طراحي شخصيت

• Thread starter Thread starter Ehy18
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ســـــــل آم
و باز هم با تشكر از رفيق خوبم آروين و تشكر از همه ي بچه هايي كه مثه زلدا به تاپيك سر مي زنن كار رو شروع ميكنم...
-------
آروين راس گفتي...اين طرحا ام با بقيه زياد فرقي ندارن :) ولي همونطور كه گفتم دارم سعي ميكنم سبك رو عوض كنم...شايد حدود 1 ماه شايدم 1 سال طول بكشه...به اين سرعت نميشه...من و سحر جفتمون رشته مون رياضي بوده...سحر الآن مديريت ميخونه...منم امسال كنكور هنر شركت كردم...مرحله دومش همين دو هفته پيش بود...ايشالا اگر قبول شيم..ميشيم دانشجوي هنر :p
---------------
Do you know ME?

do%20you%20know%20me.jpg

---------------------
فعلا يه ذره دارم حسي كار ميكنم....تا تو حسم به يه چيز جديد برسم و اون رو بره سبك جديدم انتخاب كنم....
------------
سالم بمونيد...هر جا كه هستيد...

آخرین ویرایش:
به به می بینم که داری به طرحای سورآلیسمت ادامه می دی. باریکلا احماد :biggrin1:

----------------------------------------------------------------------------

منم به طراحیای شیطانیم ادامه می دم :-"

Devil2.jpg

ســـــــل آم
و اينــــــــــــك سحـــــــــر... كالبدش را در اختيار شيطان گذارده تا دنيايي را غرق در تاريكي كند...
اين دسته عزرائيل كه اومده جلو دوربين ، جالب شده...
-----------------
آرويــــــــــــــــــــــــــــن... خوشحالم كردي طرح جديد گذاشتي...فضاي فانتزي و خوبيه...درسته پس زمينه اش رو زياد كار نكردي روش ولي فيگورا و فرمشون خوب هستن...من شخصا با خطوط روي كت و شلوار اون شكارچي شيطونت زندگي كردم...خيلي حوصله ميخواد اين كار...:love:
-------------
ولي ملت از من گفتن...زياد به پر و پاي شيطون نپيچين...يه موقه من برميدارم عكس خودش رو ميندازم اينجا...ديگه خر بيار و باقالي بار كن :cheesygri ... من اسمه ديگه ام شيطان رجيم هستش....رجيم فاميليمه:cheesygri
-------------------------
يه آموزش كوتاه و بدرد بخور ميذارم...
--------------
تا حالا براتون زياد پيش اومده كه يه طرح رو اسكن كنيد و بعد براي رنگ آميزيش تو كامپيوتر به مشكل برخورد كنيد و مشكل اينه كه خطوط محيطي طرحتون همش خراب ميشن و زير لايه هاي رنگ ناپديد ميشن و باعث بهم ريختگي كار ميشن...اما با يه ترفند ساده من روشي رو بهتون ياد ميدم كه باهاش بتونيد از يه طرح روي كاغذ ، فقط خطوط محيطيش رو به صورت يك لايه تو فتوشاپ نيگر داريد و رنگ آميزي رو بدون كوچيكترين مشكلي انجام بديد...البته تو قسمت بعدي براتون توضيحش ميدم...
-------------------
سالم باشيد، هر جـــــــــا كه هستيد...

-----------------
آرويــــــــــــــــــــــــــــن... خوشحالم كردي طرح جديد گذاشتي...فضاي فانتزي و خوبيه...درسته پس زمينه اش رو زياد كار نكردي روش ولي فيگورا و فرمشون خوب هستن...من شخصا با خطوط روي كت و شلوار اون شكارچي شيطونت زندگي كردم...خيلي حوصله ميخواد اين كار...:love:

ممنون
آره دیگه خسته شده بودم بگراندو هم پیچوندم!!!!!
چون قول داده بودم بهت عجله ای شد
ولی کارام رو کاغذ خیلی قشنگ تره تا این نمی دونم چرا!!!!!!
من می خواستم یه کار با دیتیل بالا کار کنم ولی یکم جدیدا کم حوصله شدم:(

-------------
ولي ملت از من گفتن...زياد به پر و پاي شيطون نپيچين...يه موقه من برميدارم عكس خودش رو ميندازم اينجا...ديگه خر بيار و باقالي بار كن :cheesygri ... من اسمه ديگه ام شيطان رجيم هستش....رجيم فاميليمه:cheesygri .

