طراحان Killzone+Metroid در حال کا بر روی Halo 4

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Panther_X

کاربر سایت
با کنار رفتن Bungie امتیاز ساخت Halo 4 به Industries 343 داده شده و فشار زیادی رو این استدیو برای برآوردن انتظارات است این استدیو باید میلیون ها نفر را در سراسر جهان راضی کند.
و در این راه مایکروسافت هزینه های بسیار زیادی کرده است و کسانی که در صنعت گیم خوش درخشیدن را به این استدیو آورده است.

Chris Haluke قبلا به عنوان طراح بازی Killzone 3 در گوریلا کار میکرده است.او تجربه کار بر روی عناوین Assassins Creed و Splinter Cell در Ubosoft دارد.و در حال حاضر در استدیو Industries 343 مشغول کار بر روی عنوان Halo 4 است.

94193358895823110398_thumb.jpg

Kynan Pearson سابقه 7 سال کار در استدیو Retro studios را دارد و در ساخت تمام نسخه های سری Metroid نقش داشته است.او همچنین در کارنامه خود بازی Donkey Kong Country Returns را دارد.

نفر بعد Jason Behr است که با شرکت های بسیار بزرگی کار کرده است.او در کارنامه خود کار بر روی سری Metroid و طراحی یکی از بهترین عناصر تیراندازی تا در سطح claustrophobic و ارائه رئال را دارد.

علاوه بر این او عکس های خیره کننده ای میسازد و در آلبوم خود تصاویری خیره کننده برای ویندوز ویستا دارد.

Halo 4 در استدیو Industries 343 بنظر میرسد در دست بهترین های صنعت گیم در دست ساخت.حال آیا میتواند به موفقیت های Bungie برسد و انتظارات مردم را برآورده کند.به هر حال همه چیز در دستIndustries 343 است.

Last edited by a moderator:
بعضیا دیگه واقعا از حرص دارن حرف میزنن
همین yakuza اگه هیلو برای ps3 بود هرگز اینجوری نمیگفت..
نگو نه که lol داره

در ضمن آقای Wander همین فن های ps3 هستن که الکی ادامه میدن وگرنه تا الان تموم شده بود.. شما خودت فن هستی وگرنه میفهمیدی کی چی میگه و xbox باز ها رو محکوم نمیکردی
هیلو بازیه خوب و روونیه و درک میکنم که یه سریع افراد نمیتونین با این بازی ارتباط بر قرار کنن
داداش من با xbox و بازیهاش مشکلی ندارم.با ماکروسافت هم پدر کشتگی ندارم.از خیلی بازیهای xbox هم خوشم میاد. ولی این یه بازی هیچ جوره تو کتم نمیره... حالا شما هرچی میخوای اسمشو بذار.
حاضرم قسم بخورم اگه هیلو کاملا در انحصار ps3 بود نمرات و فروشش هم از الان بیشتر بود باز هم نظر من تغییر نمیکرد.
باز یه ps3 باز اومد اینجا از رو حرص یه چیزی گفت
خوب شورش رو دراوردیم به خاطره اینکه شماها قبول نمیکنین هیلو تو این سبک عالیه
پس ما هی به رخ میکشیم و شما هی حرص میخورین و کله شق بازی در میارین
هر چند اصلا مهم نیست .. فن بازی کورت کرده بهنام :d
یه بازی ps3 اول شخص بگو نمره 96 گرفته باشه :d
اینکه میگی حرص دقیقا منظوزت از حرص چیه؟ یعنی فک میکنی یه xbox 360 چیزیه که فقط شما ها دارین و خودتون رو خیلی خفن میدونید؟؟ نه عزیز من الان دیگه هر بچه ای یه 360 تو خونشون داره...
فن بازی من رو کور نکرده.کسایی رو کور کرده که همینجا دارن بازی رو میپرستن و هیچ ایرادی رو هم نسبت بهش قبول نمیکنن.(همانا پاک و منزه است سری هیلو)
قضیه یه جوری شده عین قضیه ناموسی.البته چیز جدیدی نیست. فن های 360 نسبت به همه ی انحصاریاشون همین کارا رو میکنن...

آخرین ویرایش:
MehradCreed@
چه ربطی داره عزیزم ؟ رفیق تو این اطلاعاتی که من دارم می دونم Halo Reach تو Halo ها بیشترین امتیاز رو اورده ! و ایشون Reach رو اوردن وسط و گفتن امتیاز 96 و اینا ! من هم جوابش رو دادم

آخرین ویرایش:
MehradCreed@
چه ربطی داره عزیزم ؟ رفیق تو این اطلاعاتی که من دارم می دونم Halo Reach تو Halo ها بیشترین امتیاز رو اورده ! و ایشون Reach رو اوردن وسط و گفتن امتیاز 96 و اینا ! من هم جوابش رو دادم
بین هیلو ها هیلو ریچ از همه بالا تره !!؟؟:| Halo Combat Evolved و Halo 2 و Halo 3 باقالین !!؟؟ :|

حالا نيست فن هاي پي اس خيلي منطقي به قضايا نگاه ميكنن ...
يه سر به تاپيك مقايسه گيرز و انچارتد بزن ...
كرايسيس 2 و كيلزون 3 ..
...
و غيره :d

آره به خدا !! :|:d

قضیه یه جوری شده عین قشیه ناموسی.الیته چیز جدیدی نیست. فن های 360 نسبت به همه ی انحصاریاشون همین کارا رو میکنن...
كرايسيس 2 و كيلزون 3 ..
...

