طراحي شخصيت

• Thread starter Thread starter Ehy18
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ســـــــــــــــل آم
گويي همه خفته اند :)
من اومدم عربده كشي كنم ...
يه طرح ديگه زدم ، بعد از نيمه شبه امشب ، بنشستم و قلم در دست گرفتمي و طرحي در انداختمي تا روان خويش را ماساژ دادمي و آرامش در بر گيرمي :)
----------------
frightning

مراحل مختلف اين طرح رو آپ كردم ، ميذارم اينجا ، تا مرحله به مرحله آماده شدنش رو ببينيد ، يه چيزي در حدود 1 ساعت وقت گرفت ازم...

Frightening.jpg

مرحله ي پيش طرح رو خيلي سريع انجام دادم تا حسي كه داشتم توش واضح تر بشه...

Frightening%202.jpg

Frightening%203.jpg

Frightening%204.jpg

در واقع بيشتر وقتم براي مراحل ريزه كاري بود و اين دو تا عكس باقي مونده 40% از كل وقتم رو به خودشون اختصاص دادن!

Frightening%205.jpg

Frightening%206.jpg

در نهايت با تكنيكاي نور پردازي اين بوجود اومد...

Frightening%20Final.jpg

به گيرنده هاتون دس نزنيد ، چون چشاش تو طرح نهايي باريك شد تا حسش بهتر بشه :)
----------------
آروين ، علي ، سينا، حسين ، سحر ، دايناسور ، رژين ، لادن و همه ي بچه ها....
ســـــالم باشيد...

آخرین ویرایش:
ســـــــــل آم
خيلي خوشحال شدم وقتي ديدمتون ، آروين ، حسين و حسين ازتون ممنونم....
اما يه چند وقتي تصميم گرفتم روال كارم رو تغيير بدم ، ميخوام از چيزاي شاد فاصله بگيرم ، اگر دوس نداريد ميتونيد تا زماني كه اين وضعيت از بين بره ، به تاپيك سر نزنيد ;)

ميخوام خون رو تو رگ هاي تاپيك به جريان بندازم!
---------------------
Hard Death

Hard%20Death.jpg

---------------
ســـــــــالم و ترسناك باشيد :)

سلام!
یادش بخیر! خیلی وقت پیش قول دادم چندتا طرح از دفتر و دستکم اشکن کنم بذارم.نشد.راستش چون پی اون رو نگرفتم.
به هر حال.امروز از فرط درس نخونی دوباره هوای اون دوران به سرم زد و دستم رفت به قلم.نتیجه چیزی شد که این زیر خواهید دید.
البته حجمش زیاده چون دوستم لطف داشت و با رزولوشن بالا اسکن گرفت و آپلود کرد.
امیدوارم نظر اساتید رو جلب کنه!!!!
Chemics Graphics
مثل همیشه:
باتشکر....

ســـــــــــل آم
تاسوعا و عاشورا رو به دوستداران امام تسليت ميگم و اميدوارم اين گريه كردن ها باعث جهت گيري هاي جدي، تو زندگي و تلاش هاي بيشتر براي برقراري انسانيت در دنيا باشه.
---------------------------
خب ، چند روز ..... نبودم!
چرا؟....چون كابل برگردون داشتيم ، همين ورا...
رسم تشكر از بچه ها رو به جا ميارم تا به ادامه ي كار برسيم : آروين ، حسين ، حسين ، عليرضا،محمد حسين از همه تون ممنونم ، اين طرحت حجمش خيلي زياده محمد حسين ، زدم دانلود شه :)
اما با دو تا طرح اومدم....اميدوارم بدتون نياد :)

Im dark demoN اگر شما ام فكر ميكنيد اين طرحه يه خروس قندي ، زندان ابوغريب ، سفره ي هفت سين يا همفري بوگارت هستش ، بايد بگم ســــــــــــخت در اشتباهيد...

Im%20dark%20demon.jpg

اما طرح بعدي ، تو اين طرح سعي كردم با فرم هاي ديداري يه ذره سر و كله بزنم ...

Complex

complex.jpg

هر كدوم از اين طرح ها چيزي در حدود 1 ساعت ازم وقت گرفته و از Painter XI & photoshop CS استفاده كردم...
------------------
سالم ، با ارده و باهوش باشيد...

