خب دوستان گفتم منم یه عکس از قسمت گیمینگ اتاقم بذارم . راستش ممکنه خیلی خفن نباشه ولی برای من با این سن (13 سال
) به نظرم بدک نمیاد ولی نظر دوستان رو میخوام بدونم .
در ضمن برای این که صفحه سنگین نشه و حجمتون نره ، کیفیت تصاویرو کم کردم و تصاویر اصلی رو تو یه فایل rar فشرده و اپلود کردم . اینم لینک :
لینک
اولین عکس مربوط میشه به نمای کلی :
دومین عکس رو از نمای بقل میز گذاشتم . به این دلیل این که فک میکنم تونستم از فضای متوسط اتاق بهترین استفاده رو کنم و همین طور برای کارهای مختلف هم یه قفسه بندی مناسب کردم .
سومین عکس هم مربوط میشه به شکل کابل و سیم هایی که به کنسول ها و دستگاه های دیگه وصل کردم که البته میدونم یکم نامرتبه ولی اذیتم نمیکنه
.
چهارمی هم جایی هست که سیم های برق به سه راه (سه راه نیست
) وصل شدن که خیلی به چشم نمیاد .
عکس بعدی که یکی از مهم ترین قسمت های کاره جایی هست که کنسولامو گذاشتم . درست کردن تخته چوب به کنار ولی محکم کردنش واقعا ممکنه اذیت کنه . البته برای من چون دیوارم از اجر فشاری درست شده مشکلی نداشت و راحت نصب شد . ولی برای دیوارهای سفالی ممکنه بعد از یه مدت شل بشه و یا استحکام کافی رو نداشته باشه . البته من از یک سرف دیگه هم به دیوار سفت کردم
که تو یکی از عکس ها دیده میشه . مسئله بعدی هم تاب بر نداشتن همین تخته چوب هست
که این قضیه هم با محکم کردن به دیوار مشترکه . یعنی هم برای وصل کردن به دیوار و هم برای تاب بر نداشتن پست تخته رو تا وسط تخته با یه مته (املای درستشو نمیدونم
) بزرگ سوراخ کردیم تا اون میله ای که میره داخلش هم باعث شه تاب برنداره و هم خیلی عالی به دیوار محکم شه
اخرین تصاویر هم مربوط میشه به سیم های پشت کنسول ها که به طرز فجیعی مرتبشون کردم
یعنی ممکنه یکم غیر استاندارد باشه ولی تا الان برام مشکل ایجاد نکرده
.
اخرین تصویر هم مربوط میشه به نور اتاق که من معمولا تو روز به خاطر این که بغل پنجره ام یا پرده رو میکشم چراغو روشن میکنم یا پرده رو نمیکشم . شب هم که بعضی وقت ها از لامپی که دقیقا پشتمه استفاده میکنم که به خاطر شدت زیادش باعث میشه تو صفحه تیره چشم اذیت شه ولی با لامپ معمولی مشکلی ندارم و تو همه تصاویر عالیه
.
خب دوستان امیدوارم طراحی اتاقم خیلی بد نبوده باشه و این که خوش حال میشم اگه ایراداتشو بگین چون رو این قضیه خیلی حساسم و بگین سریع برطرفش میکنم