طراحان Killzone+Metroid در حال کا بر روی Halo 4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Panther_X

کاربر سایت
با کنار رفتن Bungie امتیاز ساخت Halo 4 به Industries 343 داده شده و فشار زیادی رو این استدیو برای برآوردن انتظارات است این استدیو باید میلیون ها نفر را در سراسر جهان راضی کند.
و در این راه مایکروسافت هزینه های بسیار زیادی کرده است و کسانی که در صنعت گیم خوش درخشیدن را به این استدیو آورده است.

Chris Haluke قبلا به عنوان طراح بازی Killzone 3 در گوریلا کار میکرده است.او تجربه کار بر روی عناوین Assassins Creed و Splinter Cell در Ubosoft دارد.و در حال حاضر در استدیو Industries 343 مشغول کار بر روی عنوان Halo 4 است.

94193358895823110398_thumb.jpg

Kynan Pearson سابقه 7 سال کار در استدیو Retro studios را دارد و در ساخت تمام نسخه های سری Metroid نقش داشته است.او همچنین در کارنامه خود بازی Donkey Kong Country Returns را دارد.

نفر بعد Jason Behr است که با شرکت های بسیار بزرگی کار کرده است.او در کارنامه خود کار بر روی سری Metroid و طراحی یکی از بهترین عناصر تیراندازی تا در سطح claustrophobic و ارائه رئال را دارد.

علاوه بر این او عکس های خیره کننده ای میسازد و در آلبوم خود تصاویری خیره کننده برای ویندوز ویستا دارد.

Halo 4 در استدیو Industries 343 بنظر میرسد در دست بهترین های صنعت گیم در دست ساخت.حال آیا میتواند به موفقیت های Bungie برسد و انتظارات مردم را برآورده کند.به هر حال همه چیز در دستIndustries 343 است.

Last edited by a moderator:
اگه بازی رو فقط یک تجربه لذت بخش بدونیم HRegeneration خیلی به این مورد کمک کرد ولی در عوض یک تجربه واقعی رو نمیده ...
الکیم PC Gamer رو به قول خودتون ترول نکینن :دی

پ.ن:بیایم بحث رو عوض کنیم :دی آقا سایفون فیلی خدا و انقلاب ِ ژانر TPS تو کنسول نیست :دی ؟ لول !!!!

اسم ادیسون ثبت شد چون اولین کسی بود که برق رو اختراع کرد.اگه نمیکرد یه نفر دیگه پیدا میشد بالاخره بعد از یه مدت این کارو میکرد.
1.به هیچ طریق نمیشه گفت اگه گذشته فلان بود فلان میشد ! بعدم حتی اگر بعدش میخواست اختراع بشه فک کن 20 سال ! همین الان 20 سال عقب تر بودیم و زندگی میکردیم پس مهمه !

هیلو هم نقش مهمی برای لذت بخش کردن FPS بخصوص روی کنسول انجام داد ! وگرنه به MOH روی PS1 هم نگاه کنیم خیلی هیجان داشت ولی خوب نمیشد تفریحی بازی کرد و همینطور کشت و رفت جلو ...

آخرین ویرایش:
lol
خودت جواب خودت رو میدی :دی ! مهم همون اول بودنست جناب ...
من نمیخوام شایستگی های بازی رو زیر سوال ببرم ولی بعضی دوستان دیگه شورشو درآوردن بازی رو خدا کردن دارن میپرستن.
میگن: اگه هیلو نبود الان fps رو کنسول نداشتیم!!
معنیش اینه که هیچکس نمیتونست تا الان اون قابلیت ها رو ابداع کنه و به fps ها اضافه کنه.
من با این مشکل دارم نه با اول بودنش یا نوآوری هاش.

من نمیخوام شایستگی های بازی رو زیر سوال ببرم ولی بعضی دوستان دیگه شورشو درآوردن بازی رو خدا کردن دارن میپرستن.
معنیش اینه که هیچکس نمیتونست تا الان اون قابلیت ها رو ابداع کنه و به fps ها اضافه کنه.
شما اول برادریت رو ثابت کن ، یعنی قبول کن که هیلو پدر FPS کنسولی هست ، تا بعد با هم بحث میکنیم :دی !

