طراحی اتاق بازی Gaming Room design

دوستان من دوتا مانیتور دارم و میخوام بدونم مثل این عکس زیر میشه دوتا مانیتور رو به کیس وصل کرد؟؟

و یه نمونه دیگه هم هستش که دوتا مانیتور وصل شده اما تصویر هردوتا یکیه این مدلی چه جوریه؟؟میخوام ببینم میشه دوتا مانیتور رو بذارم تو اتاق

10pm99ms73mf6vpi74hu.jpg

دوستان من دوتا مانیتور دارم و میخوام بدونم مثل این عکس زیر میشه دوتا مانیتور رو به کیس وصل کرد؟؟

و یه نمونه دیگه هم هستش که دوتا مانیتور وصل شده اما تصویر هردوتا یکیه این مدلی چه جوریه؟؟میخوام ببینم میشه دوتا مانیتور رو بذارم تو اتاق
بله خیلی راحت میشه !!
2 تا رو به کیستون وصل میکنید سیستم مانیتور دوم رو میشناسه و توی ویندوز خودتون میتونید انتخاب کنید که مانیتور ها یه چیز رو نشون بدن یا مکمل و جدا از هم باشن

سلام به همه دوستان
منم میخوام طراحی کنم
یک سوال داشتم
اول میخواستم یک تی وی 32 اینچ بخرم که یک چیزی نظرم را جلب کرد البته یک قیمت هستش(حداکثر هزینه 1300 هستش)
پروژکتور با قابلیت پخش فیلم سه بعدی(مدلش optoma M745X
کسی سابقه استفاده از این وسیله ها داشته یا نه ، برای PS4 میخوام:d
فقط دریغ نکنید
[h=1][/h]

سلام به همه دوستان
منم میخوام طراحی کنم
یک سوال داشتم
اول میخواستم یک تی وی 32 اینچ بخرم که یک چیزی نظرم را جلب کرد البته یک قیمت هستش(حداکثر هزینه 1300 هستش)
پروژکتور با قابلیت پخش فیلم سه بعدی(مدلش optoma M745X
کسی سابقه استفاده از این وسیله ها داشته یا نه ، برای PS4 میخوام:d
فقط دریغ نکنید
سلام آقای به تو هیچ ربطی نداره !! (محمد جان )
tv 32 با اون قیمت که تکلیفش معلومه sony w670 هست
پرژکتور برا چیته ؟

بگو یه کمکی به طراحیت بکنیم

بچه ها یه کاناپه یا مبل تک راحت و جنس خر کار و خوب چند در میاد ؟
و اینکه قیمت یه سیستم صوتی خوب و شیک و با کیفیت

دوستان بیان یه طرح جدید هم بریزیم اون بار نور پردازی بود حالا هم یه چیز پیشنهاد بدید در موردش بحث کنیم

بچه ها من یدون از اینا سفارش دادم تا چند روز دیگه به دستم میرسه !!! سایز بزرگ 156 هزینش هست2سال هم گارانتی گویا داره
رسید دستم عکس ازش میزارم
beanbagblue(1)(1).jpg

بچه ها من یدون از اینا سفارش دادم تا چند روز دیگه به دستم میرسه !!! سایز بزرگ 156 هزینش هست2سال هم گارانتی گویا داره
رسید دستم عکس ازش میزارم
beanbagblue(1)(1).jpg

منم تو فکرش بودم یدونه بگیرم،فقط دنبال یه مدلی بودم که ارتفاعش بیشتر باشه...

من بشینم رو اینا دیگه پا نمیشم:bighug:

D:

سلام :d
منم دیروز تاپیکو خوندم به فکرم زد چندتا عکس بگیرمو امروز بزارم تا دوستان نظر بدن برای بهبودش !
البته از گیم ستاپ خبری نیست !!! :d
TVـــه 32 خیلی برا میز بزرگ بودو کلش رو گرفته بود !
دادمش رفت یه 24 اینچ فول اچ دی گرفتم ! الان فعلا تو راهه ! تا برسه به دستم گفتم به تغییر اتاق بپردازیم ! ;;)
یه Ps4 هم میاد کنارش !! :d
اکشن فیگور و پوستر هم دنبالش گشتم اما تو قوطی هیچ عطاری نیست !! :(
خوب بریم سراغ عکس ها !
البته عکس از کل اتاق فعلا نمیزارم و فقط میزمو میزارم ! یه سری موارد منکراتی هست باید حذفش کنم از اتاق ! :|

این میز در حالت شب ! تاریکی ! پشت میز نور سفید دارم سقف هم یه لامپ ابی !! میکسش خوبه !

