B@tman-Forever
کاربر سایت
مدل Sony W680 32" <== tv ,
اون بست ها هم به بست کمربندی معروفن...
همین بست کمربندی
- - -ویرایش - - -
اینم یه نمایی از رو برو برای شب خوبه ؟
![]()
فوق العادس
برای شب چون اون رنگ سفیدم هست و فقط ابی نیست نباید اذیت کنه مدل Sony W680 32" <== tv ,
اون بست ها هم به بست کمربندی معروفن...
اینم یه نمایی از رو برو برای شب خوبه ؟
![]()
برای شب چون اون رنگ سفیدم هست و فقط ابی نیست نباید اذیت کنه ممنونفوق العادسبرای شب چون اون رنگ سفیدم هست و فقط ابی نیست نباید اذیت کنه
اگه فقط ابی تیره بود یکم ممکن بود چشو اذیت کنه به نظرم
ولی عالیه .
خوب داداش این چیه گذاشتی؟:dبا نام و یاد خدا
اتاق گیمری من...،:
من در مورد اتاق گیمری خودم و فنگ شویی اینجا باس بگم که..
این صندلی منه و من 12 ساعت از روزم و این رو میشینم(دیگه نیازی هست من ادامه بدم ...؟)
در پناه خدا باشید..:d
( یادتون باشه حتی تلوزیون همسایه ها هم میتونست بازی رو ببینه !!! صحفه های اول دوستان زحمت کشیدن گذاشتن عکس ها رو اما اینقدر هزینه بر هست که نبینید بهتر هستدوستان مرجع حارجی هستش که از روش ایده بگیریم؟
خوب داداش این چیه گذاشتی؟:d
فقط میخواستی بگی شکسته ؟
خوب این رو هم بگو که ما کلا" یه 21 سیاه سفید داشتم که زمانی که روش ماریو بازی میکردم نصف صحفه بالا بود نصفش پایین من پای ماریو رو بالا میدیدم بعد میپریم از پایین میدیدمش کلا" من بازی ها رو اینطوری بازی میکردم تا زمانی که فیش از پست tv در اومد و تصویر درست شد !!!( یادتون باشه حتی تلوزیون همسایه ها هم میتونست بازی رو ببینه !!!
![]()
بعد حالا اودی از یه صندلی به این خوبی که ما آرزو داشتیم بشینیم روش عکس گذاشتی ؟
مرسی داداشواقعا زیباست . فقط یک سوال . طریقه چسبوندن این استیکرا آسونه ؟ ویدئوی یوتیوب هم دیدم ولی بنظر ساده نیست . میخوام بخرم ولی میترسم گند بزنم پاره بشه .
اتاقت واقعا زیباستاز هرگونه نظری استفبال میشه
ممنون![]()
و با سلیقه چیده شدهاینم یه نمایی از رو برو برای شب خوبه ؟
![]()
دمت گرم اشکان جان اگه هر نظری داشته باشی که در توانم باشه حتما" انجام میدمسلام حسین جان چند بار خواستم بگم میز رو بکش وسط اتاق که خودت کردی من راحت شدم...:d
:d )ممنون مسعود جان !!!حسین جان نورپردازی خیلی خوب و قشنگ شده
سلام دوستان این هم از اتاق بازی من
البته کاملا ساده می باشد و به اتاق شیک دوستان نمی رسد.
![]()
![]()
![]()