كرايسيس 2 و كيلزون 3 ..
...
اتفاقا اونا رو هم دیدم.
تو مقایسه ی u3 و gears3 که gears رو خدا کرده بودن 4 تا عکس معمولی میذاشتن 2 ساعت ذوق میکردن.
تو مقایسه ی کیلزون و کرایسیس هم دوستان از هیچ تلاشی برای کوبوندن کیلزون دریغ نکردن و عملا کیلزون رو قابل مقایسه با مدال ps1 کردن!!! :|
حالا قضاوتش با شما...

نمره ها ومیزان فروش یک بازی نشون دهنده ی ارزش یک بازی حالا به مزاج بعضی ها خوش نمیاد اون دیگه به بازی مربوط نیست البته تو این فروم gta رو هم بردن زیر سوال هیلو که جای خود داره من فقط میدونم این پنکه بازی ها هیچ وقت تموم نمیشه

بقیه ترول می کنن سر PC Gamer ih خراب میشه . عرضی هست تو پروفایل در خدمتیم بدبختیه والله !

نمره ها ومیزان فروش یک بازی نشون دهنده ی ارزش یک بازی حالا به مزاج بعضی ها خوش نمیاد اون دیگه به بازی مربوط نیست البته تو این فروم gta رو هم بردن زیر سوال هیلو که جای خود داره من فقط میدونم این پنکه بازی ها هیچ وقت تموم نمیشه
يني بازي هاي كم فروش ارزش ندارن ؟؟
خوبه والله !!!! :))
spore فروش خيلي بالايي نداشت .. چقدر بيخود بود ....
همچنين بدكامپني 2 (بسبت به رقيب ديرينش) چقدر بيخود بود ...
الن ويك انتظارات رو به اون صورت براورده نكرد توي فروش ... افتضاحي بيش نبود :))
.........
مرسي

این بحث Halo دیگه همگانی شد قبلا فقط طرفداران یه بازیه خاص سرش خراب میشدن اما الان قشر بیشتری رو در بَر میگیره :d

بحث لول زوون شده اینجا؟
========================
قابل توجه بعضی ها، ریچ اگه بوی تکرار ازش شدنیده میشد، تو چرا بهش 95 دادی؟ ببین، یه کلاس درک هیلو و معرف اسپارتان ها برای نووب ها باید گذاشته شه.

بسوزید و بسازید ! هیلو همینی هست که دارین میبینین ! دوست دارین دوست داشته باشین ، بدتون میاد متنفر باشین ! نه Metroid میشه براتون نه CoD نه HL نه KZ ( البته زیادیش میکنه این رو بیارم تو لیست ولی خب چاره چیه ؟ ) سازندگان بازی احمق نیستن برن گند بزنن تو فن بیسه بیش از 10-12 میلیونی واسه خاطر طرفداران بازیهایی که هیچج ربطی به هیلو ندارن !

بدتون میاد از هیلو تو تاپیک های مربوط به هیلو چیکار میکنید ؟ برین تو تاپیک بازیهای مورد علاقتون به به و چه چه کنید ! انتقادی هم به بازی دارین اول یک بار محض رضای خدا تمومش کنید بعد برید نظرتون رو تو تاپیک امتیازات بگین ! هر خبری میاد . . .

البته برای من دیگه مهم نیستها ! چون تو این 3-4 ساله حرف چرت زیاد شنیدم و اینها هم تکراری شدن و درست تو همین 4 سال 3 تا هیلو اومدن و هر سه هم قوی بودن و هر بار بمن ثابت کردن که یه بازی نه با حرف امثال شما پایین میاد و نه با حرف امثال من بالا ! هیلو این 10 ساله تو اوج بوده و امیدوارم باز هم توی اوج باقی بمونه ! سازندگانش هم بهش گند نزنن فقط برای اینکه یه عده بی سلیقه از بازی خوششون بیاد !