احماد حق داری!
اصولا چون این چیز!!! ارزش اینهمه حجم رو نداره یکی کم حجم تر آپلود کردم.چیزی نیست که! یکم خط خطی مدادیه روی کاغذ خط دار!!! ما که از این تجهیزات Input خارجی نداریم که!!!
Chemics Graphics lower

باتشکر....

سلام

احماد کارات خیلی قشنگ بود :cool:
مخصوصا اون قاتی پاتیه که قرمزه ! ( یکی مونده به آخری )
مثل همیشه کیفور شدم ! :love:

اصولا چون این چیز!!! ارزش اینهمه حجم رو نداره یکی کم حجم تر آپلود کردم.چیزی نیست که! یکم خط خطی مدادیه روی کاغذ خط دار!!! ما که از این تجهیزات Input خارجی نداریم که!!!

محمد حسین تابلو کردی ! مطمئن شدم دوم دبیرستانی ! این همه مخفی کاری . . . :)
اون هم مقایسه ی قدرت پیوند یونی در یون های کلر بود ! :)

تاسوعا و عاشورا رو به دوستداران امام تسليت ميگم و اميدوارم اين گريه كردن ها باعث جهت گيري هاي جدي، تو زندگي و تلاش هاي بيشتر براي برقراري انسانيت در دنيا باشه.

چقدر خوب بود به جای این همه تظاهر و گریه کردن و فکر کردن به چیزایی که خیلی وقت پیش رفتن و سیر کردن توی گذشته هایی که هیچ ربطی به اصلیتمون نداره، به فکر زندگی حال و چیزهایی که الان هستن و دارن از بین میرن بودیم ...

چقدر خوب بود به جای این همه تظاهر و گریه کردن و فکر کردن به چیزایی که خیلی وقت پیش رفتن و سیر کردن توی گذشته هایی که هیچ ربطی به اصلیتمون نداره، به فکر زندگی حال و چیزهایی که الان هستن و دارن از بین میرن بودیم ...

قشنگ ترین حرفی بود که تو این چند وقت شنیده بودم. بد جوری با شما موافقم;)

احماد با این جملت حال نکردم

ســــــل آم
از آروين و بهزاد و بقيه ي بچه ها معذرت ميخوام كه دارم پست غير مرتبط ميزنم...
به شدت به سيد الشهدا ارادت دارم .... اما اين جنگولك بازيهايي كه به اسم امام راه ميندازن رو به هيچ وجه ، هيچوقت هيئت نرفتم ، چون اعتقادي به اين مسئله ندارم ...قضيه ي محرم هم شده مشتري جمع كني و جنگولك بازي براي يه عده سود جو...
اما من مخاطبم واقعا كسايي بود كه آقا رو دوس دارن و براشون احترام قائلن ، اگر شما مشكل خاصي با اين مسائل داريد ، مطمئن باشيد كه مخاطب من نبوديد....
------------
احترام به انديشه ها يكي از شاخصه هاي جوامع متمدن امروزيه ، پس بهتره خودمون رو همسو با جوامع جديد پيش ببريم ....
-----------------
سالم و سربلند باشيد...

محمد حسین تابلو کردی ! مطمئن شدم دوم دبیرستانی ! این همه مخفی کاری . . .
اون هم مقایسه ی قدرت پیوند یونی در یون های کلر بود !
درسته...درسش مال دومه.ولی دلیل نمیشه که من دوم باشم!! حیف من نیست! با اینهمه نبوغ سرشار دوم بمونم!!!!

سلام احماد من از طراحی هیچی سر در نمیارم اما کارات بیش از حد قشنگه و میدونم که میتونیم با هم کاراکتر های عالی خلق کنیم .شرمنده من همینجوری اومدم وسط من عضو گروه بازی سازی هستم هادی رو که میشناسی اون به من گفت که تو هم عضو گروه هستی پس تا بعد خداحافظ.
کارات خیلی قشنگه:)

ســــــــل آم
بعد از چند ده ماه برگشتم تا خاكي بزدايم از تاپيك....بازم از همه ي رفقايي كه سر زدن مرسي ام :)
سعيد خوشحالم كه بات آشنا شدم رفيق...
------------------

--------------------------
سالم و مهربون باشيد....

ســـــــــــل آم
دوسه تان...گفتم چي كنم ، چي نكنم....
يه سلف پرتريت زدم...
اين من
اينم شما

Self%20portraite.jpg

-----------------
سالم و وطن پرست باشيد...