طراحان Killzone+Metroid در حال کا بر روی Halo 4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Panther_X

کاربر سایت
با کنار رفتن Bungie امتیاز ساخت Halo 4 به Industries 343 داده شده و فشار زیادی رو این استدیو برای برآوردن انتظارات است این استدیو باید میلیون ها نفر را در سراسر جهان راضی کند.
و در این راه مایکروسافت هزینه های بسیار زیادی کرده است و کسانی که در صنعت گیم خوش درخشیدن را به این استدیو آورده است.

Chris Haluke قبلا به عنوان طراح بازی Killzone 3 در گوریلا کار میکرده است.او تجربه کار بر روی عناوین Assassins Creed و Splinter Cell در Ubosoft دارد.و در حال حاضر در استدیو Industries 343 مشغول کار بر روی عنوان Halo 4 است.

94193358895823110398_thumb.jpg

Kynan Pearson سابقه 7 سال کار در استدیو Retro studios را دارد و در ساخت تمام نسخه های سری Metroid نقش داشته است.او همچنین در کارنامه خود بازی Donkey Kong Country Returns را دارد.

نفر بعد Jason Behr است که با شرکت های بسیار بزرگی کار کرده است.او در کارنامه خود کار بر روی سری Metroid و طراحی یکی از بهترین عناصر تیراندازی تا در سطح claustrophobic و ارائه رئال را دارد.

علاوه بر این او عکس های خیره کننده ای میسازد و در آلبوم خود تصاویری خیره کننده برای ویندوز ویستا دارد.

Halo 4 در استدیو Industries 343 بنظر میرسد در دست بهترین های صنعت گیم در دست ساخت.حال آیا میتواند به موفقیت های Bungie برسد و انتظارات مردم را برآورده کند.به هر حال همه چیز در دستIndustries 343 است.

Last edited by a moderator:
صحبت طرفداری از یک بازی که میرسه نباید تعاریف واژه ها تغییر کنه. بابک جان شما بالا بری، پایین بیای قبل از Halo این بازی اولین FPS کنسولی بوده. Halo به هیچ عنوان اولین FPS کنسولی نیست، کامل کننده ان هست اما مبدا ان نیست. اینکه میگی تو GE میخواستی فلان کنی فلان میشد اصلا دلیل نمیشه که GE اولین FPS کنسولی نیست.

بازم میگم، Halo تکمیل کننده FPS کنسولی هست، تونست این ژانر رو به این چیزی که ما میبینیم تغییر بده اما مبدا نیست. بقیه صحبت ها هم به در و دیوار کوبیدن طرفدارانش. وگرنه یه نگاه به تاریخ انتشار ها بندازی...
واژه تغییر نکرده، تو متوجه حرفم نشدی.
وقتی میگم امکان پذیر، یعنی چیزی بسیار نزدیک به تجربه PC ارائه داد. این میشه امکان پذیر، چون باعث شد همگانی بشه و الان هم محبوب ترین سبک حتی رو همون کنسوله. الان مثلا RTS همچنان رو کنسول امکان پذیر نیست، بازیهای زیادی مثل C&C و Halo Wars روش اومده، حتی نمره های بدی هم نگرفتن، ولی هنوز نمیتونیم بگیم RTS رو کنسول امکان پذیر شده، چون فرسنگ ها با تجربه PCـش فاصله داره.
جو گیر نشید خواهشا :دی هنوز هم تجربه ی FPS روی کنسول فرسنگ ها با PC فاصله داره .
کاسه داغ تر از آش نشو تو یکی:دی مسلما تفاوتشون خیلی کمتر از RTSـه.

آخرین ویرایش:
جو گیر نشید خواهشا :دی هنوز هم تجربه ی FPS روی کنسول فرسنگ ها با PC فاصله داره .

