طراحي شخصيت

• Thread starter Thread starter Ehy18
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ســــــــــــل آم
بچه ها واقــــــــــــــــعا خوشحال شدم وقتي طرحاتون رو ديدم...
آروين...طرحات رو ديدم...خوب بود...در مورد سطحشون صحبت نميكنما...در مورد طرحشون دارم نظر ميدم....مخصوصا اون سم فيشر خيلي هوشمندانه بود...از زمينه ي سياه خيلي خوب استفاده كرده بودي...( نظر لطفته كه كارام رو خوب ميدوني...خوبي از چشاته :) )
راستي...يه سري سوال پرسيده بودي سعي ميكنم به درستي جواب بدم:
يه سوالت در مورد ديجيتال پن بود....برندش Wacom هستش اما مدلش رو دقيق يادم نيست...اندازه ي صفحه ي فعالش ام 10 * 15 اس فك كنم....اون مدلايي كه رو مونيتور كار ميكنن بالاي 2 مليون تومن هستش...اوني كه من گرفتم 70 تومن هستش...خيلي راضي ام ازش...البته نوك قلمش يه ذره فرسوده شده...
----------
در مورد روش رنگ آميزي ام فقط دو تا چيز هست...
1.از رنگ ها رو به ترتيب استفاده كن...يعني بسته به ابزارت كه باهاش كار ميكني بايد از كمرنگ به پر رنگ يا پر رنگ به كمرنگ پيش بري تا كارت خوب بشه...(البته اين چيزا تو كاراي ديجيتالي مهم نيس چون به راحتي ميتوني كار رو اصلاح يا تغيير توش ايجاد كني)
2.فرم و حجمي كه از مدلت ميخواي رو دقيقا بدوني...يعني درك كني كه مثلا عضله ي بازو در واقعيت چه حجمي داره و اگر نور بهش بتابه چطوري بايد بشه...همين
-------------------------
زلدا خوشحالمون كردي كه طرحات رو اينجا گذاشتي...من خودم ام به شــــــــدت به بند Evanesence علاقه دارم...
--------------
استاد سحر ازت ممنونم كه به كلبه ي ما سر ميزني :cheesygri
---------------------
ســـــــــــــــــــالم باشيد...

استاد سحر ازت ممنونم كه به كلبه ي ما سر ميزني :cheesygri

اولا خواهش، دوما این تاپیک مال منو تو نداره مال جفتمونه :biggrin1: :biggrin1: :biggrin1: سوما، خودت که استادتری :biggrin1: چهارما، من یه مشکلی تو انتخاب محل رشته برام پیش اومده هنوز انتخاب رشته نکردم :eek: بذا جزئیات رو پی ام بدم تاپیک منحرف نشه.

سلام نبودی مهندس!!!!!!!
ممنون از این که جواب دادی
نظر لطفته

آروين...طرحات رو ديدم...خوب بود...در مورد سطحشون صحبت نميكنما...در مورد طرحشون دارم نظر ميدم....مخصوصا اون سم فيشر خيلي هوشمندانه بود...از زمينه ي سياه خيلي خوب استفاده كرده بودي...

ممنون احماد جان
با این جملت به شکل فجیعی منو له کردی (شوخی کردم )
نباید سطح کارای ضعیف منو با کارای خوتون و سحر و روژین مقایسه کنید
چون نه رشتم هنر هست و هماینکه بعد از 10 سال یه نقاشی کشیدم
و سبک کارام فرق می کنه
فردا برم یه پن بخرم
با موس رنگ کردن فاجعه ست
سعی می کنم با کارای ضعیفم تاپیکو خراب نکنم;)

ســـــــل آم
اين چه حـــــــــــــرفيه ؟؟؟
آروين حقيقتش اينجا يه آقايي به نام سامان هست...هر كي دست از پا خطا كنه...سريع آمارشو ميده به ملت...من ام پشت دستم رو داغ كردم الكي حرف نزنم...
اما به قول خودت تو ده ســــــــــــــــــاله كار نكردي....ايشالا به زودي را ميوفتي...
در كل آقايي...:love:
---------------
سحر راس ميگي...اينجا بره كسي نيس...اينجا No Mans Land هستش :cheesygri
------------
اينم يه طرح جديد....

explode

Soilder%20spaceship%202.jpg

-------------
آروين منتظر طرحاي جديدتم...
-----------------
سالم باشيد ...

ســـــــل آم
بابا خارجي...اثر خفن خلقيدي؟ ...اين گرديانتش من رو كشته...چقد طول كشيد اين طرح رو بزني؟؟؟
-----------
با اجازه استاد منم دو تا كار ميذارم...(آروين اميدوارم دي جي پن گرفته باشه)...البته اين دو تا كاري كه ميذارم بره دلم كار كردم...به همين خاطر هستش كه يه كم غير قابل فهمه :)
Who How

Who%20How.jpg

Magical Hand

Hand%20magic.jpg

------------------
شاد بودن و نفس كشيدن حق شماست...