احماد طنزتم قویه ها دارم هنراتو کم کم کشف می کنم :cheesygri

-------------------------
يه آموزش كوتاه و بدرد بخور ميذارم...
--------------
تا حالا براتون زياد پيش اومده كه يه طرح رو اسكن كنيد و بعد براي رنگ آميزيش تو كامپيوتر به مشكل برخورد كنيد و مشكل اينه كه خطوط محيطي طرحتون همش خراب ميشن و زير لايه هاي رنگ ناپديد ميشن و باعث بهم ريختگي كار ميشن...اما با يه ترفند ساده من روشي رو بهتون ياد ميدم كه باهاش بتونيد از يه طرح روي كاغذ ، فقط خطوط محيطيش رو به صورت يك لايه تو فتوشاپ نيگر داريد و رنگ آميزي رو بدون كوچيكترين مشكلي انجام بديد...البته تو قسمت بعدي براتون توضيحش ميدم...
-------------------
سالم باشيد، هر جـــــــــا كه هستيد...

این که آموزش نمی خواد
یه لایه درست می کنی و می زاریش رو حالت MUltiply و رنگ می کنی ولی بازم منتظرم ببینم روشت چجوریه
be care
bye

ســــــــل آم
آروين...طرحت رو با چي رنگ كردي؟با موس؟؟؟...اگر اين كار رو كرده باشي واقــــــــعا جاي تقدير و تشكر داره...چون كاره خيلي خيلي سختي انجام دادي...
-----------------
سحـــــــر...تو آخر كار دست خودت ميدي...روزهاي پاياني رو ديدي ؟؟...همون بلا سرت مياد :)
ولي بي رودربايسي بايد بگم طرحات پيشرفت داشتن...
-----------
منم كه ...
اين يه طرح جديد...شرمنده اين طوري شده طرحام...چند وقته كلا حسي كار ميكنم...حس ام حال و هواي خاص خودش رو داره...البته دارم رو يه طرح كار ميكنم ... مثلا با جزييات...اگر جواب بده حتما تو تاپيك ميذارمش...:cool:

Do you know mE?

Do%20you%20Know%20Me%202.jpg

-----------------
خوشبين و قانع باشيد...

ســــــــل آم
آروين...طرحت رو با چي رنگ كردي؟با موس؟؟؟...اگر اين كار رو كرده باشي واقــــــــعا جاي تقدير و تشكر داره...چون كاره خيلي خيلي سختي انجام دادي...

سلام
بله با موس رنگ می کنم :(
این کارت منو یاده جلد دفترای مدرسم انداخت;)
برای بگراند کارام چیزی به نظرم نمی رسه!!!!! :confused: اگه پیشنهادی دارید بگید

4dgyo93.jpg

ســـــــــــل آم
آرويــــــــــــــن...طرحت خداس...خشن ام هست...اون انگشتاي قطع شده ...!!!
ولي واقعا كارت درسته...با موس اينطوري كار ميكني...قلم دستت بياد...ما باس بريم :)
بره بكگراوندا...مثه من بردار جينگول پينگول بكش پشت طرحت...چون به قول شاعر...ما حرفه اي كار نميكنيم كه بخوايم شونصد ساعت وقت بره يه كار بذاريم...
------------------
سحر...سر كار بيكار موندي طرح جديد زدي؟؟ ... اين زاويه دوربينت رو چطوري بهش رسيدي؟؟...جالبه برام...دستاي جلوي دوربين با پرسپكتيو زياد...من ولي كارام درگير يك نوع تكرار شده...:cheesygri ...ولي چيكار كنم...احساسم متزلزل شده...
Noone ام موهاش شبيه خودته...ولي صورتش خيلي معصومانه تر از توي اژدها هستش :cheesygri
------------------
رفقا...اسم اين طرح You cant fell mE هستش...اما دليلش چيه؟
دليلش فقط خودمونيم...ما جوونايي كه همه جوره راه هاي ارتباطمون با نسل هاي گذشته قطع شده ، ماهايي كه براي صحبت هاي روزمره مون با دور و بريها ( الاخصوص پدر و مادرها)، بيشتر وقت ها به بن بست ميخوريم...بنابراين...You cant fell mE اعتراضي صحيح به عصر ارتباطات هستش...عصري كه جز در تخيل نميگنجه...چطوري ميشه تو عصر ارتباطات آدم ها حتي نميتونن روابط خيلي خيلي ساده اي با اطرافشون برقرار كنن؟؟؟...چطوريه كه تو عصر ارتباطات در طول 24 ساعت فقط براي خودمون زندگي ميكنيم، چه رابطه اي با چه كسي داريم؟؟؟...

You cant fell mE

You%20cant%20fell%20mE.jpg

---------------------
راحت باشيد...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or