طراحی اتاق بازی Gaming Room design

سلام دوستان این هم از اتاق بازی من

البته کاملا ساده می باشد و به اتاق شیک دوستان نمی رسد.

bwm2nhpg3ciqgo6as779.jpg

lnsp7394r0lt55akeh9g.jpg

88eir2vshn6jppwx02wc.jpg
سلام دوست من اتاق شیک و زیبایی دارین و از همه مهمتر ممنون که عکس گذاشتید دوست من یه پیشنهاد داشتم اونم در رابطه با چیدمان باندهای سینمای خانگی هستش سعی کنید که باندها رو تو اتاق پخش کنید چون صدای بهتری رو بهتون میده کنار هم که باشن صدا افت کیفیت پیدا میکنه

سلام دوست من اتاق شیک و زیبایی دارین و از همه مهمتر ممنون که عکس گذاشتید دوست من یه پیشنهاد داشتم اونم در رابطه با چیدمان باندهای سینمای خانگی هستش سعی کنید که باندها رو تو اتاق پخش کنید چون صدای بهتری رو بهتون میده کنار هم که باشن صدا افت کیفیت پیدا میکنه

حرف شما کاملا درست می باشد و 100% این کار را می کنم.

ممنون از پیشنهادتون.

حرف شما کاملا درست می باشد و 100% این کار را می کنم.

ممنون از پیشنهادتون.
داداش خیلی خوب هست
اگه اجازه بدید منم نظر بدم برای بهتر شدن
1-دوربین رو ببرید بالا زیر پایه tv
2-اگه بتونید 2 تا میز بذارید 2 طرف میز و کنسول ها رو بذارید روش خیلی عالی میشه به طوری که یه کنسول سمت راست و یکی هم چپ میز باشه
3-پخش کننده سینما خانگی رو بذار وسط و ریسیور رو بذار پایین وسط
4-سیم ها رو به هر اندازه میخوای استفاده کن و ما بقی رو که استفاده نمیشه ببند و طوری قرار بده که کمترین حد ممکن دیده بشه
5- اگه جاش رو داری باند ها و به صورت 5.1 بذار یا اگه نمیشه با یه فاصله به شکل کمان بذار
اگه بتونید انجام بدید مطمئن باشید خیلی بهتر همه وسایل به نظر میرسن

دوستان ممنون واسه اشتراک عکسهای اتاقتون

دوستان ممنون واسه اشتراک عکسهای اتاقتون چند بار خواهش کردیم باز هم خواهشا حجم عکستون رو کم کنید و دوستانی که نقل قول میکنید حتما حتما عکسها رو پاک کنید

اگه نمیدونیدچجوریه بپرسید راهنمایی میکنیم

ممنون

arynuduv.jpg

5y7u5ebe.jpg

jyha7ape.jpg

بالا 4KTV SONY 55X9004A
و PS4
و ریسی ور دیریم باکس 800HD آلمانی
و SONY 4K MEDIA PLAYER
و هدفون بیسیم TURTLE BEACH PX5
وسط سینماخانگی SONY 3D FULL HD قدرت پخش PMPO 12000 وات.
و DLNA
پایین هم نت های وب 8 مگابیت
پارسانلاين 2 مگابیت
داتک 2 مگابیت.

SONY XPERIA Z2
بزودی جای اون لپتاپ رو این خفنه میگیره.
صفحه و خروجی 4K
16 گیگ رم
1 ترابایت هارد هیبریدی
ad6313e70af522a5feae09f33f0eb7b4.jpg

e0cf001fd85732f82c5935ec67c6e4bd.jpg

3b3ebbe3d171183b524308ca01036be1.jpg

http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00KQF7ESA/ref=pd_aw_sbs_2?pi=SL500_SS115&simLd=1#

SONY XPERIA Z2

وام طولانی مدت هم میدین ؟ :d
ولی بدون شوخی شما که اینقدر وسایلتون خفنه چرا یه خرج برای دکوراسیون نمیکنید ؟؟ یه طراح بیارید و اتاق رو بدید دستش عالی تغیرش میده ارزشش داره

- - -ویرایش - - -

viewer.php
[/URL][/IMG]
داداش عالی چیدین میز رو
راستی یه نر دارم که بهتر بشه اونم اینه که مثل آقا مسعود یدون ] (مقل اون شکل ) بسازید و مانیطور رو بذارید اون رو و اسپیکر وسط رو بذارید زیرش اینطور هم اسپیکر وسط هست هم جلوی مانیتور نیستن !!!

آخرین ویرایش:
واقعا حسین راست میگه این همه وسایلت خفنه ولی هرکی نگاه میکنه فقط شلختگی میبینه و بس برو یه میز tv خفن ببین یا برو رو نت چند تا طرح ببین پول بده برات بسازن بچین توش حیفه به خدا...:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or