(آروين اميدوارم دي جي پن گرفته باشه)

سلام...
بازم ترکوندی احماد جان
چرا غیر قابل فهم؟؟؟
رستی احماد سبک کارات فقط تو این مووده؟؟؟؟
والله وقتی کارایه شمارو دیدم. دیدم جایی برای ما نیست و دیگه حوصلش نیست :(
ماه دیگه شاید یه لپتاپ بگیزم با همون تاچ پدش می شه کار کرد

(آروين اميدوارم دي جي پن گرفته باشه)

سلام...
بازم ترکوندی احماد جان
چرا غیر قابل فهم؟؟؟
رستی احماد سبک کارات فقط تو این مووده؟؟؟؟
والله وقتی کارایه شمارو دیدم. دیدم جایی برای ما نیست و دیگه حوصلشم نیست :(
ماه دیگه شاید یه لپتاپ بگیزم با همون تاچ پدش می شه کار کرد
من نمیدونم چرا بعضی وقتا پستم دوتا می شه
نه refresh کردم و نه edit
ولی معذرت می خوام
همه جوره دارم تاپیکو خراب می کنم:blushing:

سلام به همگی :biggrin1:

احماد من خرااب با طرحات حال میکنم ، نمیدونم چرا ؟ :biggrin1: یه حسه عجیبی تو کارهات هست .. نمیدونم چه جور بگم .. مسخ کنندس .. خیلی عالیه .. یعنی فوق العادس !

تمامی طرحهای سحر قشنگ بودند از اول تا به حال ولی مثلا این اثر شیطانی سحر خانوم رو ببینید ، چون یه طرحه فانتزیه اصلا حس درش وجود نداره .. یعنی همین طرحه فانتزی رو احماد میکشید با اون نورپردازی قشنگش خداش میکرد . در کل طرحای سحر خانوم همه قشنگ بودند .. :biggrin1:

احماد !! طرحاتو بزرگتر کن ! استعدادشو داری یه چیزه بزرگ بکشی..

بای !

ســــــل آم
اول از همه تولد امام رضا رو به همه ي كساني كه ايشون رو دوست دارن ، تبريك ميگم...
----------------------
به ترتيب شروع ميكنم...سحر به صورت دستي ، كاراش از من خيـــــــــــــلي بهتره...جدي ميگم...سحر نياي متواضع بازي در بياري ملت گمراه شن ... خودشم خوب ميدونه ... هنوز خاطرات خانم هاشمي رو مثه لكه هاي تيره اي دارم همراهم حمل ميكنم سحر :cheesygri
-----------------
آروين...تو بودنت مايه اميده...خراب كاري سيخي چنده؟؟؟...تو بيا 10 تا پست تكراري بزن...من شماها رو مي بينم روحم شاد ميشه...در مورد سبك كارم ، فكر ميكنم تو همين موود باشه همه اش...در واقع تا حالا تغيير استيل ندادم...چون همينجوري بره خودم كار ميكنم ، فقط روون بودن برام مهم بوده تا بتونم اون ايده اي كه تو ذهنم هستش پياده كنم و خود رو درگير سبك و تكنيك نكردم...:cheesygri
---------
زلدا ، رفيق از حرفايي كه زدي مطمئني؟؟...فردا بر عليه ات تو دادگاه استفاده مي شه ها :)
نميخوام احساسي برخورد كنم ولي نظراتتون واقعا به آدم روحيه ميده...درسته بعضي وقتا بديا رو هم خوب ميبينيد ولي ممنونم...واقعا
در مورد اندازه ي طرحا هم بايد بگم كه طرحا بزرگتر هستن...ولي بره اينكه تو تاپيك بذارم مجبورم كوچيكشون كنم...
---------
همتتون بلند و عظمتون پايدار...

آخرین ویرایش:
بدیا چیه ؟؟ همش خوبیه
39.gif
45.gif

منظورم از بزرگ بودن طرح ، بزرگ بودنه سایزشون نیست :) منظورم طرحت بزرگ باشه .. نه از نظره فیزیکی بلکه از نظر شیمیایی :biggrin1: چه جور بگم ؟؟ شنیدی میگن اون فیلم یا بازی بزرگن ؟؟ خب فیلم حتما نباید ارباب حلقه ها باشه که بزرگ شه .. ( چی گفتم ؟ :biggrin1: )

مثلا یه مثال میزنم !! : یکی از صحنه هایی که بزرگترین صحنه توی بازیها واسه من بود ، صحنه متالگیر 3 اونجایی که اسنیک میره سره قبره باس و سلامه نظامی میده !!! بزرگ یعنی این !:

2mrzntf.jpg

ســــــل آم

به ترتيب شروع ميكنم...سحر به صورت دستي ، كاراش از من خيـــــــــــــلي بهتره...جدي ميگم...سحر نياي متواضع بازي در بياري ملت گمراه شن ... خودشم خوب ميدونه ... هنوز خاطرات خانم هاشمي رو مثه لكه هاي تيره اي دارم همراهم حمل ميكنم سحر :cheesygri

برای اینکه خانم هاشمی نمی دونست تو چیزی رو که در درونت احساس می کنی رو کاغذ میاری :biggrin1:

---------------------------
تشکر از بروبچزی که استقبال می کنن.

