طراحی اتاق بازی Gaming Room design

دوستان تو این تاپیک قرار بود بیشتر عکس بزاریم این بحث راهنمایی در مورد خرید صندلی بادی یا نورپردازی رو هم میشه تو پروفایلتون ادامه داد لطفا از این پست به بعد خواهشا پستاتون با عکس همراه باشه
ممنونم

دوستان تو این تاپیک قرار بود بیشتر عکس بزاریم این بحث راهنمایی در مورد خرید صندلی بادی یا نورپردازی رو هم میشه تو پروفایلتون ادامه داد لطفا از این پست به بعد خواهشا پستاتون با عکس همراه باشه
ممنونم
مسعود جان اینجا هم قرار بود عکس گذاشته بشه هم تبادل نظر و راهنمایی عکس خالی که به کار نمیاد که درسته ؟

- - -ویرایش - - -

فقط اون پلاستیک پایه تلوزیون بکن که خیلی ....:d
آره خودمم میدونم مسخره هستش اما اینم در نظر بگیر که وقتی صبح دستمال میکشم بعد ظهر باز کاملا" گرد غبار روش نشسته !!!برای این نکندم چون در صورت نبودنش با این میزان دستمال کشیدن کاملا" پایه پر از خاک میشه ( جنوب مثل تهران نیست که هواش غبار سیاه داشته باشه به جاش گرد خاک اینقدر که هر 12 ساعتم دستمال بکشی کمه )

- - -ویرایش - - -

این صندلیه یا انجیره ؟=))
علی جان این برای همون اول هست که اومد حالا کوبیده تر شده و بیشتر شکل صندلی به خودش گرفته چند روز دیگه باز ازش تونستم عکس میذارم که شکل بعد استفادش رو هم بچه ها ببینن

دوستان اگه کسی طرحی نظری چیزی داره یا اینکه بتونه عکسی از اتاق و محلی که برای گیم در نظر گرفته قرار بده خیلی کمک میشه به تایپیک
کسی نظری در مورد نور اتاق برای شب داره ؟ که چشم بهش فشار نیاد با این حال تاریک هم باشه یه مقدار

دوستان اگه کسی طرحی نظری چیزی داره یا اینکه بتونه عکسی از اتاق و محلی که برای گیم در نظر گرفته قرار بده خیلی کمک میشه به تایپیک
کسی نظری در مورد نور اتاق برای شب داره ؟ که چشم بهش فشار نیاد با این حال تاریک هم باشه یه مقدار
سلام من تلویزیونم Glossy ـه برای همین مجبورم حتی تو روز هم چراغ های اتاق رو خاموش کنم ولی تاریکیه مطلق هم خوب نیست چشم رو اذیت میکنه و کیفیت تصویر هم کمی افت میکنه ( به خاطر رنگ مشکی و اینا ) . یه لامپ 12 وات آفتابی پشت تلویزیون قرار دادم با کمی دستکاری و دکور کردن جوری که هم الان خیلی قشنگ شده هم اینکه اتاق کمی نور داره ولی منبع نور پشت تلویزیونه و رفلکتی نداره اصلا .

سلام من تلویزیونم Glossy ـه برای همین مجبورم حتی تو روز هم چراغ های اتاق رو خاموش کنم ولی تاریکیه مطلق هم خوب نیست چشم رو اذیت میکنه و کیفیت تصویر هم کمی افت میکنه ( به خاطر رنگ مشکی و اینا ) . یه لامپ 12 وات آفتابی پشت تلویزیون قرار دادم با کمی دستکاری و دکور کردن جوری که هم الان خیلی قشنگ شده هم اینکه اتاق کمی نور داره ولی منبع نور پشت تلویزیونه و رفلکتی نداره اصلا .
دقیقا" من هم حالا دارم یه نوار led سفید به پشت تلوزیون میزنم که نور شدید تلوزیون چشم رو درد نیاره هم موجب میشه جالب تر به نظر برسه اتاق هم اتاق رو روشن میکنه کمی
ممنون از نظرتون
میشه از کاری که کردید عکس بگیرید ؟ لامپتون میزان نورش خیلی کمه یا در حدی هست که اتاق رو روشن کنه

دقیقا" من هم حالا دارم یه نوار led سفید به پشت تلوزیون میزنم که نور شدید تلوزیون چشم رو درد نیاره هم موجب میشه جالب تر به نظر برسه اتاق هم اتاق رو روشن میکنه کمی
ممنون از نظرتون
میشه از کاری که کردید عکس بگیرید ؟ لامپتون میزان نورش خیلی کمه یا در حدی هست که اتاق رو روشن کنه
بیا عزیز همینطوری الان چند تا عکس گرفتم در حدی که ببینی چطوری میشه تقریبا :

39828558686891394370.jpg

40113905424020742444.jpg

51504897245249856711.jpg

تشکر عالی شده منم دارم یه چیزی تقریبی مثل این وصل میکنم اما نوار smd هست و نورش گمونم بیشتر بشه اما مثل نظری که شما دادید پشت tv هست و اونطور که تست کردم موجب شد که از میزان شدت نوری که توی تاریکی توی چشم میخوره و کاسته بشه و چشم کمتر نارحت بشه
ممنون برای پشنهاد عالیتون

آخرین ویرایش:

40113905424020742444.jpg

51504897245249856711.jpg

سلام. یه پیشنهاد دارم. اون پریز چندراهی دیواری رو بردار و به جاش یه چند راهی زمینی بزن اینجوری اصل چند راهی میاد رو زمین. اینجوری زیاد تو دید نیست. بهتره. البته اگه شدنی هست. چون از اینجا معلوم نیست دقیقا چیه.

