طراحی اتاق بازی Gaming Room design

دوستان این برای من رسید خوبه ولی پول اتوبوسش کمرم رو شکوند !! 53 هزار تومن 1/3 قیمت خودش شد!!!
hiy3er8v89dxor7609yg.jpg

منم از اینا حدود یک ماه پیش گرفتم که متاسفانه بعد از چند وقت حالتشو از دست میده
باید شارژ بشه گویا بعد مدتی ( داخلش دون های کائو چو میریزن !!!!)
میشه عکس مال خودتون رو بذارید ؟ جنسش بد نیستا خوبه !! از نظر محکمی هم خوبه طبیعتا" بعد مدتی هر وسیله ای از شکل اولیش تغیر پیدا میکنه اما من قبلش که پرسیدم گفتن بعد یه مدت که یونولیت های داخلش کوبیده شد باید شارژ بشه موادش و مقداری بهش اضافه بشه !!

باید شارژ بشه گویا بعد مدتی ( داخلش دون های کائو چو میریزن !!!!)
میشه عکس مال خودتون رو بذارید ؟ جنسش بد نیستا خوبه !! از نظر محکمی هم خوبه طبیعتا" بعد مدتی هر وسیله ای از شکل اولیش تغیر پیدا میکنه اما من قبلش که پرسیدم گفتن بعد یه مدت که یونولیت های داخلش کوبیده شد باید شارژ بشه موادش و مقداری بهش اضافه بشه !!

65159999667402347246.jpg
[/URL][/IMG]

غش کرده خخخخخخخخخ

غش کرده خخخخخخخخخ
داداش واروش کن بعدش یکم تکونش بده که این دونه ها از هم جدا بشن بعد دوباره با دست و نشستن بهش شکل بده و اگه میخوای بهتر و پر تر باشه تونستی دونه های یونولیت گیر بیار و از زیپ زیرش بهش اضافه کن تا پر تر بشه !!!
برا مال شما همه یونولیتش رفته زیر و بالا خالی مونده !!!

داداش واروش کن بعدش یکم تکونش بده که این دونه ها از هم جدا بشن بعد دوباره با دست و نشستن بهش شکل بده و اگه میخوای بهتر و پر تر باشه تونستی دونه های یونولیت گیر بیار و از زیپ زیرش بهش اضافه کن تا پر تر بشه !!!

اره میخوام پرش کنم

سلام و ارادت
مبارک باشه دوست عزیز چشم منم گرفت خیلی خوشم اومد ایشاا... بعد عید رفتم سر خونه و زندگیم حتما تهیش میکنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or