80833059759962713213.jpg

اینم در حالتی که مهتابی روبه رو میز روشن باشه !

91764892139648230183.jpg

بالای میز

57910941343763295757.jpg

وسط میز

30991582135782741289.jpg

پایین میز هم لازم نیست خالیه ! :d

حالا واسه سیستم روشنایی پشت میز دوستان شاید سوال داشته باشن !! :d
11141060238336980095.jpg

:d:d:d

اینم برای خنک شدن لامپ بخاطر اینکه گرم نشه اون پشت ذوب بشه همه چیز !

03002400146599683448.jpg

اگه این نباشه اون پشت همه چی ذوب میشه !

منتظر پیشنهادات سازنده ی دوستان هستیم (شکلک گل:d)

منم دیروز تاپیکو خوندم به فکرم زد چندتا عکس بگیرمو امروز بزارم تا دوستان نظر بدن برای بهبودش !
البته از گیم ستاپ خبری نیست !!! :d
TVـــه 32 خیلی برا میز بزرگ بودو کلش رو گرفته بود !
دادمش رفت یه 24 اینچ فول اچ دی گرفتم ! الان فعلا تو راهه ! تا برسه به دستم گفتم به تغییر اتاق بپردازیم ! ;;)
یه Ps4 هم میاد کنارش !! :d
اکشن فیگور و پوستر هم دنبالش گشتم اما تو قوطی هیچ عطاری نیست !! :(
خوب بریم سراغ عکس ها !
البته عکس از کل اتاق فعلا نمیزارم و فقط میزمو میزارم ! یه سری موارد منکراتی هست باید حذفش کنم از اتاق ! :|

این میز در حالت شب ! تاریکی ! پشت میز نور سفید دارم سقف هم یه لامپ ابی !! میکسش خوبه !
سلام.
اکشن فیگور رو منم دقیق نمیدونم کجا باید گیر بیاری ولی فکر کنم باید بری تو پاساژهای تجریش دنبالشون بگردی. پوستر هم هنوز نمیدونم ولی تو اینترنت میتونی پستی بخری. شاید دوستان بیشتر بدونن.
راستی برا چی از زنون استفاده کردین . (حداقل تو عکس که برتری ای نسبت به لامپ معمولی و led نداره). ولی از لحاظ نور پردازی و چینش خوبن. وسایل هم پیشاپیش مبارکتون باشه.
میدونم اینجا جاش نیست ولی سوالم اینه که این سیستم زنون چجوری کار میکنه ؟!

منم تو فکرش بودم یدونه بگیرم،فقط دنبال یه مدلی بودم که ارتفاعش بیشتر باشه...

من بشینم رو اینا دیگه پا نمیشم:bighug:
بذار بیاد ببینم اصلا" چه طوری هست ارزش داره من این مبلغ رو دادم یا نه !! اما همیشه دلم یه چیزی میخواست که راحت توش بشینم

اینطور که من باهاشون حرفق زدم طرح چرم هستش و جنس خوبی داره همه رنگ هم داره من هم آبی سفارش دادم
داخلش دون های یونولیت هست

دوست عزیز این کار ها رو انجام بدید عالی میشه !!!
1- خورده ریزه ها و جعب ها رو بردارید + بطری ها !!
2-برای نور پردازی 1 متر چراغ smd بخرید نه حرارات داره نورش هم کاملا" یک دست هست و عالی !!! مصرف بر عالی کمه !!!
3- بتونید نوار هایی که اطراف میز هست رو عوض کنید خیلی خوب میشه مخصوصا" اگه از رنگ غیر از رنگ میز استفاده کنید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or