طراحی اتاق بازی Gaming Room design

از بس که گفتید led منم تو کار انداختید :| دکور جدید (به زودی یه تغییرات تو ظاهر PS4 میدم اونم میزارم)

کیفیت این عکس به خاطر شرایط نوری ضعیف شد متاسفانه

قفسه بالایی هم به مرور زمان اکشن فیگور میگیرم میزارم ، بالا زدمش از قصد که دست بچه مهمون بهش نرسه :| :D
عالی عالی عالی

- - -ویرایش - - -

اینم سیستم من . از PS4 و کنسول خبری نیست اما گفتم بد نیست بزارم . یکم تغییرات مونده هنوز ایشالا بازم کامل تر شد عکس میزارم .

ساده و شیک

اینو از یکی از دوستان تقاضا کردم برام فرستاد بی اجازش اینجا میذارم از بس این موجود خوشکله !!!
بهش گفتم که عکس بذاره
pbjtdv90qg1zf02pq1g9.jpg

از بس که گفتید led منم تو کار انداختید :| دکور جدید (به زودی یه تغییرات تو ظاهر PS4 میدم اونم میزارم)

کیفیت این عکس به خاطر شرایط نوری ضعیف شد متاسفانه

قفسه بالایی هم به مرور زمان اکشن فیگور میگیرم میزارم ، بالا زدمش از قصد که دست بچه مهمون بهش نرسه :| :D

قشنگ شده . متری چند خریدی ؟ پرسیدی به اینا وولوم میخوره نورش کمو زیاد بشه ؟ نورش برای شب زیاد نیست ؟؟

ویرایش :

پیشنهاد : میگم اینقدر به شکلو شمایلش داری میرسی خود قفسه هات کمی توی ذوق نمیزنه ؟ میگم حالا که داری هزینه میکنی از این نوع قفسه ها استفاده کنی خیلی شیک میشه .خوراک اکشن فیگورو ...

20130814224645032.JPG

آخرین ویرایش:
بچه ها من ى جفت اسپيكر بلا استفاده داشتم گفتم وصل كنم به تو وى واسه استفاده اهنگ در كنسولView attachment 53998View attachment 53999
باباک همه چیز عالی هست اما هنوز فکری برای جای کنسول نکرد هنوز سیم ها نا مرتب هست + اینکه کنسول جاش رو باید درست کنی که اینطوری یطرفی نذاری و سیم ها رو هم مرتب کنی

خارق العاده :x :| منم میخوام خیلی قشنگه واقعا :((

اقا از این ها کجا هست ؟ :| :-?
نیاز نیست این اینا اما این برای نیدفور اسپید سابق هست نتونستی پیداش کنی بگو بهت بدم پرفایلش رو از خودش بپرس

- - -ویرایش - - -

خب چجورى بزارم كنسول؟
باید یه جا براش درست کنی یه چیزی طبقه مانند اما باید فکرش رو کنی من اون بار که خواستی سیم ها رو رد کنی پیشنهاد دادم چطور انجام بدی اما رفتی یه کار دیگه کردی که حالا فقط 3 تا مسیر سیم گذاشتی که کلا" نما رو مرخص کرده !! یدون از وسط کار همه رو برات انجام میداد !
اسپیکر ها هم جاشون 2 طرف tv جالب تر بود !حالا بیشتر شبیه شاخ برای tv شده اگه بتونی بذاریش 2 طرف جالبتر میشه

برای کنسول بذار فکر کنم ارزون و بهترین راه برای درست کردن یه جا امن و زیبا چطور و کجاش هست اماکاشک طاقچه یکم بزرگ تر اومده بود جلو که جا کامل داشت

قشنگ شده . متری چند خریدی ؟ پرسیدی به اینا وولوم میخوره نورش کمو زیاد بشه ؟ نورش برای شب زیاد نیست ؟؟

ویرایش :

پیشنهاد : میگم اینقدر به شکلو شمایلش داری میرسی خود قفسه هات کمی توی ذوق نمیزنه ؟ میگم حالا که داری هزینه میکنی از این نوع قفسه ها استفاده کنی خیلی شیک میشه .خوراک اکشن فیگورو ...

20130814224645032.JPG

والا نپرسیدم یه لامپ دیگه تو اتاق دارم نورش کمه شبا اونم روشن میکنم دیگه نور این تو ذوق نمیزنه حالا باز یه عکس میگیرم امشب میزارم یه کوچولو تغییرات دارم :D
متری 8 تومن گرفتم برق مستقیم داشت با آدابتور هم داشت برق مستقیم نورش بیشتر بود من همونو گرفتم با کابل مخصوصش که 5 تومن بود اما آدابتور 10 تومن بود خودش جدا
در مورد قفسه منم جام مناسب اینجور قفسه ها نیست همینایی هم که شما میبینی دادم درست کردن جفتشو 30 تومن دادم با پایه هاش و پیچ و ... نزدیک 50 برام تموم شد جالب شده بدک نیست

دوستان اینم تقریبا دکور نهایی :D

Last edited by a moderator:
این فوقالعادست !!!
مخلصیم شما خودت فوق العاده ای :D
اقا راستی تازه یادم افتاد من اون قضیه آپلود هم از مخابرات پرسیدم چون قول داده بودم همینجا اطلاع رسانی کنم میگم ، این قضیه صحت نداره و آپلود با همون تعرفه دانلود از ترافیک شما کم میکنه ، البته آپلود چند تا عکس چیز خاصی نیست در کل

مخلصیم شما خودت فوق العاده ای :D
اقا راستی تازه یادم افتاد من اون قضیه آپلود هم از مخابرات پرسیدم چون قول داده بودم همینجا اطلاع رسانی کنم میگم ، این قضیه صحت نداره و آپلود با همون تعرفه دانلود از ترافیک شما کم میکنه ، البته آپلود چند تا عکس چیز خاصی نیست در کل
قربانت مصطفی جان
ببین چه اسکول کردن ما رو پس اینطور !!حالا میرم سراغشون :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or