اسم ادیسون ثبت شد چون اولین کسی بود که برق رو اختراع کرد
ادیسون برق را اختراع نکرد! ادیسون نور دهی از التهاب یک سیم با جنس خاص با بقولی "لامپ" را اختراع کرد!در واقع میشه گفت اولین کاربرد عمومی برق را اختراع کرد.
اختراع برق طی چندین دهه و با شناخت الکتریسیته مالشی و شناخت ذرات پایه ای اتم یعنی الکترون آغاز شد. شاید اگه بخوایم از یک اسم برای اختراع برق نام ببریم فارادی باشه که طی آزمایش هایی به وجود الکترون پی برد.

• Like
Reactions: Cloud Strife
میخوای امضاشو بگیری از ما؟ :d

:دی
اگر شمای نوعی قبول کنین این قضیه رو خیلی از این بحثها اصلا بوجود نمیاد؛دوستان اشاره کردن به مدال افتخار روی پی اس وان ؛ اما این کجا و آن کجا . خدمادتی که هیلو به ژانر شوتر اول شخص کرده بر همگان آشکاره و این سبک بازی ها که الآن تعدادشون بیش از خیلی سبک بازیای دیگست به هیلو(هاله نور)مدیونه.

دوستان PC گیمر، به برگه چیزی تنظیم کنید مبنی بر اینکه شمایان دیگه اخرهمه چیز گیم هستید، خفنید، خوف ناکید، خیلی حالیتونه، هاردتون کوره، اولد اسکول هستید و الی اخر; ما امضاش کنیم.

بحث یه بازی کنسولی هست; پای عناوین کنسولی درمیونه، شما موس و کیبوردتون رو وسط میکشید؟ :laughing:

دوستان PC گیمر، به برگه چیزی تنظیم کنید مبنی بر اینکه شمایان دیگه اخرهمه چیز گیم هستید، خفنید، خوف ناکید، خیلی حالیتونه، هاردتون کوره، اولد اسکول هستید و الی اخر; ما امضاش کنیم.

بحث یه بازی کنسولی هست; پای عناوین کنسولی درمیونه، شما موس و کیبوردتون رو وسط میکشید؟ :laughing:

کی اینجا اول این بحث رو پیش کشید آقای Hardcore ِ متواضع ؟ ول میکنی خودتو وسط تاپیک دوتا پست قبلشو بخون .

دوره افتادی تو فروم که پی سی گیمینگ فور اِور. شما خوبی، pc خوبه موش و صفحه دکمه عالی; کنسولها همه اشغالن. دیگه چی دوس داری بشنوی؟ بگو که همون ها رو هم بگیم که شاید سر بحثهای مرتبط به کنسول پارازیت نندازی.

یعنی شما با وجود این قابلیت میتونی به راحتی هر ریسکی بکنی و موقعیت های مختلف برای خودت خلق کنی، در صورتی که با داشتن Health خُب نمیشد یا خیلی اعصاب خورد کن بود.
کنسولیزه هم که دیگه بابا بیخیال یه نفر این کلمه رو مُد کرد دیگه سر هر قضیه بی ربط و با ربطی ملت اینو استفاده میکنند. الان خالق سبک FPS تو آخرین بازیش (Rage) همین سیستم رو پیاده کرده. پس مسلما چیز بدی نیست که بعد از 10 سال همچنان داره تعداد بازیهای استفاده کننده اش همینطور زیاد میشه. خیلی از بازیهای مورد علاقه خودت هم اینو دارن، پس اونا هم کنسولیزه و بدون لذت اند؟ ولی خُب اینو قبول دارم حس نوستالژی همیشه باعث میشه آدم بازیهای قدیمی و دوران بچگیش رو یه چیز دیگه بدونه اما اون به خود ما مربوط میشه، نه این قضیه هیلو.
خیلی چیزا قدیما بود و حال میداد و حالا به کل یا عوض شده و یا حذف شده ولی این دلیل نمی شه که بگیم بد بوده که عوض شده بلکه میشه گفت که مشکل بوده و ساده و آسون شده. من با آسونی مشکل ندارم تا زمانی که لطمه ای به لذت بازی نخوره ولی این جون و بسته سلامت یه عنصر از گیم پلی بازی بود و حذفش یعنی یه تیکه از لذت بازی رو حذف کردن. لااقل من خیلی دوسش داشتم و باهاش حال میکردم ولی شاید تو خوشت نیاد
اینی هم که داره استفاده می شه بخاطر اینه که دیگه تبدیل به یه استاندارد شده و دیگه کسی سراغ قبل نمی ره. حالا باز دوباره نگی که اگه بد بود استاندارد نمی شد!:دی
محمد جان شما خودت که همیشه تو تاپیک ها داری از بازی مورد علاقت دفاع میکنی و با دیگران بحث میکنی. چرا هر وقت به هیلو میرسه همه یادشون میفته که نباید رو یه چیزی تعصب داشت؟ باشه فقط باید رو The Last Gaurdian و Zelda تعصب داشته باشیم، هیلو رو Troll کنیم دسته جمعی خوبه؟