Sent from my HTC Desire 816 dual sim

آخرین ویرایش:
سلام این نور ها LED هستند؟
میشه عکس از این لامپ ها یا LED iهاتون قرار دهید .
هالوژن هستن اینا !!!
برای اون میز دوستمون که قرمز و آبی هست و تو کار هست
اون یکی دیگه از دوستامون آقا محمد هم که یه لامپ معمولی هستن که عکس هم گذاشتن !!!

خب دوستان گفتم منم یه عکس از قسمت گیمینگ اتاقم بذارم . راستش ممکنه خیلی خفن نباشه ولی برای من با این سن (13 سال :|) به نظرم بدک نمیاد ولی نظر دوستان رو میخوام بدونم .

در ضمن برای این که صفحه سنگین نشه و حجمتون نره ، کیفیت تصاویرو کم کردم و تصاویر اصلی رو تو یه فایل rar فشرده و اپلود کردم . اینم لینک :

لینک

اولین عکس مربوط میشه به نمای کلی :

7agmb3pqr5klv9m4imi8.jpg

دومین عکس رو از نمای بقل میز گذاشتم . به این دلیل این که فک میکنم تونستم از فضای متوسط اتاق بهترین استفاده رو کنم و همین طور برای کارهای مختلف هم یه قفسه بندی مناسب کردم .

jsz1qg4xtjmcvxzdksrf.jpg

سومین عکس هم مربوط میشه به شکل کابل و سیم هایی که به کنسول ها و دستگاه های دیگه وصل کردم که البته میدونم یکم نامرتبه ولی اذیتم نمیکنه :دی .

1brt41uxiqq6y35yixbq.jpg

چهارمی هم جایی هست که سیم های برق به سه راه (سه راه نیست :دی ) وصل شدن که خیلی به چشم نمیاد .

y3jp9hk29gc91v53q8qo.jpg

عکس بعدی که یکی از مهم ترین قسمت های کاره جایی هست که کنسولامو گذاشتم . درست کردن تخته چوب به کنار ولی محکم کردنش واقعا ممکنه اذیت کنه . البته برای من چون دیوارم از اجر فشاری درست شده مشکلی نداشت و راحت نصب شد . ولی برای دیوارهای سفالی ممکنه بعد از یه مدت شل بشه و یا استحکام کافی رو نداشته باشه . البته من از یک سرف دیگه هم به دیوار سفت کردم :دی که تو یکی از عکس ها دیده میشه . مسئله بعدی هم تاب بر نداشتن همین تخته چوب هست :| که این قضیه هم با محکم کردن به دیوار مشترکه . یعنی هم برای وصل کردن به دیوار و هم برای تاب بر نداشتن پست تخته رو تا وسط تخته با یه مته (املای درستشو نمیدونم :دی) بزرگ سوراخ کردیم تا اون میله ای که میره داخلش هم باعث شه تاب برنداره و هم خیلی عالی به دیوار محکم شه :دی

x58oszyt5032uz84d5p9.jpg

اخرین تصاویر هم مربوط میشه به سیم های پشت کنسول ها که به طرز فجیعی مرتبشون کردم :| یعنی ممکنه یکم غیر استاندارد باشه ولی تا الان برام مشکل ایجاد نکرده :دی .

dfhkqy29tmdkq3denf5d.jpg

b5zz6gh5hfa5p5d2urgk.jpg

اخرین تصویر هم مربوط میشه به نور اتاق که من معمولا تو روز به خاطر این که بغل پنجره ام یا پرده رو میکشم چراغو روشن میکنم یا پرده رو نمیکشم . شب هم که بعضی وقت ها از لامپی که دقیقا پشتمه استفاده میکنم که به خاطر شدت زیادش باعث میشه تو صفحه تیره چشم اذیت شه ولی با لامپ معمولی مشکلی ندارم و تو همه تصاویر عالیه :| .

3veadzxxn6g6jgrzzbgu.jpg

yhf6ypcpn3ep16kjdl5k.jpg

خب دوستان امیدوارم طراحی اتاقم خیلی بد نبوده باشه و این که خوش حال میشم اگه ایراداتشو بگین چون رو این قضیه خیلی حساسم و بگین سریع برطرفش میکنم :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or