طراحي شخصيت

• Thread starter Thread starter Ehy18
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ســـــــــــل آم
آرويــــــــــــــن...طرحت خداس...خشن ام هست...اون انگشتاي قطع شده ...!!!
ولي واقعا كارت درسته...با موس اينطوري كار ميكني...قلم دستت بياد...ما باس بريم :)
بره بكگراوندا...مثه من بردار جينگول پينگول بكش پشت طرحت...چون به قول شاعر...ما حرفه اي كار نميكنيم كه بخوايم شونصد ساعت وقت بره يه كار بذاريم...

tnm :love:
زیاد جالب نشد این کارم نمی دونم چرا چیزی که تو ذهنمه نمی تونم خوب بکشم بعد وسطای کار خسته می شم سم بل می کنم کارو:(
راستی احماد من خود طرح رو با دست رو کاغذ می کشم بعد میارمش تو pc رنگ می کنم
گفتم یوقت فکر نکنی خود طرحم با موس می کشم
کلا من خودم خیلی آرومم ولی با چیزای ( فیلم و عکس و .....) ترسناک و خشن حال می کنم
این کارتم با حال شده کم کم جزییات کارات داره می ره بالا:biggrin1:

سحر...سر كار بيكار موندي طرح جديد زدي؟؟ ... اين زاويه دوربينت رو چطوري بهش رسيدي؟؟...جالبه برام...دستاي جلوي دوربين با پرسپكتيو زياد...من ولي كارام درگير يك نوع تكرار شده...:cheesygri ...ولي چيكار كنم...احساسم متزلزل شده...
Noone ام موهاش شبيه خودته...ولي صورتش خيلي معصومانه تر از توي اژدها هستش :cheesygri

نه آخه می خوام بدونم باید آبروی منو حتما تو درو همسایه ببری؟!! :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
خیلی شبیه خودمه، مخصوصا صورتش (خالبی بندی) :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:

اینارو جمعه طرح زدم حسه طراحیم اومد با پرسپکتیو شدید. :eek:

---------------------------------------------

اینم جمعه طرح زدم اول اینو کشیدم بعد اون که پرسپکتیو شدید داره :cool:
الان که نگاه می کنم مشکلاتی در طراحیش می بینم ولی از اونجایی که من داشتم طراحی سریع می کردم زیاد رو تناسبات کار نکردم برای همین مجلاتی داره که باید ندیده بگیرید :biggrin1:

Huge_resize.jpg

ســـــــــل آم
رفقا...رديفين؟
يه طرح جديد زدم...اما هيچ فرقي با اون يكيا نداره :)

pure net

pure%20net.jpg

سحــــــــــــــــــــر.......طرحت خيلي خوب بود....اميدوارم اين روند صعودي ادامه داشته باشه...واقعا خوشحال ميشم وقتي طرحاي شماها رو ميبينم و اينكه هر سري بهتر از سري قبل هستن...آروين ام اميدوارم طرحي كه بعدا ميذاره...فوقالعاده باشه...
----------------
سالم، شجاع و مهربون باشيد...

سلام
کارایی که از مدل می کشی فوق العادست مثل اون دانته ولی این زیاد جالب نشد:p:blushing:

:biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: ای بابا من کلی توضیحات دادم که چرا جالب نشده بعد می گی چرا اینطوری بید؟ :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1:
تعریف نباشه ولی منم طراحیه دانته رو خیلی دوست دارم :p

--------------------------

احماد طراحیه جدید خیلی خوبه مخصوصا رنگ آمیزی که باید بگم عالی شده، ولی اگه لبش رو مثل طراحیای قبلت خفن می کشیدی خیلی بهتر می شد ولی در کل کار بسیار جالبی شده :p

سلام احماد جون ! طرحه pure net خیلی خیلی جالب بود .. خیلی هم قشنگ بود .. واقعا فضاسازیت آدمو میکشه .. فضای فانتزی طرحاتو نمیشه تو هر طرحی پیدا کرد .. خیلی زیبا میکشی .. اینقدر این طرح واسم جالب بود که الآن والپیپره گوشیمه ! ( والپیپره قبلی هم از طرحای تو بود ! ) ....... درضمن ما هنوز زنده ایم و طرحاتو میبینیم... موفق باشی ..

پ.ن : اون Do You Know Me هم شبیه قضیه منه !

Peace

علی

آخرین ویرایش:
saaaaaaaaaaaaaaal am...
ali joon nazare lotfete ke tarham ro khoob mibini ;) amma vaghean be paye matlabaye to nemirese ina :love:
(farsi sazam daghoone)
chand vaghti naboodam...2 shab pish ye majmooe be esme 1 Hour gallery tarh zadam ke 6 ta tarhe....
Emotive

emotive.JPG

Hidden

hidden.JPG

Mine

mine.JPG

Miracle

miracle.JPG

Nin

nin.JPG

Stressed

stress.JPG

------------------
salem bashid..hamishe

سلام به همگی:
رژین طرحات مثل همیشه جالب بود.

-----------------------

احماد تو هم همینطور خفن بودن

-----------------------

من این روزا زیاد وقت طراحی ندارم ولی این رو به شفارش یکی از فامیلامون کشیدم که اینجا میذارمش :biggrin1:

Christmas3.jpg

ســــــــــــــــــل آم
بالاخره بعد از شونصد روز تونستم بيام...
يه طرح جديد ...
در جهت خاكروبي تاپيك...بچز امتحانا تموم ش سر بزنيد حتما...آروين ...علي...رژين...لادن...حسين و و و ...
She

She_by_Ehy18.jpg

--------------
سالم و پر كار باشيد...

احماد من هنر رو درست درک نمی کنم ولی به نظر آدم هنر نفهمی مثل من این طرح واقعا زیباست
همینجور که عکس به آرومی لود می شود اولین احساسی که بهم دست داد این بود که سبکت رو عوض کردی
بعد که چشم ها لود شد یک کم حالم گرفته شد چون به نظرم با مو ها هماهنگ نبود
بعد که عکس کامل لود شد به نظرم اومد انقلاب هنری درت صورت گرفته
ولی کاشکی چشم و ابرو ها کوچیکتر و شادتر بود تا بیشتر به دلم بشینه
ولی در کل کارت واقعا زیباست

ســـــــــل آم
رفقا خوشحالم كه سر ميزنين...علي ، آروين ، سينا ، دايناسور ، حسين ........
------
راستش اونطوري كه سينا تعريف ميكرد ، فك كردم عجب طرحي زدم ، رفتم يه دور ديگه نيگاش كردم ديدم نه بابا همچي چنگي به دل نميزنه ، ولي سينا جون واقعا مرسيتم كه انقدر خوشبينانه كارام رو ميبيني ;)
---------
اينم يه اسكيس

line of sight

line%20of%20sight.jpg

---------------------
سالم و صادق باشيد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or