کلا این که شما با هیلو مشکل داشتی از اول چیز تازه ای نیست و همه جا هم یه روزنه ای پیدا میکردی تا براش ایراد جور کنی. کم هم نیستن افراد شبیه شما تو همین سایت. من که دیگه این آخریم پستم در این رابطه بود و حوصله بحث هم ندارم، مطمئن باشید دیگه هم در این مورد بحث نمیکنم. شما هم هر چی میخواید ایراد رو بازی بگذارید، اما مطمئن باشید که با این حرفها نه هیلو بازی بدی میشه، نه از تحولی که تو سبک FPS و صنعت بازی به وجود آورده چیزی کم میشه، واقعیت هم تغییر نمیکنه. ما هم میشینیم امسال Anniversary و سال بعد هم Halo 4ـمون رو میزنیم و زندگی میکنیم farewell
بابک اگه توجه کنی من اکثرا از یه بازی طرفداری می کنم که ملت دارن توی تاپیکش یا الکی بهش عیب می گیرن یا بکل می گن مزخرفه و زیر سوال می برنش ولی من اون بازی رو انجام دادم به خوبی هاش کاملا آشنا هستم و الا من در مورد خیلی از بازی های درجه یکی که خیلی هم دوسشون دارم اصلا توی هیچ تاپیکی بحث نمی کنم چون می بینم که به اندازه کافی بچه ها ازش تعریف می کنن و نیازی نیست که من دوباره تکرار کنم. ولی وقتی ببینم که افراد ارزش یه بازی رو نمی دونن و بازی رو نفهمیدن میام و نظرم رو می گم که شاید با این کار اونا هم از بازی خوششون بیاد و بازی رو انجام بدن و لذت ببرن و اصلا بحث کر کری خوندن و شاخ و شونه کشیدن برای طرف مقابل نیست بلکه فقط می خوام اون شخص رو با اون بازی آشنا کنم
ولی بحث هیلو توی سایت ما به قول کیوان شده بحث ناموسی برای فن های 360. اگه یه بازی خوبه، خوب، باشه 2 صفحه در مورد خوبیش صحبت شد و نظرات موافق و مخالف هم شنیده شد ولی هنوز که هنوزه یه سری از فن های بازی و البته فن های 360 باز میان و بازیشون رو با بازی های دیگه مقایسه می کنن و اونو بهترین می دونن یا اینکه از این بحث بحث رو به کنسول می کشن و از کنسولشون دفاع می کنن و یا بحث رو به یه موضوع دیگه می کشن و باز می گن که کنسولشون و یا بازی محبوبشون بهتره و همین جور بحث کش پیدا می کنه و توی همه زمینه های این کنسول و این بازی بهترین میشه و این بحث ادامه پیدا می کنه و تمومی هم نداره و هیچ مشکلی رو هم قبول نمی کنن و اون کنسول و اون بازی رو بی عیب ترین چیزای دنیا معرفی مکنن. من با این موضوع مشکل دارم که یه بازی خوبه ، و طرفدار هم داره نیاز نیست این همه کشش بدیم و موضوع رو بهمه چیز و همه کس بکشونیم و از همه ابعاد مثلا ثابت کنیم که این بازی بهترینه و هیچ موقع هم هیچ ایراد و اشکالی رو نسبت بهش قبول نکنیم و همه حرف هاو اشکالات مخالفان اون رو بی معنی و بی اساس بخونیم
کسی که واقعا قصدش دفاع از بازی هست و قصد دیگه ای نداره بادو سه تا کامنت حرفش رو میزنه و میره و ادعای های بزرگ دیگه ای نمی کنه که توی ثابت کردنشون هم بمونه و یا حداقل اشکالات درستی رو که به بازی می گیرن قبول می کنه
در ضمن اگرم یکی این وسط یه حرف بی ربط می زنه که قصد ترول کردن داره نیاز نیست که پاسخ این فرد داده بشه وکلی بحث و جدل الکی وسط کشیده بشه که آخرم هیچ نتیجه ای نداشته باشه
من اگه اشکالی به هیلو گرفتم هیچ موقع چنین قصدی نداشتم و فقط خواستم نظرم رو بگم و یه تبادل اطلاعات بشه و شاید من هم با فهمیدن خوبی های این بازی بیشتر ازش لذت ببرم و با گفتن اشکالات بازی کمکی به بهتر شدنش بکنم.

