شما ازشون چه طرحی خرید کردی؟
سفارش دادی برات کاستوم چاپ کنن؟
من the last و uncharted و assassins سفارش دادم جنس عالیه
شما ازشون چه طرحی خرید کردی؟
سفارش دادی برات کاستوم چاپ کنن؟
دوستان به نظرتون نوار LED ها رو هر چهار طرف tv بچسبونم یا زیرش رو خالی بذارم؟
بعضی جاها دیدم بالا،راست و چپش رو می چسبونن...
دوستان این برای من رسید خوبه ولی پول اتوبوسش کمرم رو شکوند !! 53 هزار تومن 1/3 قیمت خودش شد!!!
باید شارژ بشه گویا بعد مدتی ( داخلش دون های کائو چو میریزن !!!!)منم از اینا حدود یک ماه پیش گرفتم که متاسفانه بعد از چند وقت حالتشو از دست میده
بزار تو یخچال اون بستنیا رو، آب میشن حیفهدوستان این برای من رسید خوبه ولی پول اتوبوسش کمرم رو شکوند !! 53 هزار تومن 1/3 قیمت خودش شد!!!
موو رو ترول نکن من موو رو خیلی دوست دارم :dبزار تو یخچال اون بستنیا رو، آب میشن حیفه
باید شارژ بشه گویا بعد مدتی ( داخلش دون های کائو چو میریزن !!!!)
میشه عکس مال خودتون رو بذارید ؟ جنسش بد نیستا خوبه !! از نظر محکمی هم خوبه طبیعتا" بعد مدتی هر وسیله ای از شکل اولیش تغیر پیدا میکنه اما من قبلش که پرسیدم گفتن بعد یه مدت که یونولیت های داخلش کوبیده شد باید شارژ بشه موادش و مقداری بهش اضافه بشه !!
داداش واروش کن بعدش یکم تکونش بده که این دونه ها از هم جدا بشن بعد دوباره با دست و نشستن بهش شکل بده و اگه میخوای بهتر و پر تر باشه تونستی دونه های یونولیت گیر بیار و از زیپ زیرش بهش اضافه کن تا پر تر بشه !!!
غش کرده خخخخخخخخخ
داداش واروش کن بعدش یکم تکونش بده که این دونه ها از هم جدا بشن بعد دوباره با دست و نشستن بهش شکل بده و اگه میخوای بهتر و پر تر باشه تونستی دونه های یونولیت گیر بیار و از زیپ زیرش بهش اضافه کن تا پر تر بشه !!!
برا مال شما همه یونولیتش رفته زیر و بالا خالی مونده !!!
سلام و ارادتداداش واروش کن بعدش یکم تکونش بده که این دونه ها از هم جدا بشن بعد دوباره با دست و نشستن بهش شکل بده و اگه میخوای بهتر و پر تر باشه تونستی دونه های یونولیت گیر بیار و از زیپ زیرش بهش اضافه کن تا پر تر بشه !!!
برا مال شما همه یونولیتش رفته زیر و بالا خالی مونده !!!
قابل دار نیستسلام و ارادت
مبارک باشه دوست عزیز چشم منم گرفت خیلی خوشم اومد ایشاا... بعد عید رفتم سر خونه و زندگیم حتما تهیش میکنم
دوستان این برای من رسید خوبه ولی پول اتوبوسش کمرم رو شکوند !! 53 هزار تومن 1/3 قیمت خودش شد!!!