بله خیلی راحت میشه !!دوستان من دوتا مانیتور دارم و میخوام بدونم مثل این عکس زیر میشه دوتا مانیتور رو به کیس وصل کرد؟؟
و یه نمونه دیگه هم هستش که دوتا مانیتور وصل شده اما تصویر هردوتا یکیه این مدلی چه جوریه؟؟میخوام ببینم میشه دوتا مانیتور رو بذارم تو اتاق
سلام آقای به تو هیچ ربطی نداره !! (محمد جان )سلام به همه دوستان
منم میخوام طراحی کنم
یک سوال داشتم
اول میخواستم یک تی وی 32 اینچ بخرم که یک چیزی نظرم را جلب کرد البته یک قیمت هستش(حداکثر هزینه 1300 هستش)
پروژکتور با قابلیت پخش فیلم سه بعدی(مدلش optoma M745X
کسی سابقه استفاده از این وسیله ها داشته یا نه ، برای PS4 میخوام:d
فقط دریغ نکنید
بهترین کمکی بود که بهم شد یه مبل شنی ازش میخرم عالیه همون چیزی که میخواستمانواع مبل های راحتی تک نفره رو این سایت با قیمت خوب داره :
مبل بادی یک نفره و صندلی بادی دو نفره راحتی اینتکس
بچه ها من یدون از اینا سفارش دادم تا چند روز دیگه به دستم میرسه !!! سایز بزرگ 156 هزینش هست2سال هم گارانتی گویا داره
رسید دستم عکس ازش میزارم
سلام.منم دیروز تاپیکو خوندم به فکرم زد چندتا عکس بگیرمو امروز بزارم تا دوستان نظر بدن برای بهبودش !
البته از گیم ستاپ خبری نیست !!! :d
TVـــه 32 خیلی برا میز بزرگ بودو کلش رو گرفته بود !
دادمش رفت یه 24 اینچ فول اچ دی گرفتم ! الان فعلا تو راهه ! تا برسه به دستم گفتم به تغییر اتاق بپردازیم !
یه Ps4 هم میاد کنارش !! :d
اکشن فیگور و پوستر هم دنبالش گشتم اما تو قوطی هیچ عطاری نیست !!
خوب بریم سراغ عکس ها !
البته عکس از کل اتاق فعلا نمیزارم و فقط میزمو میزارم ! یه سری موارد منکراتی هست باید حذفش کنم از اتاق !
این میز در حالت شب ! تاریکی ! پشت میز نور سفید دارم سقف هم یه لامپ ابی !! میکسش خوبه !
بذار بیاد ببینم اصلا" چه طوری هست ارزش داره من این مبلغ رو دادم یا نه !! اما همیشه دلم یه چیزی میخواست که راحت توش بشینممنم تو فکرش بودم یدونه بگیرم،فقط دنبال یه مدلی بودم که ارتفاعش بیشتر باشه...
من بشینم رو اینا دیگه پا نمیشم:bighug:
دوست عزیز این کار ها رو انجام بدید عالی میشه !!!
1- خورده ریزه ها و جعب ها رو بردارید + بطری ها !!
2-برای نور پردازی 1 متر چراغ smd بخرید نه حرارات داره نورش هم کاملا" یک دست هست و عالی !!! مصرف بر عالی کمه !!!
3- بتونید نوار هایی که اطراف میز هست رو عوض کنید خیلی خوب میشه مخصوصا" اگه از رنگ غیر از رنگ میز استفاده کنید