آخرین ویرایش:
دوره افتادی تو فروم که پی سی گیمینگ فور اِور. شما خوبی، pc خوبه موش و صفحه دکمه عالی; کنسولها همه اشغالن. دیگه چی دوس داری بشنوی؟ بگو که همون ها رو هم بگیم که شاید سر بحثهای مرتبط به کنسول پارازیت نندازی.

1- به تو ربطی نداره نظر اشخاص چیه ، بیا حرفتو بزنو برو ...

2- این کنسول مقدسی که شما داری اینقدر دوسش داری ، شده دیگه الان هر ایرانی یک کنسول ! پس اینقدر نیا بکوبش تو سر ملت به خدا همه دارن

3- از تعدد پست ها مشخصه کی دوره میافته تو فروم :))

4- بازی کردن FPS با کنترلر به ز ماوس و کیبورد است : Fact - فَشار بر طرف شد ؟

باز یه ps3 باز اومد اینجا از رو حرص یه چیزی گفت
خوب شورش رو دراوردیم به خاطره اینکه شماها قبول نمیکنین هیلو تو این سبک عالیه
پس ما هی به رخ میکشیم و شما هی حرص میخورین و کله شق بازی در میارین
هر چند اصلا مهم نیست .. فن بازی کورت کرده بهنام :d
یه بازی ps3 اول شخص بگو نمره 96 گرفته باشه :d

كلا دلتون خوشه با يه كنسول ....
خوش باشيد !
نون و اب ميشه امتياز هاي هيلو ....
ديگه لازم نيست درس بخونيد و بريد سر كار !!!!!!!!!
هركي 360 داره به احترام امتيازهاي هيلو قراره از ماكروسافت جيره و مواجب بگيره ...
هرت هرت

• Like
Reactions: LBJ4Ever
بعضیا دیگه واقعا از حرص دارن حرف میزنن
همین yakuza اگه هیلو برای ps3 بود هرگز اینجوری نمیگفت..
نگو نه که lol داره

در ضمن آقای Wander همین فن های ps3 هستن که الکی ادامه میدن وگرنه تا الان تموم شده بود.. شما خودت فن هستی وگرنه میفهمیدی کی چی میگه و xbox باز ها رو محکوم نمیکردی
هیلو بازیه خوب و روونیه و درک میکنم که یه سریع افراد نمیتونین با این بازی ارتباط بر قرار کنن

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Nilooofar
كلا دلتون خوشه با يه كنسول ....
خوش باشيد !
نون و اب ميشه امتياز هاي هيلو ....
ديگه لازم نيست درس بخونيد و بريد سر كار !!!!!!!!!
هركي 360 داره به احترام امتيازهاي هيلو قراره از ماكروسافت جيره و مواجب بگيره ...
هرت هرت
نه اینا نون و اب نمیشه ولی مهر خاموشیست بر دهان یاوه گویان:d
یعنی بیشتر گیمرا-سایتا-مجله ها-این بازی رو قبول دارن ولی بعضیا بدلیل تعصب روی یه موضوع خاص نمی خوان قبول کنن که کاریش هم نمیشه کرد...

• Like
Reactions: Nilooofar
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or