از Respawn در میاد میره تو ND !!
میتونه نره . کسی دارش نمیزنه که ...
خبر هم گفته طراح ارشد نگفته برنامه نویس معمولی یا ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or