خوش باشید ! :)

• Like
Reactions: kayne
يني بازي هاي كم فروش ارزش ندارن ؟؟
خوبه والله !!!! :))
spore فروش خيلي بالايي نداشت .. چقدر بيخود بود ....
همچنين بدكامپني 2 (بسبت به رقيب ديرينش) چقدر بيخود بود ...
الن ويك انتظارات رو به اون صورت براورده نكرد توي فروش ... افتضاحي بيش نبود :))
.........
مرسي
پس با این تفاسیر بازی سازها برای تفریح و تفرج ماها بازی میسازن نه برای امتیاز و فروش در ضمن میانگین امتیازات الن ویک و اسپور نشون دهنده موفقیتشونه حالا اگه به مزاج امثال شما خوش نیومده خودتون شرکت رو ببخشین سری بعد یه کال اف الن ویک براتون میسازن =))

داداش من با xbox و بازیهاش مشکلی ندارم.با ماکروسافت هم پدر کشتگی ندارم.از خیلی بازیهای xbox هم خوشم میاد. ولی این یه بازی هیچ جوره تو کتم نمیره... حالا شما هرچی میخوای اسمشو بذار.
حاضرم قسم بخورم اگه هیلو کاملا در انحصار ps3 بود نمرات و فروشش هم از الان بیشتر بود باز هم نظر من تغییر نمیکرد.

اینکه میگی حرص دقیقا منظوزت از حرص چیه؟ یعنی فک میکنی یه xbox 360 چیزیه که فقط شما ها دارین و خودتون رو خیلی خفن میدونید؟؟ نه عزیز من الان دیگه هر بچه ای یه 360 تو خونشون داره...
فن بازی من رو کور نکرده.کسایی رو کور کرده که همینجا دارن بازی رو میپرستن و هیچ ایرادی رو هم نسبت بهش قبول نمیکنن.(همانا پاک و منزه است سری هیلو)
قضیه یه جوری شده عین قضیه ناموسی.البته چیز جدیدی نیست. فن های 360 نسبت به همه ی انحصاریاشون همین کارا رو میکنن...

ای خدا آدم نمیدونه به شما چی بگه...
من فن هیچ کدوم نیستم.. ولی دیگه بfعضی ps3 بازه واقعا دیدن حقیقت براشون سخته
آره halo پاک و منزه است به قول شما.. دیگه چی؟
یعنی یکی میاد از killzone بد میگه شما همچین کاری نمیکنی؟ dحتما میگی killzone هیچ ایرادی نداره؟ بعید هم نیست اگه همچین حرفی بزنید.
نمیگم حق نظر دادن نداری.. چرا ولی یه فن ps3 تو یه تاپیک در مورده این بازی فقط باید نظرش رو بگه.. نه اینکه همیمجوری نقل و قول کنه.. وقتی از این بازی متنفری دیگه چرا هی نقل و قول میکنی؟
از این بازی خوشت نمیاد؟ خوب نیاد.. خیلیا از این بازی لذت میبرن و اصلا نظرت براشون مهم نیست و برعکس!!!
شما که حتی کنسول xbox رو هم نداری دیگه چرا الکی هی حرص میزنی که از این بازی بدت میاد؟
یه بار گفتی تموم شد رفت..
خودت میبینی که هیلو هم نمرش رو میگیره و هم فروشش رو میکنه.. اون هم خیلی بیشتر از هر انحصاری هایه دیگه!!! پس نظره شما و چندتا از دوستای دیگت که خوششون نمیاد هیچ تاثیری نداره و شما تو اون چند میلیون نفری که عاشقه این بازی هستن گمین..
حرفه اون خانوم درسته.. اینا حرصه.. وگرنه اگه واقعا اینا نظره شخصیت بود یه بار میگفتی و بیخیال میشدی.. نه اینکه هی نقل و قول کنی تا جواب فن هایه این سری رو بدی..
قصد توهین ندارم امیدوارم ناراحت نشین

• Like
Reactions: RoCoCo
بسوزید و بسازید ! هیلو همینی هست که دارین میبینین ! دوست دارین دوست داشته
باشین ، بدتون میاد متنفر باشین ! نه Metroid میشه براتون نه CoD نه HL نه KZ (
البته زیادیش میکنه این رو بیارم تو لیست ولی خب چاره چیه ؟ ) سازندگان بازی احمق
نیستن برن گند بزنن تو فن بیسه بیش از 10-12 میلیونی واسه خاطر طرفداران بازیهایی
که هیچج ربطی به هیلو ندارن !
قضیه قابلیت ها و المان های انقلابی بر میگرده به Bags of Money های MS، چیزی که مثل روز روشنه...
حالا دوستان برن از سایتا نقل قول جمع کنن.
دلایل مهبوبیت هیلو : 1. هایپ 2. مارکتینگ 3. بَگس آف مانی
نوآوری و انقلاب یعنی KILLZONE، وقتی من باره اول که بازی رو اجرا کردم تا 9 ساعت نتونستم کنترلر رو رها کنم انقدر که جذب بازی شده بودم چون همه چیزش برام جدید و متفاوت بود و حسُ حال مافوق عالی داشت، از گرافیک وحشتناکش که صنعت گیم به خودش ندیده بود، گیم پلی فوقالعاده نرم و تاکتیکی و کنترل کاملآ رئالیستیک و حس سنگینی اسلحه که جسمُ روح ـتو مینداخت تو میدان جنگ.
بله اگه سونی هم قد MS واسه KZ هایپ را مینداخت و مارکتینگ درست حسابی داشت، محبوبیت و فروش چند برار هیلو داشت.

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or