سلام سام شما عکس جدید نمیزاری....:d
سلام فعلا یکم سرم شلوغه مسعود و حسین و بقیه داداشای گلم هستن زحمت میکشن هم نظر میدن هم عکس میزارن بازم چشم سعی میکم
ممنون
سلام سام شما عکس جدید نمیزاری....:d
واله اینجا اتاق نشیمن هست. ونمیشه دست زد.وام طولانی مدت هم میدین ؟ :d
ولی بدون شوخی شما که اینقدر وسایلتون خفنه چرا یه خرج برای دکوراسیون نمیکنید ؟؟ یه طراح بیارید و اتاق رو بدید دستش عالی تغیرش میده ارزشش داره
- - -ویرایش - - -
داداش عالی چیدین میز رو
راستی یه نر دارم که بهتر بشه اونم اینه که مثل آقا مسعود یدون ] (مقل اون شکل ) بسازید و مانیطور رو بذارید اون رو و اسپیکر وسط رو بذارید زیرش اینطور هم اسپیکر وسط هست هم جلوی مانیتور نیستن !!!
دیگه بد تر نشیمن اینقدر نا مرتب ؟واله اینجا اتاق نشیمن هست. ونمیشه دست زد.
SONY XPERIA Z2
چیا میخوای بذاری داخلش ؟بچه ها کدوم یکی از این میزا رو بخرم . حدود قیمتاشون 600ه
من سفید مشکی رو پسند کردم چون یک جلوه ی خاصی داره . مشکی نقره ایم خوراک ما کنسول بازاست ولی با سلیقه من جور در نمیاد .
تمام MDFن . همکار روبروم خودش طرحو میده براش میسازن کارش اینه ولی هیچ کدوم از طرحاش به زیبایی مییزای ماتریکس نیست . چشمم اینو گرفته . اتفاقا برا لکش به رنگ قهوه ایشم فکر کردم ولی ترکیب رنگ این محشره . فقط بدی چوب حتی MDF اینه که اگه بعد مدتی آب بخوره چوب باد میکنه .چیا میخوای بذاری داخلش ؟
رنگ چوب ندارن ؟چون مشکل و سفید خیلی بد لک میگیرن !!
پس اگه اینطور هست من نظرم اون بالایی هست واقعا" شیکه و هیچ وثت قدیمی نمیشه !!!تمام MDFن . همکار روبروم خودش طرحو میده براش میسازن کارش اینه ولی هیچ کدوم از طرحاش به زیبایی مییزای ماتریکس نیست . چشمم اینو گرفته . اتفاقا برا لکش به رنگ قهوه ایشم فکر کردم ولی ترکیب رنگ این محشره . فقط بدی چوب حتی MDF اینه که اگه بعد مدتی آب بخوره چوب باد میکنه .
برای وسیله های متفرقم جام محدود نیست . اتاقمو خلوت نشون میدم تا با یک دکور جدید کل نمای اتاق جلوش عوض شه . برا همین فقط کنسولو داخل میزارم . هیچ خوشم نمیاد بازیامو یا آرشیوامو داخل میز بزارم . هر چی خلوتتر باشه بنظر خودم شیکتر میشه .
دیگه بد تر نشیمن اینقدر نا مرتب ؟
اصلی ترین کار مرتب سازی وسایل و سیم ها هست اگه نمیخوای تغیری ایجاد کنید !!! شما انگار فقط وسایل رو باز کردید و گذاشتید روی میز !!!
ما توی این تایپیک روی بحث چیدمان و زیبا سازی صحبت میکنیم اما شما فقط تجهیزاتتون رو عکس گذاشتید که برای تایپیک بغل هست که خیلی وقته تعطیل شده بخاطر اینکه فقط برای رو کم کنی بود :d
به نظر من شما که خدا رو شکر از نظر مالی اوکی هستین و میتونید هزینه کنید و بهترین ها رو تهیه کنید یه وقت هم بذارید وسایل رو مرتب بذارید و سیم ها رو هم دسته کنید (با بست کمربندی) و از پشت پایه بیارید که دیده نشه + وسایل غیره ضروری مثل مودم ها رو که نیاز نداره دیده بشه رو در مکانی بذارید که جای وسایل دیگه باشه
عالیه داداش واقعا" خوب چیدینالوعده وفا
فقط قبلش عرض کنم من کارم پای این میز هست و تمام ساعات شب و روز رو پای این میز هستم برای همین زیبایی رو باید فدای کارایی بکنم و همه چی شسته رُفته و دم دستم باشه
PS4 رو هفته پیش خریدم و باید یک سری لوازم دیگه براش بخرم منجمله استند که بعد از خریدن استند ایستاده میزارمش که در اون صورت باید تغییر دکور بدم که بازم شات میزارم اون موقع
و اما ،
اصل قضیه :
اینم یه پانورما برای درک قضیه :
و اینم نمایی از جلوی میز :
پیشنهادی بود حتما توجه میکنم درضمن اگر جایی دیدید LED شیک میشه بگید
رضا جان من نمیگم که شما مقصودتون اینه من دارم میگم که شما بیاید یه تغیرات + ایجاد کنید داخل چیدماندرود
عزيز پورتهاى TV سمت راستش هست كه امكان آوردن آنها به پشت پايه امكان پذير نيست.
در ضمن اصلاً قصد و غرض رو كم كنى و پز دادن رو هم ندارم ،چون ديگه سنى از ما گذشته.
بخاطر اينكه كارهاى مختلفى انجام ميدم مجبورم همه چيز رو دَمِ دست بزارم.مثلاً:وقتى ميخوام با PS4 برم تو STORE يا Netfelix فيلم ببينم بايد با لپتاپ كريوو رو شر كنم .اونوقت بايد لن كنسول رو از مودم بكشم بيرون بزنم به لپتاب يا مثلاً ميخوام وبگردى يا جاهاى مختلف از جمله STORE برم با مودم پارسانلاين ميرم ولى وقتى ميخوام يه فيلم يا بازى حجيم دانلود كنم ميزنم به اون يكى مودم كه هاى وب هست.
تازه يكسرى دستگاهها پشت ميز TV هست ،كه اوايل همين تاپيك عكس شو گذاشتم.مثل ميكروتيك و اكسس پوينت و ميكروفن.
اتفاقاً هر كسى مياد منزل صداش در مياد ، ولى بعد از چند دقيقه حق رو به من ميده.
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk