طراحی اتاق بازی Gaming Room design

دوستان پیشنهادی برای پرده دارید ؟ من در طول روز بیرون از خونه هستم و نور کافی خورشید دریافت میشه!(نگران سلامتی ما نباشید :دی)

من چون میز PC و طراحیم دقیقا چسبیده به پنجره دلم میخواد یک پرده خیلی ضخیم نصب کنم تا هم نور وارد نشه هم اینکه پشت میز گیر نکنه نظر شما چیه؟

میخوام کاملا اتاقم تاریک باشه و نور نداشته باشه تا بعدا هم بتونم با LED نورپردازی داخل اتاق رو جذابش کنم.

دوستان پیشنهادی برای پرده دارید ؟ من در طول روز بیرون از خونه هستم و نور کافی خورشید دریافت میشه!(نگران سلامتی ما نباشید :دی)

من چون میز PC و طراحیم دقیقا چسبیده به پنجره دلم میخواد یک پرده خیلی ضخیم نصب کنم تا هم نور وارد نشه هم اینکه پشت میز گیر نکنه نظر شما چیه؟

میخوام کاملا اتاقم تاریک باشه و نور نداشته باشه تا بعدا هم بتونم با LED نورپردازی داخل اتاق رو جذابش کنم.

مات کننده شیشه بگیر من همین دیروز گرفتم خوبه .

ایده خوبیه، ولی پرده هم باید باشه مخصوصا یک چیز خوب و شیک که به طراحی اتاق بیاد (من از پرده اتاقم متنفرم!)
میری پرده فروشی و اندازه پنجره و اینا رو میدی تقریبا که بدونی چند متر لازمه . بعد با توجه به بودجت مدل و طرحی که میخوای انتخاب میکنی فقط نکته اساسی اینه که هر مدلی که انتخاب میخوای بکنی اولین کاری که میکنی اینه که چراغ پشت موبایلت رو روشن میکنی و میگیری پشت پارچه ایی که میخوای و قشنگ میچسبونی . خودت متوجه میشی که نور رد میشه یا نه و یا میزان نور رد شدنش تا چه حدیه . بعد هم اگه چیزی رو پسند کردی پرده فروش بهت میگه N متر لازمه و فلان چیز هم لازمه و قیمت تقریبی رو بهت میده . ( میل پرده و گل و این چیزا هم به هزینه اضافه میشه که البته خیلی گرون نیستن )

ایده خوبیه، ولی پرده هم باید باشه مخصوصا یک چیز خوب و شیک که به طراحی اتاق بیاد (من از پرده اتاقم متنفرم!)

والا من پرده اتاقم رو خودم ساختم :دی

ازش عکس میگیرم میزارم بعدا

با کاغذ کشی درست کردم مث پرچم بارسا شده

به نظر من ادم باید رو طراحی اتاقش خلاقیت به خرج بده چیز های گرون و تجملی نمیتونند اتاق رو زیبا کنند بلکه این خلاقیت که زیبا سازی میکنه :-? ( عجب جمله فلسفی گفتم :دی )

یه چند تا عکس گرفتم میخوام برم پوستر بدم چاپ کنند برام بعد یه قاب براش ساختم میخوام توش نوار ال ای دی بزارم به نظرم چیز باحالی دراد :-?

والا من پرده اتاقم رو خودم ساختم :دی

ازش عکس میگیرم میزارم بعدا

با کاغذ کشی درست کردم مث پرچم بارسا شده

به نظر من ادم باید رو طراحی اتاقش خلاقیت به خرج بده چیز های گرون و تجملی نمیتونند اتاق رو زیبا کنند بلکه این خلاقیت که زیبا سازی میکنه :-? ( عجب جمله فلسفی گفتم :دی )

یه چند تا عکس گرفتم میخوام برم پوستر بدم چاپ کنند برام بعد یه قاب براش ساختم میخوام توش نوار ال ای دی بزارم به نظرم چیز باحالی دراد :-?
داداش یه عکس بزار ماهم ایده بگیریم از طرح شما

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

بهترین کار زدن پشت پرده ای هست.
موقع سفارش پرده باید بگی که پشت پرده ای هم میخوای .نصاب 2 تا میل پرده میزنه و متناسب با رنگ پرده یه پارچه ساده و تیره پشت پرده اصلی نصب میشه
و اینطوری میتونی جلوی نور کامل بگیری .

OMG کجا هست این خبر آقا ؟
راستیتش این نمایندگی فروش پیشگامان که من ازش اشتراک دارم با دوستم رفته بودیم بحث دانلود و غیره اینا شد
که رسید به آپلود که گفت یه مدت هست که آپلود رو توی ایران رایگان کردن ( حدود 2 ماه هست )
و شما این عکس و ..... رو که آپ میکنید حساب نمیکنن !

مصطفی جان من این رو بیشتر به طنز به دوستمون گفتم که عکس بذارن :)
حالا شما هم یه تحقیق کن که آیا این حقیقت داره یا نه اگه شد بهم اطلاع بده که منم درست بودن یا نبودنش رو متوجه بشم

راستیتش این نمایندگی فروش پیشگامان که من ازش اشتراک دارم با دوستم رفته بودیم بحث دانلود و غیره اینا شد
که رسید به آپلود که گفت یه مدت هست که آپلود رو توی ایران رایگان کردن ( حدود 2 ماه هست )
و شما این عکس و ..... رو که آپ میکنید حساب نمیکنن !

مصطفی جان من این رو بیشتر به طنز به دوستمون گفتم که عکس بذارن :)
حالا شما هم یه تحقیق کن که آیا این حقیقت داره یا نه اگه شد بهم اطلاع بده که منم درست بودن یا نبودنش رو متوجه بشم
نشنیدم تا الان این مسئله رو شنبه برای کاری میرم مخابرات و اتفاقا تو بخش ADSL آشنا دارم میرم میپرسم نتیجشو همین تاپیک میگم اما از ایران و اینکارا بعیده بلاخره پول براشون توشه :D

اینم سیستم من . از PS4 و کنسول خبری نیست اما گفتم بد نیست بزارم . یکم تغییرات مونده هنوز ایشالا بازم کامل تر شد عکس میزارم .

از بس که گفتید led منم تو کار انداختید :| دکور جدید (به زودی یه تغییرات تو ظاهر PS4 میدم اونم میزارم)

کیفیت این عکس به خاطر شرایط نوری ضعیف شد متاسفانه

قفسه بالایی هم به مرور زمان اکشن فیگور میگیرم میزارم ، بالا زدمش از قصد که دست بچه مهمون بهش نرسه :| :D

از بس که گفتید led منم تو کار انداختید :| دکور جدید (به زودی یه تغییرات تو ظاهر PS4 میدم اونم میزارم)

کیفیت این عکس به خاطر شرایط نوری ضعیف شد متاسفانه

قفسه بالایی هم به مرور زمان اکشن فیگور میگیرم میزارم ، بالا زدمش از قصد که دست بچه مهمون بهش نرسه :| :D
بسیار زیبا شده آفرین

Sent from my SM-N7502 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or