------------------------------

اینم از کار جدیدم که چندی پیش تمومش کردم :biggrin1:

ســــــــــل آم
بازم مثله هميشه به ترتيب شروع ميكنم...
از تست جون خبري نيس...آيا؟
-------------------------------
زلدا ، بوي...كاش منظورت رو ميفهميدم....:) ..... عجب آبرويي از خودمون برديم.....الآن ولي دقيقا متوجه حرفات شدم....ايشالا اگر بتونم.....خيلي دوس دارم يه طرح پركار بزنم...ولي اساسا نميتونم بيشتر از 2-3 ساعت بره طرحا وقت بذارم...اما اگه واقعا نظرت اينه...بآوشه..سعي ام رو ميكنم...
-----------------
آروين چيزي نگفته ولي من حال ميكنم باهاش صحبت كنم :) ...يه نكته اي رو بهم گفته بودي رفيق...گفته بودي تو هميشه تو همين مود كار ميكني؟......منم كلي توجيه آورده بودم كه نه و فلان و من اينطوري ام و من اونطوري ام......امروز از صب با خودم درگير بودم....متوجه شدم خودم رو تو چارچوب اين سبك محدود كردم!!!.....و واقعا هيچ چيزي براي خلاقيت خطرناك تر از عادت كردن نيست.....بنابراين يه تعداد طرح زدم تا ايشالا آغازي باشه براي تحول در سبكم...و ووووووووووووووووووووووااااااااااااااااااااقــــــــــــــــــــــعا به خاطر اين حرفت ازت ممنونم...واقعا ممنونم رفيق...تو من رو از خواب بيدار كردي....
----------------------
سحر !!!... منم دارم كم كم نگران ميشما...ببينم شيطون پرستي ، چيزي نشدي؟؟ .... طرحات خه شه ن شده.....عنصر خه شا نه ات توشون بالا رفته ... اما يه چيزايي حس ميكنم توشون....حاكي از انقلاب دروني هستش....ببينم تو ام مثه من تصميم گرفتي سبك تغيير بدي؟؟؟.....رفلكت اون سلاح تيز خيلي خوب شده...راستي چقدر طول كشيد اين طرح رو تكميل كني؟
------------------------
اينم طرحاي انقلابي من...البته زياد ازم ايراد نگيريد...چون بايد كم كم از اين سبك تكراريم فاصله بگيرم...ايشالا....

بدون عنوان

Untitled-2.jpg

Untitled-3.jpg

------------------
سالم ، سريع و خلاق باشيد...

سلام
احماد جان منظورم این نبود که سبک کارات مشکلی داره و دیگه تکراری شدهو ............. چیزی که توش تنوع و ابتکار داشته باشه تکراری نمی شه و خداییش base اصلی کارات مثل هیچ کدومه دیگه نیست و هر کدوم تنوعی داره
فقط می خواستم بدونم اگه سبک دیگه ای کار می کنی از اون سبک هم بزار
گرجه گفتی اسکنر نداری و کارایه دستی تو نمی تونیم ببینیم
این دوتا کارتم زیاد سبکش با قبلی ها فرق نکرده :confused: فقط دیگه به بگراندش شاخو برگ ندادی!!!!!!!!!!!!!!!!
@@@@@@@@@@@@@@

در ضمن زلدا جان گفته بود تو کارایه سحر خانم احساس نیست و .....
به نظر من اصلا مقایسه این دو اشتباه و سبکشون کاملا فرق می کنه چند تا مثال می زنم

تو کارایه احماد هیچ وقت جزیات کاراکتر رو نمی بینی مثل مردمک مژه دوخت لباس .......
و احماد از یه تر کیب رنگ و قدرتش در این کار برای کاراش و دید کلی به طرحش استفاده می کنه ( اینایی که گفتم نقطه ضعف نیستا !!!! ) کاراش (به نظر ساده) ولی عمق داره و خیلی جذابه
ولی تو کارایه سحر این چیزارو می بینی ( جزیات و ...) و از قدرت ارتباطه چشم و مغزش بخوبی چیزی که جلوشه می کشه
ولی جدیدن اومده تو سبک کارایه احماد;)

راستی احماد جان نمی دونم چرا ولی از اون زامبیه خیلی خوشم اومد (با اینکه فکر کنم ساده ترین کارت تود)

راستی هردو رشتتون هنر هست؟؟؟؟؟؟؟؟
همون طور که احماد به زمان کارایه سحر گیر میده منم به رنگ کردن گیر میدم :p
شما ها به این زیبایی کار کردن رو از کجا یاد گرفتین
من فوتوشاپ نسبتن خوب بلدم ولی اینجوری نمیشه اگه کتاب یا کلاس خاصی می رید بگین.... اگه از براش خاصی استفاده می کنیدم اونم بزارید

آدم وقتی منتظر باشه یه فایل 30 مگی دانلود بشه اینقدر حرف می زنه:p

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or