لطفا به جزء اون hl2 که ارادت خاصی دارم بهش اون fps هایی که فرسنگها از halo فاصله دارند برای ما نام ببر ؟!
هرچند شاید انتخابات 2004 را قبول ندارم به خاطر hl2 که حقش بود بهترین fps بشه ولی همون زمان halo2 به عنوان بهترین fps سال در اومد در کنار fps هایی مثل farcry2 و hl2 و doom3 و riddick .

فرخ HALO : CE روی PC هم اومد و امتیازش حدود 10 % از نسخه Xbox ـش کمتر شد با این که پورت عالی ـی بود . بازی با کیفیتی بود اما روی PC به هیچ عنوان تجربه تاپ ترین FPS تاریخ و از این حرفها نبود .
هیچ وقت FPS روی کنسول به لذت PC نبوده و نیست و نخواهد بود . بهترین FPS تاریخ کنسولی روی PC یه عنوان صرفا عالی بود نه شاهکار .

• Like
Reactions: x to the z
Farhood تو از کجا میدونی یه بازی شوتر اول شخص روی PC "لذتش" از تجربه همون بازی روی کنسول مثلا X360 بیشتره ؟!:دی مثلا کالاو دیوتی : مردن وارفر 2 رو مثال میزنم :دی !
به نظر من که تجربش روی کنسول ، لذّت بخش تر از روی PC هست ؛ خلافش رو میتونی ثابت کنی ؟:دی

Farhood تو از کجا میدونی یه بازی شوتر اول شخص روی PC "لذتش" از تجربه همون بازی روی کنسول مثلا X360 بیشتره ؟!:دی مثلا کالاو دیوتی : مردن وارفر 2 رو مثال میزنم :دی !
به نظر من که تجربش روی کنسول ، لذّت بخش تر از روی PC هست ؛ خلافش رو میتونی ثابت کنی ؟:دی

قانعت نمیتونم بکنم ولی به یه روان شناس خوب میتونم معرفیت کنم :دی

• Like
Reactions: LBJ4Ever
قانعت نمیتونم بکنم ولی به یه روان شناس خوب میتونم معرفیت کنم :دی

oreally.gif

========
ترولر های PC Gamer مثل قارچ Appear شدن باز ! ول کنید تو رو خدا . مث که کارت گرافیکتون حکم جهادتون داده Again :| !
تاریخ ثابت کرده ، هرگاه عنوانی از روی کنسول بر روی PC اومده ، شور و شعف حسینی جماعت PC Gamer رو فرا گرفته :دی !

آخرین ویرایش:
هیچ وقت FPS روی کنسول به لذت PC نبوده و نیست و نخواهد بود . بهترین FPS تاریخ کنسولی روی PC یه عنوان صرفا عالی بود نه شاهکار .
این نظر تو هست البته و محترمه ولی نظر من و چند نفر دیگه خلاف این هست :دی به شخصه بیشتر FPS ها را روی 360 بازی می کنم و کلا راحت تر هستم :دی راستی همون Combat Evolved سال 2003 تو VGA بهترین بازی PC انتخاب شد.

قانعت نمیتونم بکنم ولی به یه روان شناس خوب میتونم معرفیت کنم :biggrin1:
یکی هم به من معرفی کن :دی

فرخ HALO : CE روی PC هم اومد و امتیازش حدود 10 % از نسخه Xbox ـش کمتر شد با این که پورت عالی ـی بود . بازی با کیفیتی بود اما روی PC به هیچ عنوان تجربه تاپ ترین FPS تاریخ و از این حرفها نبود .

خودم هم دارم میگم fps باید رو pc باشه ولی بیام بگیم فرقش فرسنگها با کنسول هست از خنده دار هم اونورتره ! سعی کنید اون حرفی را که میزنم درک کنید .
اگه یه سبکی اونقدر تو کنسول بد باشه هیچ وقت نمیتونه میانگین امتیاز 97 را کسب کنه که fps های دیگه تو کفش باشن ! هیچ وقت این همه طرفدار پیدا نمکینه و هیچ وقت این مقدار ادم پیدا نمیشه که سالها وقت خودشون را تو بخش انلاین بازی بزارن .
امتیازات و برترین بازی های تاریخ همگی دارن ثابت میکنن که جایگاه halo تو بین fps ها در چه سطحیه حالا کسی قبول نداره به خودش مربوطه .
چون از هر جنبه ای داری halo را مقایسه میکنی هیچ چیزی از fps های دیگه کم نداره بلکه از خیلیهاشون هم در سطخ بالاتری قرار داره .
این روزها هم من روی pc هیچ fps ی بازی نکردم که بگم لذتش بیشتر از عناوین کنسولی بوده فقط یه چندتا سازنده وجود دارن مثل valve و id که میتونن مفهوم fps روی pc را مشخص کنن که اینا هم هر دهه یک بار یه بازی میسازن :دی

Farhood تو از کجا میدونی یه بازی شوتر اول شخص روی PC "لذتش" از تجربه همون بازی روی کنسول مثلا X360 بیشتره ؟! مثلا کالاو دیوتی : مردن وارفر 2 رو مثال میزنم !

من هم کنسولو تجربه کردم هم PC رو :دی اما تو فقط کنسولو تجربه کردی و چشم بسته غیب می گی هر چی هم بهت میگم باو آدم باید تجربه های جدید کسب کنه :دی چسبیدی به کنسول تکون نمی خوری :دی . سبک FPS در اصل اول انحصار PC بوده بخاطر این که کاملا گیم پلیش با موس و کیبرد مچه . دقت مموس ها بسیار بالاتر از دقت آنالوگ یا استیک یا هر چیزی که اسمشو بزاری هست . اگه میخوای یه روز بیا شیراز میریم یه گیم نت تو دسته 360 رو وصل کن بازی کن :دی حاضرم کل هر کی که میگه لذت بخش تره و از این جور حرفاس رو بخوابونم :دی

----

خب طرفداران هیلول :دی شتاب زده اقدام کردن بله بهترین بازی PC هم انتخاب شد . اما جالبه همین VGA و امثالهم سر سال 2008 میشن بده الان میشن خوبه :دی
بهترین بازی سال 2003 MP2 بود و لاغیر هر کی غیر این گفته کفر محض گفته :دی بعدمش البته اون سال کلا سال پرباری برا PC نبود . سال بعدش رو بچسبین :دی

oreally.gif

========
ترولر های PC Gamer مثل قارچ Appear شدن باز ! ول کنید تو رو خدا . مث که کارت گرافیکتون حکم جهادتون داده Again :| !
تاریخ ثابت کرده ، هرگاه عنوانی از روی کنسول بر روی PC اومده ، شور و شعف حسینی جماعت PC Gamer رو فرا گرفته :دی !

جرا اینقدر حرص میخوری عزیزم ؟:دی
چارش اینه که یه 20 هزار ناقابل پیاده شی بیای یه BC2 ، MW2 یا هرچی دوست داری از استیم بخری کنترلر محبوبت رو هم به PC وصل کنی و بیای یه نیم ساعت با هم مولتی بزنیم ، بعد خودت خوذ به خود خوب می شی :دی دیگه هم نیازی به دردسر دوا دکتر نیست :دی به همین سادگی

--------------
پ.ن : بحث من اصلا سر هیلو نیست ، من میگم نحوه ی بازی کردنه با یه ماوس حتی 800 DPi واقعا فرسنگ ها فاصله دار با هدف گیری با آنالوگ 360 ! کسی هم اگه اینو نمیتونه قبول کنه واقعا ...

یه سری از عزیزان گویا قضیه را اشتباه متوجه شدن :دی کسی نگفت دقت کنترلر از ماوس و کیبورد بیشتره، داریم میگیم بازی کردن با کنترلر واسه ما لذت بخش تر هست. به بیان ساده تر یعنی اینکه چون شما با ماوس و کیبورد بیشتر حال می کنید دلیل بر این نیست که کنترلر مزخرفه و نمیشه باهاش FPS بازی کرد و لذت برد.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or